Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של סטייק, צמיגים וקלאצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המזל הגדול של כולכם שהייתי חולה במצב די סופני באותו יום,אחרת הייתי עולה עם ה 144 הקשישה שלי,ומלמד אתכם לקח שלא במהרה ישכח!
חן, בפעם הבאה אני רוצה לראות וידאו שלך על המסלול!

מעניין לראות 144 על המסלול... :twisted:

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דניאל, מה זה הראלי-ג'יפה הזו? אם אתה לא יכול לשמור עליה, תביא לי אותה, אני אטפל בה... :p

שמר, ניסית לשלב פעם נסיעה במסלול תוך כדי מינגול? זה יכול להיות נחמד - אחלה סטרטאפ (מס' קליט כבר יש לך... ;) מי אמר שזה ערוך? ).

פורסם
שמר, ניסית לשלב פעם נסיעה במסלול תוך כדי מינגול? זה יכול להיות נחמד - אחלה סטרטאפ (מס' קליט כבר יש לך... ;) מי אמר שזה ערוך? ).

איזה דביל אתה.

ראית את הזמנים שלי ? זה לא זמן נטו. באמצע ההקפה רצתי לבדוק אם הגיע הזמן להפוך את הסטייקים.

פורסם

"כל כלב ביג'י יומו".

יום אחד שמר כבר לא תצחק על הוולוו - בינתיים ה-ZX המהוללת עם השילדה המדהימה נוצחה ע"י יונדאי ליסינגומטית שזוכה לשלל ברכות בדר"כ ממך.

פורסם
ניב, אתה צריך לדאוג לתאם גרסאות :wink:

אבל עכשיו באמת, תחשוב על זה שניה, אתה מגיע לאירוע הבא עם צמיגי 'סליקס', כביכול ניצחון מובטח בכיס ואז חוטף בראש ממישהו עם צמיגים גמורים :twisted:

תחשוב על גודל הפדיחה הפוטנציאלית...אני הייתי מפחד :smile:

ניר

ניר, לפי הגימקנה האחרונה יש סיכוי שתגיע עם הרכב החזק שלך ותקבל בראש ממיאטה חלושה ;-) זה לא פדיחות :?: פדיחות כמעט כמו להפסיד לרוני ;-)

בכל מקרה אל דאגה. אני מנסה לברר על צמיגים כאלו כבר חודשים, אני במגעים עם חברת קומהו לארגן את ה 710 ואתה נמצא על ההזמנה ביחד איתי.

אם תהיה אפשרות, אתה הראשון שתדע ...

בינתיים נראהלי שקצת יורד לי החשק מזה. כולם מנסים לארגן צמיגים כאלו, לאמיר בקשי עם ה S2000 יש, הבנתי שאמודי גם מנסה לקנות, אני ואתה ... זה כבר יהיה כולם. בסוף זה לא ייתן לנו שום יתרון תחרותי...

• תוכן חדש...