Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגזין רכב מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו שהבחירה הראשונה השלי באמת היתה מגזין "אוטו"

אבל שמעתי עליו המלצות ממש גרועות

כניראה שזה הכי טוב שאפשר להסיג פה בארץ :\

טוב נו מי בא לילמוד איטלקית?

לך לדוכן העיתונים הקרוב לביתך.

תקנה את המגזינים: אוטו, הגה, רכב, כבישים ומכוניות (שחכתי מישהו?).

המגזין שהכי מוצא חן בעיניך, תעשו בו מנוי.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה רעיון

זה מה שאני הולך לעשות

טוב ולא כמו באוטו שהם חושבים שהם חיים באוסטריה שבישראל אן כבישים והטעם שלהם במכניות מזעזע הם נוהגים רק ב1600 עם בגאז' ואוטומטיות ולא יודעים שהכי טוב זה גולף ידנית"
גבר הכל טוב ויפה אבל לא גולף ולא שמולף. איטלקיות ולא שום דבר אחר כי רק האיטלקים יודעים איך לחיות טוב

:grin:

פורסם

עדכון,

מגזין מכוניות ירד מהמדפים , שמו הוחלף ל "מכוניות וטראק" ... או משהו כזה.

פשוט יש לי מנוי דרך עיתון גלובס, התקשרו אלי ושאלו אם אני מעוניין להמשיך למרות השנוי, בגלל המחיר המפתה עניתי בחיוב - אני מקווה שיהיה ברמה.

ג'ימי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

יש לי מנוי ל"אוטו" עוד מעט שנה.

המגזין חי בסרט, ואני יסביר.

הכותבים חושבים שהם נמצאים באירופה ועושים נסיעות מבחן על רכבי מרצדס, ב.מ.וו, לקסוס, רולס רויס פאנטום (למרות שהכתבה ההיא היתה יפה), ווולוו בכמויות.

המכוניות האלו ימכרו בכמויות קטנות בישראל! רדו קצת אל העם!

לא יותר טוב שתתעמקו יותר במה שמוכרים בארץ בכמויות, גם אם זה משעמם?

אני יודע שזה מפתה לנסוע לחו"ל, לנהוג במרצדס ולהתרשם מהנוף ולחזור לפה, אבל המציאות פה שונה...

פורסם

אני מצטער שאני נשמע כמו הדובר של המגזין אבל הטענות שלך לא נכונות.

חסר מבחני דרך והשוואות של מכוניות העם? ממש לא. הם כתובים לך במחירון באיזה גיליון הם נמצאים.

אז אתה רוצה שזה יסתיים שם? במכוניות העם? מה רע לך לקרוא כתבות על כמה יצירות מוטוריות?

הבעיה שלי עם המגזין שהוא כמעט אף פעם לא מגיע בזמן (ראש חודש).

פורסם

בשנה האחרונה קראתי את אוטו.

בחודשיים האחרונים הוספתי גם את הגה (היו חגים, הייתי צריך חומר לקריאה).

ואין מה לדבר - אוטו לדעתי טוב בהרבה. לא אהבתי את הכתבות הקצרות מדי של הגה, את הגיליון הדק יחסית והמבחנים שלהם פחות העלו אצלי עניין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אישית מעדיף את הגה-

אוטו יותר עבה וגדול אבל לא מספיק טוב לדעתי פחות מדי רכבים "עממיים"שכולנו משתמשים בהם

הגה יותר נותן כתבות על מכוניות לעם למרות שלאחרונה הוא קצת ביעס,

הכתבות בו מתומצתות טוב ואיכותיות יותר לטעמי.

פורסם

שכחת את The Driver

אה וד"א לפי מה שהבנתי (שאלות ותשובות אם אני זוכר נכון בגליון עם ה-C2 VTS vs Polo GTI) אוטו אמור להגיע ב-5 לחודש ולא בראשון לחודש

stio

אתה חי בסרטים שהם אשכרה בוחרים במה לנהוג? כאילו "היום אני רוצה C5, מחר נלך על SLK"?

מזמינים אותם להשקות כמו את כל העיתונאים האחרים מכל העולם.

