Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת מיקום של המלון KOS BAY בקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני וכמה חברים מתכוונים לנסוע לקוס שביוון ב 25 לחודש.

הציעו לנו את המלון KOS BAY, במחיר טוב כ 320 $ כולל הכל.

חלק מהסוכנויות אומרים שהמלון נמצא 5 דקות הליכה מהמרכז של העיר וחלק אומרים רבע שעה נסיעה.

איך אני יכול לדעת איפה זה? חרשתי על גוגל ולא מצאתי מפה נורמאלית, אז אם מישהו היה שם מכיר את המלון או יודע לחפש טוב יותר בגוגל שיעזור לי. תודה רבה!

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני לא יודע איפה זה, אבל אני יכול להמליץ לך על "מלון" של משפחה שלאבא קראו מיכלי, לבת אלחינה, והאמא היתה זורקת מהקומה למעלה מגשים על האורחים...

המלון מומלץ רק בגלל הבת אלחינה....!

פורסם
המלון אכן נמצא קרוב למרכז......ודרך אגב שהות של כמה ימים זה?

http://www.holidayhotels.com/hotel.php?HID=20021002154835208280

זה לא המלון... המלון הזה עם בריכה וברמה גבוהה (4*) שלנו KOS BAY אחר כנראה כולה 2*.

אם כתוב לסוכנת 300 מטר מה CITY CENTER זה בבודאות? כי כל השאר אמרו לנו כאשר הם שאלו דרך טלפון

אנחנו נוסעים ב 25

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בתור אחד שהיה פעמיים בקוס שבפעם הראשונה במלון המדובר הוא מלון לא רע יחסית לדילים שנותנים שם (אל תצפה לכלום. רק למיטה ומקלחת וזהוווו!!) הוא משו כמו 15-20 דקות הליכה בסבבה מהעיר.

נמצא מול המרינה היפה של קוס.

יש מלונות רובים יותר אבל זה לא קריטי

תשכירו אופנים ב3 יורו ליוםן (אל תתקרבו לקטנועים כי יעקצו לכם את האמא ואת הדודה מהקטיושות בצפון!) וסעו כמה שבא לכם ולאן

זה הכי כיף ומצחיק גם כן...

תהנו ושמרו על עצמכם

כי בטיול שלי בדרך חזרה למלון ראיתי אנגלי דקור מבקבוק בירה בצואר והאמבולנס שם לא ממש יעיל...

אם תרצה משו נוסף תרגיש חופשי לשאול

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני חזרתי לפני שבועיים מקוס, מהמלון המדובר.

המלון נחמד מאוד נקי מסודר ויפה, אבל זה לא המלון שמראים פה בלינק זה משהו אחר.

כמו שאמרו לך ברגל זה 20-15 דקות הליכה עד למרכז אבל מי בכלל חושב על זה.

הולכים ונהנים מכל שניה.

אנחנו השכרנו אופנים לשבוע ב75 שקל שזה גרושים.

הייתי שנה שעברה בנאפה והשנה הייתי בקוס וחשוב לציין שבקוס יותר נהנתי בהרבההה!

כדאי לכם לקחת שייט לשלושת האיים או לרודוס או לבודרום , זה חוויה של פעם בחיים !

העלתי לפה את התמונות הכי טובות שיצא לי לתפוס מהטיול בבקשה תהנה :

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=FC4B494E6EA8486B8F52FF795425F935&alid=171101

פורסם

כדאי מאוד לקחת שייט לרודוס, המקום חבל על הזמן...

אני חזרתי לפני שבועיים מקוס, מהמלון המדובר.

המלון נחמד מאוד נקי מסודר ויפה, אבל זה לא המלון שמראים פה בלינק זה משהו אחר.

כמו שאמרו לך ברגל זה 20-15 דקות הליכה עד למרכז אבל מי בכלל חושב על זה.

הולכים ונהנים מכל שניה.

אנחנו השכרנו אופנים לשבוע ב75 שקל שזה גרושים.

הייתי שנה שעברה בנאפה והשנה הייתי בקוס וחשוב לציין שבקוס יותר נהנתי בהרבההה!

כדאי לכם לקחת שייט לשלושת האיים או לרודוס או לבודרום , זה חוויה של פעם בחיים !

העלתי לפה את התמונות הכי טובות שיצא לי לתפוס מהטיול בבקשה תהנה :

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=FC4B494E6EA8486B8F52FF795425F935&alid=171101

פורסם

אל תהיה מטומטם כמוני ,קח את הארוחה על ספינת השיט מאי לאי,עוד כמה גרושים ואתה נהנה גם מארוחת דגים על הספינה בנוסף לזה שהיא עוצרת בקיבינימט,נותנת לך ציוד צלילה בסיסי(תשכח מבלונים)ואתה יכול לצלול במים המדהימים והצלולים באיזור(כל הספינות על אותו הדיל..שייט+ארוחה+צלילה)שווה כל גרוש.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

עכשיו בגלל שאנחנו בפורום מוטורי השאלה הבאה:

פרומולה 1 ! ראיתי שהמרוץ ב 27.8 יתקיים בטורקיה.

עכשיו אני לא חזק בגאוגרפיה אז מה המרחק מקוס לשם במעבורת? המרוץ יתקיים באיסטנבול, זה רחוק מהנמל שנעצור בו? ועכשיו לכרטיסים יש עדיין כרטיסים? כמה בערך עולה כרטיס כניסה רק למרוץ.

וזהו בערך, זה יכול להיות ממש כייף.

פורסם

אוי אוי אוי איזה תמונות

פשוט נוסטלגיה בשבילי :)

אכן זה המלון המדובר ופשוט תענוג להזכר.

הדבר היחיד שהציק לי וגם אותו סידרתי היה המפתח לחדר שמוצמד אליו ברזל שאמור להחזיק את החשמל במעגל סגור (למטרת חיסכון רק בשיטה פרימיטיוית) על ידי הלחמה מהירה ע"י מציק ברנר :)

בקיצור סעו תהנו ושמרו על עצמכם

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...