Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה ברכב שמתי לב שבכל פעם שאני נוסע באוטו השעון חום עולה תמיד עד הסוף אבל כל פעם אני עוצר את האוטו כדי לקרר את המצב. והאם יכול להיות שהאוטו מגמגם כתוצאה מהעסק החמים הזה?

פורסם

זה לא פיתרון לעצור את האוטו כל פעם שהוא מתחמם! תבדוק דבר ראשון נוזל מי קירור

ואגב האוטו לא רק יגמגם לך עוד מעט הרבה יותר גרוע....תעשה חיפוש תלמד קצת כדאי לך :smile:

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

ערוך חיפוש בנושאי התחממות רכב, תקבל מידע רב, שאם תשתמש בו בתבונה, תפתור את בעייתך, בנקל, ואז חזור לפורום לדווח, ולציין באיזה רכב מדובר ובאיזה שנת יצור.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רן.לא ציינת באיזה דגם מדובר.{1.0/1.3}אוטומט או גיר רגיל.בכל אופן קיימת רגישות יתר בשרייד מהשנתונים שציינת בכל הנוגע למערכת הקירור.אין להשתמש במי ברז,אלא רק במים יעודיים.יכול להיות שהרדיאטור סתום,יכול להיות שישנה בעיה בטרמוסטט,יכול להיות שקיימת נזילה של מים מאחד הצינורות/משאבת מים/רדיאטור.בכל אופן לא מומלץ לסוע כך.גש למוסך בהקדם וקווה שלא נגרם נזק למנוע.בהצלחה!

פורסם

מדובר בדייהטסו שרייד שנת 91 ידנית!

לפני מספר ימים נסעתי ברכב ופתאום הורדתי את הראש לשעון החום ואני רואה שהוא ממש על עד הסוף (יענו הכי חם) ישר עצרתי את האוטו לא כיביתי מנוע (שמעתי שלא מכבים במצב כזה כי המנוע עלול להיתפס) אז השארתי את האוטו שיתקרר קצת אבל השעון חום לא זז הוא נשאר חם ואחר כך איזה אחד עצר לי כדאי לראות מה קרה והפחד אותי סתם האכיל אותי סרטים ואומר לי תכבה את האוטו. איך שכיביתי יצאו מים בהתזה כזאת קטנה מהמיכל של המים אז הוא אומר לי הלך לך ראש מנוע טוב אז השארתי את האוטו שם וחזרתי במונית וחזרתי אחר כך עם מישהו והחלפנו מים והחום ידר לחצי החטתנו לא לאבד זמן ונסענו למוסך הקרוב ושם התברר לי שהלך הרדיאטור טוב אז אמרתי לו שיחליף לי כבר נמאס לי שאני צריך כל הזמן לעצור בצד בגלל חום המנוע.

עכשיו יש לי שתי שאלות

1 האם בגלל שנסעתי על חום מנוע עד הסוף יכול להיות שעשיתי נזק אחר למנוע או למשהו אחר?

2 האם בגלל שהחלפתי רדיאטור אז לא יהיו לי בעיות חום שוב?

• תוכן חדש...