Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק דרגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kolotiko מצדיק את מה שאמרתי, מי יודע מאפה הם מיבים את הדלק ומה איכותו?

למה להתדלק בדור ולהסתקן אם יש כל כך הרבה תחנות!

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית מעדיף לתדלק בתחנות שדיברתי עליהם ולשלם בכל תדלוק מחיר רגיל שיוצא גג 10 שקל יותר מאשר בתחנה מוזלת.

הרי ה 10 שקל זאת לא הבעיה!

תחשבו רגע כמה כסף אתם משקיעים בשנה על ביטוחים, טיפולים, טסט, ד-ל-ק, ציוד ניקיון וכו'

ככה שהעניין פה הוא לא לחסוך עשרה שקלים ואולי לקבל דלק לא מהול ואולי לקבל כן דלק מהול שיעשה נזקים למנוע.

פורסם

אני רואה את זה שונה

מדובר 30 אג לליטר

אני ממלא קרוב ל-50 ליטר בתידלוק

כלומר כל פעם שאני מתדלק אני חוסף 15 ש"ח

נכפיל 3 פעם בחודש = 45 שח

אז עדיף להתדלק בפז או דלק מוזל וכל חודשיים לשים תוסף ב 90 ש"ח

אותו הזבוז והרבה יותר יעיל

ולמה תוסף כל חודשים? מספיק כל 10 אלף (לפי המלצת LM)

תעשה חשבון פשות

פורסם
גם אחי טוען שכשהוא ממלא דלק בתחנות של "דלק" המכונית צורכת פחות דלק. הוא תפרן וחוסך כל שקל שהוא רק יכול - אם הוא ממלא שם כנראה שבכל זאת יש בזה משהו...

בכל מקרה מי שרוצה למלא בזול, יש תחנה בכניסה לכפ"ס שנותנת 30 אג' הנחה. ( מלאתי שם, והאוטו עדיין נוסע...:-D )

התחנה נמצאת ליד תיכון אורט? ליד האחים חג'ג'?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
ולמה תוסף כל חודשים? מספיק כל 10 אלף (לפי המלצת LM)

תעשה חשבון פשות

בפעם המיליון, מה1/1/2002 הדלק בתחנות הדלק מתוסף, אתה סתם מבזבז כסף, ובבקשה אל תגיד לי שהאוטו נוסע טוב יותר.

פורסם

ועכשיו ברצינות, קח רק דוגמה אחת:

נסעתי לאילת, לפני הנסיעה מילאתי טנק בדור, כשהגעתי לאילת הטנק כבר היה ריק.

ביציאה מאילת מילאתי בדלק, את אותה הכמות, ונסעתי חזרה לפ"ת באותה הדרך (רק שהפעם בעליות ולא בירידות) והגעתי לפ"ת עם רבע מיכל - איך תסביר?

אני לא טוען שזה לא יכול להיות אבל יש לי 2 תהיות:

1) אני מפקפק בניסוי שנעשה כשיש לנסיין כבר דעה קדומה. אף עיתון מדעי לא היה מקבל תוצאה כזו.

2) קשה לי להאמין שחברת "דלק" המציאה את הגלגל. בסך הכל כל חברות הדלק קונות אותה סחורה אצל בז"ן.

לגבי מה שאתה מתאר, הפרש של 1/4 הוא מוגזם בעליל.

האפקט של העליה בדרך חזרה אמור להסתכם להערכתי בלא יותר מ 2 ליטר לרעת החזרה.

כדאי שתבדוק את הנקודות הבאות לגבי השאלה האם התנאים היו שווים בשתי הנסיעות:

• מהירות נסיעה ממוצעת - נסיעה מהירה צורכת הרבה יותר דלק. 110 קמ"ש יכולים לצרוך 30% יותר מאשר 80 קמ"ש.
  • מצב התנועה - נסיעה במהירות קבועה חסכונית הרבה יותר מאשר נסיעה במהירויות משתנות ועם עקיפות.
  • מועד הנסיעה - נסיעה עם מזגן במזג אוויר חם צורכת משמעותית יותר מאשר נסיעה במזג אויר קריר גם אם המזגן פועל.
  • העומס בנסיעה - אם ירדת לאילת עם 200 קילו פיצוחים ו 2 אבטיחים וחזרת כאשר רק חלק קטן מהם הפכו למסת גופך זה מפחית מצריכת הדלק.
  • אי דיוקים במדידה - מיכל מלא זה לא תמיד בדיוק אותו דבר ורמת אי הדיוק של מחוג הדלק כבר נידונה כאן בהרחבה.

אם נשמע תוצאות יותר "נקיות" זה יכול להיות יותר משכנע. בינתיים אני ספקן.

פורסם

ועכשיו ברצינות, קח רק דוגמה אחת:

נסעתי לאילת, לפני הנסיעה מילאתי טנק בדור, כשהגעתי לאילת הטנק כבר היה ריק.

ביציאה מאילת מילאתי בדלק, את אותה הכמות, ונסעתי חזרה לפ"ת באותה הדרך (רק שהפעם בעליות ולא בירידות) והגעתי לפ"ת עם רבע מיכל - איך תסביר?

אני אישית חושב שבשני המקרים צריכת הדלק שלך גבוהה מאוד!

אני ירדתי לא פעם ולא פעמיים לאילת שכל הדרך המזגן עבד נסיעה ב 90% על 110

גם בהלוך יצאתי עם טנק מלא והגעתי לאילת עם חצי טנק

כנ"ל לגבי החזור... מדובר על נסיעה מת"א לאילת

ככה שאני אישית חושב שהרכב שלך זולל דלק.

אולי תבדוק את מערכת ההזרקה שלך?

פלאגים תקינים, וכו'

פורסם

הרשו לי ל :hihi::roflmao:

:mm_nah:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
הרשו לי ל :hihi::roflmao:

:mm_nah:

ג.

ג'ורג' אני דווקא אשמח לשמוע את דעתך בתור מנהל תחנה... באמת

האם דלק דרגון הוא דלק סילון בכלל.......

פורסם

כשהסתכלתי בכותרת הת'רד כבר הייתי משוכנע שמישהו מצא את השרשור הזה בארכיון.

חבר'ה - אין שום הבדל בין איכות הדלק בתחנות השונות. הדרגון זה גימיק שיווקי ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ג'ורג' אני דווקא אשמח לשמוע את דעתך בתור מנהל תחנה... באמת

האם דלק דרגון הוא דלק סילון בכלל.......

כדברי מרגול...

חרטא ברטא:twisted:

אין שום הבדל8)

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני נוטה להאמין לאיש עם הסוזוקי המאוד מאוד מהירה

אולי זה מוסיף משהו אבל התוספת הלכה למעשה זניחה , אבל מועילה שיווקית

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם לא הייתי מובן מספיק אז:

אין שום הבדל!

לגבי התועלת השיווקית?

אני רק יאמר את זה: האם היית קונה משהו ממישהו שמנסה לעבוד עליך???

ג.

•  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...