Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמשהוא מוכר Idmax פשוט אם ההגברה שלך אתה לא תנצל אותו...

הפירלס שjmg קנה סאב מעולה אבל מציע לך לשמוע אותו קודם (כי אחרי הכול זה הטעם האישי שלך)

אתה יכול להזמין אותו מחול ועדיין ישאר לך מהתקציב.

ליאור

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לשמוע JL AUDIO W3 , אבל אם אני לא טועה הוא בא בגרסה של שתי סלילים.

אם יש שתי סלילים של 2 אוהם זה יכול להתאים לך.

לדעתי הוא מדוייק יותר, ולא חסרה לו עוצמה.

המחיר בערך 2000.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
ראיתי שמשהוא מוכר Idmax פשוט אם ההגברה שלך אתה לא תנצל אותו...

הפירלס שjmg קנה סאב מעולה אבל מציע לך לשמוע אותו קודם (כי אחרי הכול זה הטעם האישי שלך)

אתה יכול להזמין אותו מחול ועדיין ישאר לך מהתקציב.

ליאור

אני מעדיף לא מהזמין מחו"ל אלא לקנות בארץ וזאת מאחר שעלויות יבוא אישי + מיסים אולי יצא לי טיפה יותר זול מאשר לקנות בארץ מחנות אבל אין אחריות על המוצר ולא ניתן לדעת מה יקרה לו בדרך ארצה, אני פשוט לא אוהב להסתכן עם מוצרי אודיו וגם אני חייב לשמוע ולוודא שהמוצר תקין לפני שאני קונה.

פורסם
אני מעדיף לא מהזמין מחו"ל אלא לקנות בארץ וזאת מאחר שעלויות יבוא אישי + מיסים אולי יצא לי טיפה יותר זול מאשר לקנות בארץ מחנות אבל אין אחריות על המוצר ולא ניתן לדעת מה יקרה לו בדרך ארצה, אני פשוט לא אוהב להסתכן עם מוצרי אודיו וגם אני חייב לשמוע ולוודא שהמוצר תקין לפני שאני קונה.

אם אני לא טועה אין יבואן של פירלס לארץ...

ליאור

פורסם

האליאנט של פייז הוא סאב SQ מעולה,אכן אופציה טובה שתתאים גם להגברה שלך,

אני במקומך הייתי מרכיב אותו ברכב ושומע אם הוא קולע למה שאתה מחפש.

פורסם

אם אני זוכר נכון האליינטה הוא 400 RMS קצת חזק לו מדיי

יש ל MB QUART את הRWE-254 שנמצא בתחום ההגברה או את סדרת הP של החברה מישהו בא למפגש לפני איזה חודשיים עם דגם הראשון וזה היה נשמע מעולה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את האינפיניטי?

מה חסר לך. הוא מדוייק במיוחד. יחסית עדין. (הוא יותר אגרסיבי מהפירלס XXLS . ולא טעיתי הפעם)

ולדעתי הייתי מנסה אותו על מגבר יותר חזק. הוא יכול לקבל עוד (עד כ 500W RMS.)

וזה משנה את הסאונד שלו מעוד.

היה לי אותו על מספר מגברים שונים.

ועל מגבר של חבר של 400W RMS. הוא היה שונה לגמרי. הוא היה מדוייק, חד, וחם .

אני לפני שהייתי מחליף סאב.. הייתי מנסה מגבר אחר של לפחות 400W RMS.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אם אני זוכר נכון האליינטה הוא 400 RMS קצת חזק לו מדיי

צודק,משום מה זכרתי 350,אבל עדיין הייתי בודק אותו שכן הוא סאב מצויין,די נציל(90DB) והמחיר

שרוצים עליו הוא טוב.

פורסם
למה אתה רוצה להחליף את האינפיניטי?

מה חסר לך. הוא מדוייק במיוחד. יחסית עדין. (הוא יותר אגרסיבי מהפירלס XXLS . ולא טעיתי הפעם)

ולדעתי הייתי מנסה אותו על מגבר יותר חזק. הוא יכול לקבל עוד (עד כ 500W RMS.)

וזה משנה את הסאונד שלו מעוד.

היה לי אותו על מספר מגברים שונים.

