Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הP2 הוא סאב מאוד חביב - מאוד פאנצ'י - חד מאוד וחזק מאוד

אבל אי אפשר להשוות אותו, לדעתי לפחות, מבחינת SQ לסאב ברמה של אינפיניטי קאפה ובטח שלא הפרפקט.

אמיר מדבר על הרכב של אבי - ניאו19 בכינוי שלו כאן בפורום - הוא זכה בתחרות האחרונה של אממא בתחום החובבנים והוא באמת כיוון את שני הסאבים האלה יפה.

הP2 לא ינגן בתדרים הגבוהים יותר טוב מהאינפיניטי לדעתי - זה לא אופי הצליל שלו והוא לא יפיק את זה יפה. הוא גם חלש בהרבה מהאינפיניטי מבחינת הספקים.

הייתי מציע לך לבדוק dls 12 אינטש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.tymphany.com/datasheet/printview.php?id=47

אני ממליץ לך את זה

אחד מהפורום רכש את זה

ופתח על זה שרשור

זה השרשור אני מקווה שזה יעזור לך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116849

לא ראיתי את השרשור עד עכשיו... אבל אני גם אגיב:

אני זה ה"אחד" - שאריק הזכיר פה...

ורכשתי את הסאב ברוסיה - והוא יובא לפה "על הידיים" בתוך תיק.

תאמין לי שגם אני חששתי נורא על גורלו של הסאב, וגם פחדתי מהמכס ומכל שאר הירקות...

אבל בסוף הכל הסתדר וקיבלתי אותו בריא ושלם...

ובוא אני אגיד לך ככה: גם אם ביחד עם משלוח מכס וכל שאר הדברים הוא היה עולה 2500 שקל - עדיין הייתי לוקח אותו!

זה פשוט סאב מדהים!!

לגבי הקאפה - יצא לא לשמוע את הרגיל (לא הפרפקט), ואני יודע בדיוק למה אתה מתכוון מבחינת איך שהוא נשמע...

אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה "רך" - כי אם יותר: "מרוח"...

ולא לקפוץ עלי! כי לפי דעתי לפחות - הפירלס גורם לקאפה להישמע לידו כמו פיוניר 305!...

וכמו שציינתי בשרשור שלי - זה לא היה מתקבל על הדעת לקנות סאב שלא יצליח לשחזר רצף באסים דמוי מכונת יריה!

אני יכול לדבר עוד ועוד על הסאב, וזה יהיה חסר טעם לחלוטין אם לא תשמע אותו בעצמך!...

אתה מוזמן לפגוש אותי במפגש ביום שישי הקרוב!... (אני אהיה בתחרות הSQ על מגאן כסופה).

וקח עצה: תעשה כמוני - תנסה לשים סאבים שונים באוטו שלך!! כדי שתדע איך הם ישמעו אצלך!!

ותקשיב ללפחות איזה 5-10 סאבים שונים לפני שאתה מחליט!

ד"א - הW3 של JL הוא לא רע בכלל! אבל לפי דעתי עדיין טיפה פחות מדוייק מהפירלס...

ואם אתה מוכן להקריב עוצמה לטובת דיוק אבסולוטי ואיכות בלתי מתפשרת: לך על גרסת הXXLS 10"!

שמעתי אותו בגרסת XETEC GRAVITY - והוא פשוט סאב מ-ד-ה-י-ם! (מבחינת דיוק, אפילו טיפה יותר טוב משלי!) אבל החסרון שלו - זה שהוא יחסית חלש...

בברכה!

יונתן.

פורסם

הגראויטי מבוסס על XLS, לא XXLS.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...