Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 שבועות ביצעתי הסבת גז למכונית שלי סקודה ניו פליסיה שנת 2000 ,1300 סמק.

לאחר ההסבה חלו שינויים לרעה ברכב הטורים החלו לעלות ולרדת , ונאמר לי על ידי המכון להסבה לגז צריך לנקות מנוע צעדים ובית מצערת, ביצעתי את מה שאמרו לי והבעייה נפתרה והאוטו נוסע ממש מצויין.

לצערי בעייה אחרת שהתחילה לאחר ההתקנה , חום האוטו הגיע לקצת פחות מחצי בשעה שלפני ההסבה החום היה מגיע לרבע .

הגעתי למוסך ושם נאמר לי לצריך להסיר את הטרמוסטט, ומאז האוטו אומנם פחות מתחממם אבל יש מן רעידות כאלו ומנוע כאילו מפמפם.

נאמר לי מהמוסך שיש לכוון את האוטו על ידי מחשב, מה הסיבה לרעידות הללו ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אסור להסיר בשום פנים ואופן את התרמוסטט (יש להחליף מוסך בהקדם).

גש למוסך מורשה או לבעל מקצוע שיש ברשותו מחשב איבחון שבעזרתו ניתן לבדוק מהי הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בהחלט אשמע בעצתך , אבל האם אסור בנתיים לנסוע עם המכונית ? , החלטתי שאני לא חוזר למוסך הזה , ורק ביום שני המוסכים יהיו פתוחים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אפשר לסוע ככה בלי תרמוסטט רק קח בחשבון שהרכב ישתה יותר דלק, יגרום לבלאי גבוה יותר של המנוע ויווצר פיח במנוע.

לא קריטי אם זה כמה ימים כמו שאתה אומר אבל בהחלט יש להחזיר את התרמוסטט (עדיף כבר לקנות חדש מקורי)

אם אתה מאיזור המרכז צור איתי קשר בהודעה פרטית.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב,שאלה לי אליכם ואשמח מאוד לעזרה יש לי סקודה ניו פיליסיה שמתחממת ובעלי אמר שיש לה מיים "משהו כמו טחינה"בקרבורטור ועשיתי לה ראש מנוע לפני שנה וחצי זה הגיוני? ,וגם האוטו מניע ואחרי שמנסים להניע שוב הוא לא מניע אבל יש רעש של סטרטר,וגם המצבר חדש.אני מאוד אשמח עם תוכלו לעזור לי ולומר לי מה נראה לכם. תודה מאיה

• תוכן חדש...