Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול שאלה , קצרה.

ברכב שלי לא מותקן טרמוסטט אמור להיות אבל בעל הרכב הקודם פרק אותו ומאז לא הותקן אחד אחר.

שאני נותן קיק ברכב ויוצא לי מאגזוז באותו רגע כמו "יריקה של עשן שחור" עם ריח של דלק , האם יש קשר לטרמוסטט .

אני שואל מכיוון שהצינור שעליו מורכב הטרמוסטט מתלבש על הפלאנ"ג מים ולפלאנ"ג מחובר חיישן חום של המנוע.( חבר אמר שאולי זה משפיע על צריכת דלק כי החיישן מחובר בעצם לנקודה קרה משהו כזה).

בתודה לעוזרים עומר.

הרכב הוא לנטרה 96 GLS מנוע DOHC V16

אם צריכים קוד מנוע .. אז אני ישמח לתת.

פורסם

אחד משיקולי המחשב לכמות הדלק שהוא צריך להזריק למנוע הוא חום המנוע שנמדד בעזרת חיישן חום על אחד הצינורות. כאשר המנוע קר המחשב מזריק יותר דלק. ללא טרמוסטט במיוחד בכביש מהיר חום המנוע ירד.

פורסם

חום המנוע יורד אצלי , בנסיעות בכבישים מהיריים הוא יורד בצורה דרסטית אבל רק בימים ממש קרים כמו אתמול למשל.

בכל אופן הפליטת עשן הזאת שאני מדבר עלייה קורת ברגע שהמנוע נכנס לסל"ד גבוה ואז יש רעש כזה של חניקה מאגזוז ואז הפליטת עשן השחור הזה.

יש קשר בין הדברים או שאולי צריכת לנקות את בית המצערת?

• תוכן חדש...