Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש כבר הרבה זמן את הפילטר דלק ברנו קליאו שנת 95 ,

מישהוא פעם אמר לי שמכיוון שמערכת הדלק ברכב עובדת בהזרקה אז אין פילטר ,לי זה נישמע לא כ"כ הגיוני כי להפך לפי דעתי צריך פילטר כדי שלא ייסתמו פתחי ההזרקה ?!

אחרי חיפוש ממושך מצאתי משהוא בחלקו האחורי של הרכב שעליו כתוב פילטר אני חושב שזה מה שאני מחפש,

מי יכול לומר לי האם זה אכן הפילטר(ראה תמונה)כי זה נראה קצת מוזר בד"כ זה משהוא קטן מאוד שקוף וכאן זו קופסת פח גדולה פי כמה מהרגיל

ואם זה אכן זה

1 כל כמה זמן אני צריך להחליף את הדבר הזה?

2 איכן אפשר למצא באיזור ירושלים

3 כמה זה עולה

תודה רבה מראש

P1010082 (Small).JPG

P1010083 (Small).JPG

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

זה אכן הפילטר. לפי היצרן יש להחליף כל 50 א' ק"מ. לדעתי, בארץ, עדיף להחליף כל 25 אלף ק"מ.

מסנן מקורי ניתן להשיג במוסכי היבואן. מסנן תחליפי ניתן להשיג בכל חנות חלקי חילוף.

מחיר - עד 50 ש"ח לתחליפי, ובסביבות ה100 למקורי.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

כמו בכל דבר ברכב - עדיף מקורי מתחליפי.

ובעיקר כשמדובר על נקיון הדלק שמגיע למנוע - אני מציע מקורי.

משכנתא זה קל

פורסם

מצתרף לשרשור.הרכב הוא ניסאן סאני 93 הזרקה.

חוץ מהפילטר דלק מתחת למכסה מנוע מצאתי לאחרונה פילטר מצדו השמאלי של מיכל הדלק. לאחר שפירקתי את הגלגל האחוריונתקלתי בו לא הבנתי מה הוא שכן הוא לא מופיע בספרות הטכנית שבידי ואיני יודע אם יש צורך להחליפו מתי שהוא. תודה.

• תוכן חדש...