Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאין אחד כזה ...

ובתקווה שאם אין שת'רד זה יהפוך לדביק :)

חברה נהנהתם ממוסך ממוסך כלשהו ?

עשו עבודה טובה ?

ספרו לנו שגם אנחנו נוכל להנות ולא להתאכזב ...

או לחילופין סבלתם ממוסך כלשהו ?

עבדו עליכם ? :D

ספרו לנו שנמנע ...

אנא אל תספרו כל מה שהיה במוסך רק כתובת כמה מילים וזהו :wink:

אני אתחיל , למרות שהוא מאוד מוכר ואני הגעתי אליו דרך הפורום אני ממליץ בחום על מוסך ליטל ברח' _____(שכחתי, מישהו ??) בת"א

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מוסכים באילת:

מוסך מצויין: מוסך הכוכב שווקאה אילת - מורשה" פורד, סובארו, קאיה ומזדה.

מקצועיות מעל הכל, אמינות והגינות! מומלץ ביותר.

מוסך גרוע: שחם אילת - מורשה שברולט ועוד כמה... שירות לא מקצועי, מראה על חוסר ידע, לא אמין במיוחד.

חשמלאות: אילן דמארי חשמלאות בע"מ - מוסך אמין לכל הנוגע בחשמלאות "ותוספות" הנוגעים בחשמל...

סאונד: אוטו סאונד אילת - שירות מקצועי, מבחר ענק, אפשרויות תשלום נוחות ומגוונות, ומקצועיות מעל לכל!

זהו, זה מה שיש באילת... ממה שמומלץ וכדאי. :D

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
מוסך גרוע : ב.ג. מוסכים ליד הסינרמה.

מוסך סביר עד טוב : ליטל ו הוד .

לבעלי פיגו וסיטרואן כמובן.

מה שמצחיק שזה אותם בעלים :p [הוד וב.ג.]

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

מוסך דייהטסו יפו...

יקרעו לכם את הצורה במחירים... :x

סתם טיפול 10000 הוסיפו בחשבון עוד 300 ש"ח על סעיף טיפול 120000 , ויכוחים עד מחר בלילה...

אז זהירות !!!!!!!

פורסם

מוסך ארז בדרך בן צבי 68. ישר, מקצוען, לא עושה פרצופים אם נשארים ורואים את העבודה, שואלים שאלות, וכיו"ב.

לא יקרן, ולא מחפף (במיוחד בדברים בטיחותיים)...

052876170

פורסם
סיפרו לי על מוסך מעולה לסיטרואן לייד שוק הפישפישים

מי שהוא יודע היכן המוסך?? :roll:

מצטער לבשר לך אבל " אבו דאוד " - מוסך מתמחה ל BX בלבד - נסגר.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

מוסכים רעים:

מוסך "תלפיות" חיפה מורשה רנו - ניסאן - חוסר מקצועיות וזלזול

כנ"ל מוסך "אומגה" חדרה - מורשה רנו - ניסאן - סובארו

מוסך טוב :

א.פ.צ שירותי רכב חדרה - מורשה סוזוקי - ג'יפ - קרייזלר.

מוסך אמין, יחס טוב ורצון לעזור.[/u][/b]

פורסם

תראו אני לא יודע אם אני רשאי להמליץ על המוסך שלי, כי זה המוסך היחידי שטיפלתי בו עד היום, הגעתי אליו דרך חבר והבאתי אליו עוד הרבה חברים...

האווירה במוסך היא אווירה של שכונה, אני אישית מגיע ומכין לי קפה, יושב ומתעסק בכל מיני דברים, רואה איך מטפלים לי באוטו וגם מטפל בדברים אחרים באוטו שלי לבד, יש כלים ויש ליפט ככה שאני לרוב לא משתעמם....

העבודה טובה מאוד והמחירים זולים בהשוואה למוסכים אחרים (השוותי עם חברים).

במידה ויש בעיות אחרי טיפול הם יבדקו ויתקנו...

בנוגע להעברות טסט אין בעיות והם מלווים את הרכב שלך משלב ההכנה לטסט ועד להעברתו הסופית... ואפילו אתה יכול להשאיר את הרכב וללכת לבוא למחרת ולקחת אותו עם טסט...

מכוניות שמטפלותבמוסך - 306XSI אדומה, 306 קבריולט, 328 קופה, 205GTI, VR6 ועוד... ויש שם גם הרבה קלאסיות כגון וויליס ובל-אייר.

טוב כתבתי הרבה -

שם המוסך : מוסך תשובה.

כתובת : רח' הירקון 37 בני-ברק.

טל': 036184326.

במידה ואתם צריכים משהו אתם יכולים לשלוח ה"פ ואני אדבר עם בעל המוסך ואסדר גם מחירים טובים....

haters will hate

פורסם

חמשלאי יוסי גז בבאר שבע , אסור להתקרב , הוא מרמה מתקין חלקים משומשים , ועוד לוקח מחירים יקרים!!!

השארתי את האוטו שלי אצלו, לכמה לילות חזרתי האוטו נדפק , כיפוף די רציני , והוא עוד מסרב לתקן בטענה שזה לא קרה אצלו , בקיצור -

יוסי גז - אם אתה לא מזוכיסט .. לא להתקרב!!!! ראו הוזהרתם!

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

• תוכן חדש...