Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שיש מכוניות ישנות בהן אין מנתק הצתה, השאלות הן אלו...

* מתי אם בכלל השתמשו במנתק הצתה מכאני, הכוונה היא למנתק על הדיסטריביוטר וכ"ו.

* האם הייתה איזו דרך אחרת להגביל את המנועים לפני שהוכנס המנתק.

* מה קורה במנוע בו אין כלל מנתק או מנוע שבו ביטלו את המנתק אשר מאיצים אותו לסיבובים גבוהים מדי, אפילו בניוטרל למשל?

* איך מגבילים סל"ד במנועי דיזל? כיוון שאין הצתה אי אפשר להתקין מנתק הצתה לא???

בתודה מראש!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

גוברנר.

כל חלק מסתובב מספיק טוב בשביל זה.

היה משהו עתיק ( אבל ממש ) שהיה מגביל את כניסת האויר לקרבורטור מסל"ד מסויים.

סוג של פרפר מצערת נוסף, מנגנון מכאני פשוט.

פורסם

מנתקי הצתה נמאים באלפא, ובאאודי ונמצאים בתוך הרוטור הנמצא במפלגי בוש.

שימוש בסלד גבוה, ללא מנתק הצתה, בהילוך סרק, הוא מתכון בטוח לקדיחת חור בבלוק על ידי

טלטל שקדח אותו.( נתקלתי השבוע בשני מנועים כאלה שטלטל פרץ את הבלוק, מסיבה בלתי ידועה, אני מניח בגלל שימוש בסלד גבוה מאד)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלה לבניין,

מה גורם לנזק גדול יותר בשימוש בסל"ד גבוה ללא עומס (ניוטרל) בניגוד לשימוש בסל"ד גבוה תחת עומס (נסיעה)?

פורסם

התשובה ברורה, בסלד גבוה בסרק!

בנוגע לדיזל אני מאמין שיש אמצעי הגנה גם לדיזל, אך אינני מתמחה בדיזל לכן אני מתקשה לענות בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדיזלים ללא מחשב יש הגבלת סל"ד בתוך משאבת ההזרקה. אני לא יודע איך זה עובד בממוחשבים, אבל נראה לי סביר שהמחשב עושה את זה.

במנועי בנזין ללא הגבלת סל"ד (רוב המנועים המאויידים) , מי שאמור להגביל את הסל"ד זה הנהג. אם הוא לא עשה את זה, הטלטלים היו עפים החוצה מהבלוק. גם לי יצא לראות מנוע כזה עם חור בבלוק בגודל של כדורסל.

פורסם

יש לי במחסן מנוע קמינס שעפו לו הטלטלים ועשו שני חורים בבלוק, מראה מלבב, אגב אם מישהו מחפש טורבו של מנוע קמינס, יש לי למכירה... :-o

פורסם

בסוד / ספרינט היה מנגנון צנטרפוגלי בתוך המפלג שהיה אחראי לניתוק ההצתה בסל"ד גבוהה, מנגנון פרימיטיבי שכתוצאה מלכלוך ו/או קפיץ חלוד עשוי שלא לפעול ואז מתקבלת סימפוניה של שסתומים וכלי הקשה :shock: .

באלפות אם זיכרוני עדין מתפקד זו היתה מערכת של חברת מגנטי מאראלי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

במנועי דיזל במשאבות רוטוריות מיכניות יש ווסת צנטריפוגלי עם משקולות שפועל על אותו מנוף שדוושת הגז פועלת עליו ופשוט מתנגד ללחיצה של הנהג או יותר נכון עוקף אותה ומפיל את הלחץ בטובלנית.

במשאבות רוטוריות חשמליות הכל נעשה על ידי המחשב כנ"ל במסילה משותפת.

• תוכן חדש...