Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

באתי מהפורום של פול גז לאחר שיש ברשותי קטנוע מסוג ג'לירה ראנר ואני מעוניין בעתיד הקרוב להחליף את הקטנוע לרכב .

הרכב היחיד שמצאתי בו עיניין והוא דיי עומד בתקציב שלי(13-16) הוא סיאט איביזה.

בהתחלה חשבתי על ה106 אבל רובם מכוערים מבחינה חיצונים,ואלה שהשקיעו בהם ממש יקרים.

בקיצור חברה,התאהבתי בסיאט.

מצאתי בלוחות הרכב הרבה רכבים מהדגם הנ"ל ולרוב ממש מושקעים מבחינה חיצונית .

עכשיו מה שמעניין אותי זה למה הרכב הזה שנראה דיי מרשים ביחס לאחרים ,הוא ממש זול(שנתוני 94-96)?? האם לרכב יש מחלות מפורסמות , האם הוא זולל דלק ,האם הטיפולים שלו יקרים ,החלפים..וכו'?

כעיקרון אני מחפש רכב שלא יישאב ממני כסף ללא הכרה .מהסיבה הפשוטה שאין לי..

אני תלמיד תיכון,שכרגע מאמין שיצליח לארגן בזמן הקרוב בין 13 ל16 אלף לרכב בלבד(כולל יישור קו),ומרויח 2000 שקל בחודש.האם מניסיונכם העשיר ניתן לתחזק כזה רכב.או שזה מתכון לצרות??.מישהו יודע כמה ק"מ לליטר הרכב עושה(מהשנתונים שהוזכרו)??

(בנסיעה עירונים בערך)?.תעזרו לי מאוד אם תשפכו אור על הנושא הנ"ל..

תודה רבה לכולם

ואחלה פורום..(חבל שרק עכשיו גיליתי אותו..)

אשמח אם תגידו לי מה המחירים של ביטוחי הרכב לנהג חדש..ואיך הולך הקטע של ביטוח גניבה וכו' בענף הרכב?

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אף אחד.?

אף אחד שיודע ויכול להועיל לך עדיין לא הגיב, אתה לא רוצה סתם זבל יקח לו קצת זמן עד שמישהו שהיה לו ניסיון יקרא או יכנס לאינטרנט בכלל - אולי לא - אבל זה לא ממש שאלה ותשובה ישר .

הייתי משיב לך אבל לי לפחות אין לי שום היכרות עם הרכב הזה אז תמשיך לחכות, או בעצם אתה דיי חדש אז יש פונקציה בשם "חפש" בפורום , כדאי להשתמש בה לפני ששואלים .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אשמח אם תגידו לי מה המחירים של ביטוחי הרכב לנהג חדש..ואיך הולך הקטע של ביטוח גניבה וכו' בענף הרכב?

ברכב כזה, סביר שלא תעשה ביטוח מקיף.

ביטוח חובה - כ-1500-2000 ש"ח. - נזקי גוף.

צד ג' - עוד 800-1000 ש"ח. - נזקים לרכוש צד שלישי.

אף אחד מהם לא יכסה נזק מגניבה, או נזק לרכוש של רכבך מתאונה.

ביטוח כזה יכול להגיע לחצי מעלות הרכב. כדאי להשקיע במנעול הגה ובנהיגה זהירה.

בענין שאלות על האיביזה - חפש שוב במנוע החיפוש. יש לא מעט אינפורמציה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אלו סדרי הגודל.

רוצה לדעת בדיוק - התקשר לסוכן ביטוח, או השתמש במנוע החיפוש ומצא שרשור שיש בו לינק לאתר הצעות מחיר לביטוח. (היו לא מעט כאלו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
(שנתוני 94-96)?? האם לרכב יש מחלות מפורסמות , האם הוא זולל דלק ,האם הטיפולים שלו יקרים ,החלפים..וכו'?

האם מניסיונכם העשיר ניתן לתחזק כזה רכב.או שזה מתכון לצרות??.מישהו יודע כמה ק"מ לליטר הרכב עושה(מהשנתונים שהוזכרו)??

(בנסיעה עירונים בערך)?.תעזרו לי מאוד אם תשפכו אור על הנושא הנ"ל..

לאשתי הייתה איביזה 94 1.4 ידנית ואח"כ קורדובה 1.6 אוטו 98.

בגדול מדובר במכוניות בעלות אמינות ממוצעת עד טובה לטעמי. צרות נפוצות כוללות:

• בעיות מגעים במערכת ההצתה במודלים היותר ישנים, שגורמים לקרטועים וכבייה פתאומית של המנוע בזמן נסיעה,
  • התפוררות של חומר האיטום בצנרת האוורור שגורמים לאובדן יעילות מתג הפניית האויר
  • בעיות במגעים של מתג האוורור שלבסוף מפסיק לעבוד, החלפת המתג מסובכת והחלק יקר.
  • שברים בתושבות של הפנסים הקדמיים בעקבות פגיעות חזית קלות, גורמות לתזוזה של הפנס ויציאה מכיוון אורות ולפעמים הם אפילו נופלים החוצה.

זה מה שאני זוכר כרגע, אם יהיה עוד אני יוסיף.

לגבי חלקים - הם משותפים לאחיות מבית פולקסווגן, ולכן בד"כ יקרים יחסית לצרפתיות/ יפניות.

דלק - ה-1.4 ידנית הייתה חסכונית במידה סבירה 1:12-14 - מכוניות אלו היו מהראשונות בקבוצה שהגיעו עם הזרקה. ה-1.6 אוטו' - זללנית - 1:10.5

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...