מבחנים למכוניות שמגיעות לארץ (מבחן לרכב בודד, מבחן השוואתי, זה לא עקרוני) זה בתיאום מול היבואן, עד כמה שידוע לי יכול להיות ביוזמת כל אחד מהצדדים (ז"א היבואן או המגזין)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שכחת את The Driver

אה וד"א לפי מה שהבנתי (שאלות ותשובות אם אני זוכר נכון בגליון עם ה-C2 VTS vs Polo GTI) אוטו אמור להגיע ב-5 לחודש ולא בראשון לחודש

the driver ו-kvishim זה אותו אחד, אבל הייתי צריך לכתוב the driver כי זה שם המגזין ו-kvishim זה שם האתר.

חוץ מזה, זה סתם קשקוש שהם כותבים שהוא אמור להגיע ב-5 לכל חודש, הייתי בדוכן עיתונים ב-2 לחודש וראיתי את המגזין האחרון אז למה אליי זה לא מגיע ב-1-2 לחודש?!

מבחינתי זה הורס חלק גדול מההנאה לעיתון שהוא לא מגיע בזמן, שלא נדבר שפעם אחת הוא הגיע ב-15 לחודש.

את עיתון הגה מקבלים בראש חודש ליד הבית (הולך עם החלוקה של ידיעות אחרונות).

אז למה עיתון הרכב הותיק ביותר בישראל לא יכול להשתמש באותה שיטה יעילה?

פורסם
ולא כמו באוטו שהם חושבים שהם חיים באוסטריה "שבישראל אן כבישים והטעם שלהם במכניות מזעזע הם נוהגים רק ב1600 עם בגאז' ואוטומטיות ולא יודעים שהכי טוב זה גולף ידנית"
המגזין חי בסרט, ואני יסביר.

הכותבים חושבים שהם נמצאים באירופה ועושים נסיעות מבחן על רכבי מרצדס, ב.מ.וו, לקסוס, רולס רויס פאנטום (למרות שהכתבה ההיא היתה יפה), ווולוו בכמויות.

המכוניות האלו ימכרו בכמויות קטנות בישראל! רדו קצת אל העם!

לא יותר טוב שתתעמקו יותר במה שמוכרים בארץ בכמויות, גם אם זה משעמם?

פייר, אני מה-זה מבולבל...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני הפסקתי לקרא מגזינים ישראליים ביגלל שנימאס לי לקרא על טויוטה קורולה והונדה ג'אז

מגזינים אמריקאים ובריטיים בהחלט מומלצים הרבה יותר הייתי מנוי על sport cars שנתיים ואני קונה פה ושם גם מגזינים על מכוניות קלאסיות או סתם אם אני רואה כתבת שער מעניינת. לדעתי הם מעניינים הרבה יותר.

דרך אגב פעמיים נרשמתי למגזינים שונים מחו"ל ותמיד המגזינים הגיעו בזמן. התשלום זול יותר מהמנוי על מגזינים ישראליים בדר"כ.

היתרון הכי גדול בוא שאתה יכול למצא מגזין בדיוק לטעמך - סאונד,שיפורי PIMP UP,ספורט , קלאסי וכ"ו.

פורסם
תסביר את עצמך

למה אתה מיתכוון?

*למען הסדר הטוב ברצוני לציין שאני קורא גם את הגה,אוטו דרייבר ומכוניות ואני נהנה מכולם!*

פורסם
פייר, אני מה-זה מבולבל...

טל

עזוב, גם אני ניסיתי בהתחלה להבין, אבל כנראה שזה נכון - קח עשרה ישראלים וקבל עשרים דעות... :lol:

אני כבר לא יודע אם צריך יותר מכונית רגילות או יותר מכוניות ספורט ופאר, אם צריך כתבות יותר ארוכות או יותר קצרות, אם צריך להיות יותר כמו EVO או יותר כמו CONSUMER REPORT.

חבר'ה, אי אפשר לספק את כולם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באירופה המגזינים משפיעים . השיניים שלהם מחסלות/מרימות עסקים-מוצרים-שירותים

כאן אנחנו אוכלים כל חרא ומשלמים כל מחיר.

• תוכן חדש...