Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להחליף בולמים במיצובישי שלי, אני מעונין לקבל חוות דעת על בולמי גז שמן של "מונרו", ואם יש יותר טובים במחיר דומה +-.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אני מתכנן להחליף בולמים במיצובישי שלי, אני מעונין לקבל חוות דעת על בולמי גז שמן של "מונרו", ואם יש יותר טובים במחיר דומה +-.

לא כולנו יודעים איזה מיצובישי יש לך....,נא ציין דגם ושנה.

בכל מקרה ה"מתחרים" שלהם הם קייבה,אצלי מותקנים על כריזמה 98 בולמי גז מסדרת

EXCEL -G ,ואני ממש מרוצה.

חייב לציין שאת המונרו אני לא מכיר כל כך לכן לא יודע מה עדיף מבחינת נוחות ביצועים וכ"ו.

לי עלו זוג קדמיים 600 ש"ח.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
מיצובישי סופר לאנסר, זוג קדמיים עלו לך 600ש"ח?! זה ממש זול לא?

אכן כן.

פורסם

לי יש ברנו קליאו מונרו ,הם קצת קשים אבל אפשר להתרגל ,אני לא זוכר את העלות אבל אתה מוזמן לחפש בהודעות שלי .

פורסם

גם אצלי על המגאן (97) יש מונרו מקדימה - עלו לי משהו כמו 800 שקל אם אני זוכר נכון (1000 כולל עבודה או משהו). אחלה של בולמים, לא קשיחים מדי, וגם לא רכים מדי. במילה אחת: מומלץ!

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלום רב

אני מאד "אוהב "את בולמי מונרו סנס טרק אך מציע לך להרכיב את קייבה ( מקורים של מיצובישי )

נ.ב השרות של יבואני מונרו בעייתים מאד

בברכה זיסו יוסי

פורסם

מתעלק.. מישהו יודע היכן ניתן למצוא בולמי קייבה במחיר טוב. אני מחפש בולמים לבלנו והמחיר הכי טוב שמצאתי היה 1400 שח' לרביעיה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

איך אני יכול לדעת אם הבולמים גמורים?

שמתי לב שהאחוריים די חלשים, לא שאני מרגיש את זה בנסיעה אבל נגיד מישהו שמן יושב מאחורה רואים שהאוטו יורד משמעותית.

פורסם
מתעלק.. מישהו יודע היכן ניתן למצוא בולמי קייבה במחיר טוב. אני מחפש בולמים לבלנו והמחיר הכי טוב שמצאתי היה 1400 שח' לרביעיה.

כמה עולים הקדמיים?

כמה עולים האחוריים ?

אמור להיות הפרש של 100 ש"ח בערך לטובת הקדמיים.(ליחיד).

פורסם
איך אני יכול לדעת אם הבולמים גמורים?

שמתי לב שהאחוריים די חלשים, לא שאני מרגיש את זה בנסיעה אבל נגיד מישהו שמן יושב מאחורה רואים שהאוטו יורד משמעותית.

יש כמה שיטות...תעשה חיפוש בפורום ובטוח תמצא תשובה,דיברו על זה לא מעט.

בעקרון או שלוחצים על החלק הקדמי או האחורי,ואז רואים אם הוא מתנדנד,או סופג את הלחץ,

או שהם דופקים.

אבל הדרך הכי בטוחה (ושעולה כסף ) היא פשוט לפרק ולבדוק.

בברכה.

• תוכן חדש...