Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קם לי בבוקר עם כוס קפה ויושב על YNET כדי לקרא חדשות.

איך ייתכן שכמעט כל בוקר אני קורא על תאונת דרכים חדשה ? מה נסגר עם המדינה שלנו ?

משהו פה צריך שינוי דחוף, זה פשוט לא הגיוני שזה ימשיך להיות ככה, זה הפך לדרך קבע, לעוד נתון סטטיסטי, לעוד עובדה.

אגב ההרגשה האישית שלי היא, כל פעם שמעורב רכב ספורטיבי בתאונת דרכים, שמשהו מסריח פה. אני לא מתיימר לטעון שכל בעלי הרכב הספורטיבי לא תמיד יודעים לשלוט בהם, אבל במידה מסויימת תאונה עם רכב ספורטיבי משדרת באופן אינסטנקטיבי שבעליו לא ידעו להשתמש בכלי הרכב שנתנו לו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בוחן התנועה שהיה באירוע , או שאתה סתם רגיל לכתוב שטויות ?

א. המכה הייתה צידית (בדוק את כל התמונות מהאתר שהבאת), לא מקדימה (את מחשבותיי בדבר הדרך בה קרתה התאונה אשמור לעצמי בשלב זה, עקב תוצאותיה). כריות האוויר הקדמיות לא אמורות להיפתח בכל מצב של תאונה.

ב. אתה מכיר את הרכב כ"כ טוב שאתה קובע שהוא היה אצל סוחר ו/או לחילופין טופל במוסך שהקפיד על תקינות הכריות ? ומה אם הן לא פעלו , הייתה התראה, אבל מי שנהג העדיף להתעלם מכך ?

אתה כבר ישר רץ לתבוע. יפה לך. :?

כשאמרתי שאסור לעבור על זה לסדר היום - התכוונתי לעשיית בדיקה יסודית לפני תביעה.

העלתי השערות ולא עובדות.

פורסם

מישהו כאן צריך לקבל תביעה חזקה (או היצרן/יבואן - או הסוחר (במידה והיה) שתיקן את הרכב בצורה חפרית).

עם כל הצער למשפחה - דברים כאלה לא צריכים לעבור לסדר היום!!

Indeed... :?

פורסם

תמונה של הרכב לפני שבועיים במפגש ה5 (קרדיט לפסיכו קיד מסקאלה)

dscn4117gn4tk4.jpg

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אני קם לי בבוקר עם כוס קפה ויושב על YNET כדי לקרא חדשות.

איך ייתכן שכמעט כל בוקר אני קורא על תאונת דרכים חדשה ? מה נסגר עם המדינה שלנו ?

משהו פה צריך שינוי דחוף, זה פשוט לא הגיוני שזה ימשיך להיות ככה, זה הפך לדרך קבע, לעוד נתון סטטיסטי, לעוד עובדה.

אגב ההרגשה האישית שלי היא, כל פעם שמעורב רכב ספורטיבי בתאונת דרכים, שמשהו מסריח פה. אני לא מתיימר לטעון שכל בעלי הרכב הספורטיבי לא תמיד יודעים לשלוט בהם, אבל במידה מסויימת תאונה עם רכב ספורטיבי משדרת באופן אינסטנקטיבי שבעליו לא ידעו להשתמש בכלי הרכב שנתנו לו.

גם אני חושב ככה... ותאמין לי יש הרבה נהגים שלא יודעים למה הם נכנסים שקונים אוטו כזה, הם אומרים "תראו מה אבא קנה לי", אז אבא הרג אותך, אני לא מדובר על התאונה הספציפית הזאת כמובן.

ככה זה שיש הורים עשירים שלא יודעים מה טוב לבן\בת שלהם, עוד דוגמא זה עם הריינג'רים והטומקארים.

וגם כאן היו מקרים וזה עוד כלי לא בטוח שקונים בעיקר אנשים שבואו נגיד לא חסר להם כסף...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

2 מההרוגות אתמול הם מנס ציונה, חלק טוענים שהם מהתיכון שלי.

אבא שלי גם הבוקר עבר תאונת דרכים. לא נתנו לו זכות קדימה, ובמהירות 50 קמ"ש 2 הרכבים נכנסו אחד בשני.

אבא שלי לא היה חגור לצערי ועף לשמשה הקדמית ועם הראש ניפץ אותה.

כרגע הוא בבית חולים , בהכרה . מקווה לטוב :(

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
2 מההרוגות אתמול הם מנס ציונה, חלק טוענים שהם מהתיכון שלי.

אבא שלי גם הבוקר עבר תאונת דרכים. לא נתנו לו זכות קדימה, ובמהירות 50 קמ"ש 2 הרכבים נכנסו אחד בשני.

אבא שלי לא היה חגור לצערי ועף לשמשה הקדמית ועם הראש ניפץ אותה.

כרגע הוא בבית חולים , בהכרה . מקווה לטוב :(

1. מה שמות ההרוגות? :|

2. החלמה מהירה לאביך!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני בטוח שפעם הבאה אביך יחגור. אם הוא היה חגור קרוב לוודאי שהיה יוצא מהרכב לבד ומזמין גרר.

מדוע בשבועיים האחרונים יש מטר כל כך גדול של תאונות פתאום?(או שזה תמיד ככה ולא שמתי לב?)

מזג אויר? חבר שלי עשה תאונת גם לפני שבועיים, הלך האוטו טוטל לוסט(הוא לא אשם בתאונה).

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באתר הזה רשומה הסיבה לתאונה של הטויוטה:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1669

תקראו גם את התגובות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...