Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק דרגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אחד בפורום שם עשר שקל וקונים......מה אתם אומרים?

(פחחחחחחחחח:rofl: )

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

במיגדל העמק יש תחנת דלק של 45 אג' הנחה בשרות מלא

וטן 47 אג' הנחה

אני כשה עודר באזור מתדלק בדלק, לדעתי הדלק מצויין!

פורסם
כל חברות הדלקים קונות את הדלקים בארץ מספק אחד- בתי הזיקוק, או לחלופין מיבוא.

לחברת דלק יש מתקן ניפוק דלקים שלה בחיפה, ומיכלי תוספים פרטיים שלה בפי גלילות.

לדלק המסופק לתחנות מחיפה או מפי גלילות מתווסף בעת מילוי המיכלית תוסף- שהוא פרטי של חברת דלק.

מידיעה מבוססת יעילותו של תוסף זה בחברת דלק טובה יותר. חברת דלק לא הייתה מסתכנת ומפרסמת את דלק דרגון כפי שהיא עושה אם זה היה לא נכון.

אלה עובדות. יש ויהיו תחנות מוהלות עקב הרווח הכספי הגדול. כדאי לפיכך לתדלק בתחנות השייכות לחברת הדלק, ובלי קשר לדבוק בתחנה אמינה מנסיון.

מצטער...

אבל אני חולק עליך!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
כל אחד בפורום שם עשר שקל וקונים......מה אתם אומרים?

(פחחחחחחחחח:rofl: )

ב-10 שניות אתה יכול לדעת מה אתה מקבל בתחנת הדלק. לא מגניב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מעבדה ניידת לבדיקת איכות הדלק?! לאן היגענו...מזכיר לי את המכשיר ששימש בסרט"מקס הזועם-כיפת הרעם" לבדיקת רדיואקטיביות של מי-שתייה.הזוי.

בכל מקרה, תידלקתי את פיאטי האהובה ז"ל מספר פעמים בדרגון(לא זו לא הסיבה שהיא ז"ל).האוטו אהב את זה! המנוע נהם בצורה טובה יותר ואפילו קצת יותר סחב(בעליות הקשות של חיפה+מזגן ההבדל היה מורגש).

הסיבה שתידלקתי שם רק כמה פעמים היא שהייתה לי תחנה קבועה של דור אני חושב מתחת לקניון חיפה-כל יום שישי הייתי נוסע לשם לסרט ומתדלק.לעיתים נדירות הייתי צריך למלא בהזדמנות אחרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כולכם מושפעים פסיכולוגית בצורה מגוחכת.

מספיק שתדלקתם "דרקון" והיה אויר קר בחוץ, בדיוק חזרתם מחרבון, הייתם לבד באוטו, והיה נראה לכם שהרכב טס כמו מניאק.

מספיק לשכנע את עצמיכם כבר, מסבירים לכם שזה אותו דלק.

מה לא היה מובן?

פורסם
כל חברות הדלקים קונות את הדלקים בארץ מספק אחד- בתי הזיקוק, או לחלופין מיבוא.נכון

לחברת דלק יש מתקן ניפוק דלקים שלה בחיפה, ומיכלי תוספים פרטיים שלה בפי גלילות.

לדלק המסופק לתחנות מחיפה או מפי גלילות מתווסף בעת מילוי המיכלית תוסף- שהוא פרטי של חברת דלק.

מידיעה מבוססת יעילותו של תוסף זה בחברת דלק טובה יותר. חברת דלק לא הייתה מסתכנת ומפרסמת את דלק דרגון כפי שהיא עושה אם זה היה לא נכון.כל דלק של כל חברה הוא מתוסף ע"פ חוק, אולי תוסף של חברה אחרת הוא יותר טוב??? יש לך בדיקות מעבדה?להזכירך הם גם מפרסמים דלק 99(שהוא 98)... אמת בפרסום? אני לא חושב!

אלה עובדות. יש ויהיו תחנות מוהלות עקב הרווח הכספי הגדול. כדאי לפיכך לתדלק בתחנות השייכות לחברת הדלק, ובלי קשר לדבוק בתחנה אמינה מנסיון.

כדאי לתדלק בכל תחנה (של כל חברה) שאתה מכיר ויודע שהדלק בה נקי .

בידידות

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

טוב , באמת עייף אותי השרשור הזה.

ג'ורג' סיכם לכן את הנושא - הדלק אותו דלק - ההבדל הוא בטיפול ובאחסנה של התחנות.

תודה לכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...