Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים

ברשותי גולף ידנית שנת 2000 מנוע 1600 סמ"ק בנזין.

הרכב יד ראשונה ונסע כ-47K ללא תאונות.

רמת גימור קומפורטליין.

במחירון של לוי יצחק המחיר הבסיסי של הרכב 52000 שקל ולאחר חישוב התוספות (14 אחוז) מתקבל המספר 59000 שקל.

מישהו יודע מה המחיר שבאמת מוכנים לשלם עבור הרכב הבונבון שלי ?

תודה למשיבים.

פורסם

כמו שאומרים כאן לרוב, תפרסם, תראה מה הרוב אומרים לך, תשקלל הכל ותראה מה בערך פלוס מינוס מוכנים לתת לך בשביל הרכב !

תמכור שתראה שהמחיר מתאים לך.

פורסם

מה אתה רוצה לקבל 80K על האוטו???

יפה שהוא שמור וזה גם יעזור לך למכור יותר מהר,

אבל אם תקבל מחירון (שזה מה שאתה אמור לקבל...) תגיד תודה ותמכור...

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

כאשר אתם אומרים מחיר מחירון הכוונה ל-52000 שקל ללא התוספות ?

שווי קילומטרא'ז נמוך הוא בסביבות 9 אחוז ויד-ראשונה 2 אחוז + חבילת קומפורטליין 3 אחוז סה"כ 14 אחוז.

אני לא מתכוון לשנורר אני פשוט מתייעץ איתכם.

תודה

פורסם

אני חושב שגג מה שתוכל לדרוש מעל למחיר הבסיסי זה על החבילת קומפורט ליין , על השאר לא נראה לי שמישהו יהיה מוכן לשלם.

גם ככה כמעט רוב מכוניות היד שנייה נמכרות כיום מתחת למחירון (לא מכליל אבל הרוב).

זה הרבה תלוי בשוק שיש לרכב שלך.

אני מדגיש זאת דעתי האישית.

פורסם

והשוק של הגולף לא מזהיר....

לגבי הק"מ- 9 אחוז זה נראה לי קצת יותר מדי... אולי 4 אחוז במקרה הטוב...

אם רכבך ימכר במחיר של 50-54 אלף (באיזורית...) אני חושב שתוכל להיות מרוצה,

סה"כ אין לך איזה רכב נדיר או בעל ביקוש גבוה והיצע נמוך...

ולגבי תוספות שמוסיפים שלא הותקנו בחברה, ולכל המוסיפים.... לא מקבלים עליהם תוספת כסף!!!

מי שמשלם יותר או פראייר... רוב התוספות משנות את המרכב הראשוני של הרכב וכן אפילו צריכות להוריד

במחירו... אז לכל אלה שיש להם תוספות ב-20K שקל או 100K שקל ומבקשים יותר - פראייר מי שנותן לכם...

וזאת לא רק דעתי האישית... זאת דעת הכלל!! (לא כולל ילדים בגלאי 17 מינוס שמתלהבים מספויילר וקצת רעש מהאגזוז)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני לא חושב שכדאי לך למכור רכב במצב כמו שאתה מתאר,אין לך אף אחד במשפחה שרוצה? פשוט חבל כי את המחיר האמיתי שהוא שווה לא תוכל להשיג לעולם, אז אין מה לעשות, אם אתה חייב להיפטר ממנו , אז תתפשר, מחירון + אלף,אלפיים, יותר מזה לא תקבל,בנוסף לגולף אין שוק ולכן גם ייקח המון זמן להיפטר ממנה, גם במחיר מחירון.

פורסם

זה שהרכב שלך שמור ועם קילומטרז נמוך הופך אותו ליותר אטראקטיבי זה הכל

כמה שתקבל על הרכב זאת גם פונקציה של כמה אתה לחוץ למכור

בקשר לתוספות אתה יכול לדמות את זה למכירה של בית - אתה יכול להשקיע בו עד מחר ולהחליף כל דבר אפשרי אבל זה לא בהכרח יתן לך לגיטימציה לדרוש מעל המחירון שלו

אני אישית הייתי מוכן לשלם מעל מהמחירון (לא יודע אם על הרכב הספציפי הזה) בשביל שמור כמו שצריך שלא נאנס כמו זונה מהכביש

על הרכב הספציפי הזה אם תקבל את המחירון סגור עסקה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אם הרכב באמת שמור עם הוכחות וגם אתה לא ממהר למכור ומוכן לחכות לקונה הנכון, אני הייתי מתעקש במקומך על המחירון המשוקלל, עם מקסימום הורדה של 1000-2000 ממנו. אמנם כלים ידניים הם נדירים יחסית, אבל למי שמחפש רכב כזה ידני, אקזמפלר כמו שלך צריך להיות מציאה אמיתית בגלל הק"מ והיד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוקר,

אני מחזיק בדעה שרכב שגמע 40-50K אפשר לבקש מחיר של 59K מינוס 2000 שקל גג אחרי בדיקה במכון עם ההערות תיקון.

כבעלים של גולף דור 2 וגם 3 ו-4 מנוע שגמע 50K הוא עדיין בחזקת מנוע חדש לגמרי במידה והבחור דאג להחליף שמנים בזמן.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא תקבל 59. מצער, אבל זה המצב. אתה יכול לנסות לשאוף למחיר הזה מלמטה, כלומר לבקש את המחיר הזה (להגיד: אני מבקש מחירון מלא) ולהתפשר על בערך 2000 פחות , או אם הקונה נלהב רק 1000 פחות.

קניתי לפני שנתיים סניק 2001 עם מעט ק"מ. בשיקלול המחירון לקילומטרז' נמוך יצא מחיר גבוה ממחירון לשנת 2002 (שלממוצע שלו משקללים פחות ק"מ) המוכר הבין מהר שהוא לא יכול לקבל מחירון ממוצע של שנתון מעל.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

חברה תודה על התשובות.

אל תשכחו דבר אחד מנוע של גולף זה לא מנוע של דיהטסו או פיגו'.

מנוע שעשה 46K זנ מנוע שעדיין לא התעורר לחיים...

• תוכן חדש...