ועל מגבר של חבר של 400W RMS. הוא היה שונה לגמרי. הוא היה מדוייק, חד, וחם .

אני לפני שהייתי מחליף סאב.. הייתי מנסה מגבר אחר של לפחות 400W RMS.

העניין הוא שאם אני מחליף סאב אני מוכר את שלי וההוצאה הכספית תצא קטנה יחסית, מגבר חדש לא בא בחשבון מאחר וה RS 4 מגביר לי את הקומפוננט מקדימה, לא נראה לי שיש מגבר 4 ערוצים אחר שייתן יותר עוצמה באופן משמעותי לסאב 400w rms+ בגישור ואם יש כזה הוא יהיה יקר מאוד.

פורסם

עמרי,

רמקול (סאב) הוא עיניין של טעם אישי. לכן מאוד קשה להמליץ על רמקול (סאב). גם אני מחפש כרגע ליקנות סאב. במיפגש שהיה ביום שבת האחרון שמעתי כמה סאבים וכניראה שהחלטתי איזה סאב ליקנות.

מעבר לכך במיוחד כאשר מדוברבסאב חשובה מאוד ההגברה. מעבר להספק של המגבר יש את מרכיב הדמפינג פאקטור, שהוא מרכיב מאוד חשוב, במיוחד כאשר מדובר בהגברה לסאב. כאשר מחברים 2 ערוצים של מגבר בגישור, הדמפינג פאקטור יורד לחצי מהדמפינג פאקטור שיש למגבר בערוץ בודד. לכן להשקיע בסאב ולא לידאוג לו להגברה ראוייה = חבל על הכסף. אני ממליץ לישקול את האפשרות של שידרוג המגבר.

amirrr,

התאפקתי מאוד, שלא להגיב עד עכשיו לדברים שאתה כותב, אבל בימים האחרונים אתה פשוט לא מפסיק לכתוב שטויות. אם לא תרסן את עצמך ובמהירות, אני מבטיח לך שאני אפנה למנהלי הפורום על מנת שיכניסו אותך למעקב או שינעלו אותך באופן סופי. אני מתאפק מאוד שלא לכתוב את מה שאני חושב עליך ו/או על התגובות שלך בפורום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מהיכרות עם סאבים של SQ, ועם הדרישות שלך הסאב היחיד שיכול להתאים כמעט ב 100% זה:

ADIRE KODA

ניתן להשיגו בארץ, מחיר לא בשמיים, טכנולוגיית XBL2 המעולה, וזה אומר - איכות, איכות, איכות.

יצא לי גם לראות אותו במדור משומשים, ואם תעשה חיפוש - תוכל לראות מי מוכר אותם בארץ.

גל

פורסם
מהיכרות עם סאבים של SQ, ועם הדרישות שלך הסאב היחיד שיכול להתאים כמעט ב 100% זה:

ADIRE KODA

ניתן להשיגו בארץ, מחיר לא בשמיים, טכנולוגיית XBL2 המעולה, וזה אומר - איכות, איכות, איכות.

יצא לי גם לראות אותו במדור משומשים, ואם תעשה חיפוש - תוכל לראות מי מוכר אותם בארץ.

גל

יש קשר בינו לבין הSHIVA?

פורסם

כן, שניהם מיוצרים ע"י ADIRE.

האמת, שה KODA מאוד נפוצה בארה"ב בשימוש גם ביתי וגם לרכב, אך לרכב בעיקר ה SHIVA,

ששכחתי לציין אותו גם.

יש ל ADIRE בגדול 3 סאבים ל SQ:

SHIVA

KODA

TUMMULT שהוא ה"אלוהים" שלהם לקהל האמריקאי (מהסוג שמאוד קשה להשיג - הזמנה אישית)

תכל'ס את ה SHIVA יהיה יותר קל למצוא כאן - והוא נהדר לדעתי.

פורסם

אם אתה רוצה אני גם מתכנן להביא את הSHIVA

ואפשר למצוא אותו רק אצל היבואן אם אתה רוצה אני יתן לך את המספר שלו בפרטי הבעיה היא שלפי מה שהבנתי הסאב בא רק בתצור של שני סלילים של 8 אום מה שמאלץ להפעיל אותו ב4 אום ולא ב2 וכך צריך מגבר חזק מאוד

• תוכן חדש...