Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך להחליף אצלי 4 בולמי זעזועים ברכב, כאמור E30 316 מודל 87, עם בולמי זעזועים מקוריים, נוזלים ומרעישים מאוד ביחוד בשכונה (רחוב הולנדי), מה שקיבלתי בנתיים:

בולמים תורכים "מונדו" - 195 ש"ח לבולם, דרך ספק החלפים שאני לוקח ממנו כל מה שאני קונה לא במוסך

בולמים צרפתיים "רקו"(או משהו כזה) - 300 ש"ח לבולם, דרך ניצן שאפט, כמובן המחירים לפני כריות, עבודה, וכל מה שמסביב.

הייתי שמח להכוונה היכן ניתן לרכוש סט בולמים טוב, במחיר מעולה, ויש לי עוד שאלה:

אני די לחוץ מבחינת זמן (עובד 2 עבודות), בפנצ'ריה שבתחנת דלק שאני עובד, יש מחלקת פרונט, הוא אמר שהוא יכול להחליף לי את הבולמים גם, משמע זה חוסך לי המון טרטור לת"א, כי זה בעבודה :)

האם יש מניע כלשהו שעדיף לי לעשות את העבודה במוסך ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצל לדיקו בחולון, 4 בולמים של זקס/בוג' (המקוריים) עלו לי 1600 ש"ח לפני כשנה. הם ישלחו אותם לכל מוסך שנמצא על קו החלוקה שלהם. את האחוריים אפשר להחליף לבד, בשביל הקדמיים תצטרך עזרת מוסך. רצוי להחליף גם את התושבות של האחוריים!

אל תתפשר על בולמים סוג ז', האוטו הרבה יותר מדי טוב בשבילם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...