Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מעוניין לקנות רכב חסכוני בדלק, אמין ולא קטן מדי(משפחתית).

האם סוזוקי בלנו הוא רכב שיש לו "שוק" טוב ? האם ניתן להיפטר ממנו בקלות והאם ניתן למכור אותו במחיר מחירון ?

באם יש בעיות מיוחדות ברכב הנ"ל ? ומה רמת הבטיחות שלו ?

פורסם

כל הדרישות שלך (למעט עניין הבטיחות) קשורות בפן הכלכלי בלבד. מה שמעניין אותך קשור למה יקרה שהרכב כבר לא יהיה אצלך!

אם אלו הפרמטרים אז אני מניח שכן, הבלנו תהייה קנייה שלא תצטער עלייה. היא ככול הנראה תהיה אמינה. שוק היד שנייה שלה הוא יחסית ער ושמירת הערך שלה (עפ"י השמאי הלאומי) תהיה טובה כתוצאה מכך שהיא מיוצרת ע"י ארץ מלוכסני העיניים.

ביחס למתחרות הישירות, מדובר בעגלה (עגלקטיקוס:-) ) מוטורית. רכב בסיסי לחלוטין עם איכות חומרים פשוטה לחלוטין,רועש מאוד (המנוע לא עוזר לשקט) רכב שביחס למתחרות צפוף (בעיקר מאחור) כאשר תא המטען קטן מאוד ולא יעיל (קשה מאוד להכניס עגלת תינוק לרכב-אם אתה לחוץ על הבאלנו, הייתי ממליץ לך על גרסת הסטישן השימושית יותר...רגע שכחתי, חלק מדרישות הסף שלך זה רכב בעל שוק יד שנייה חזק), רמת הנוחות נמוכה מאוד, על הנאה מנהיגה ואחיזת כביש אין מה לדבר הבאלנו זו לא הכתובת הנכונה, רוב הגרסאות ששווקו בארץ היו נטלות כריות אויר וABS וגם איתם הבאלנו נכשלת בסעיף הבטיחות.

אגב בזכות משקל קל, צמיגים קטנים וגיר יחסית קצר מצליחה הבאלנו להיות מאוד זריזה.

סובארו אימפרזה, טויטה קורולה, ניסאן אלמרה, פורד פוקוס, פיז'ו 306 וסיטרואן קסארה כולן יהיו טובות מהנות ונוחות ממנה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
סוזוקי בלנו - האם כדאי לקנות ?

לא.

לא ציינת מה התקציב שלך, אבל בכל סכום יש חלופות עדיפות על הבאלנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה החלופות, הפרמטרים אמינות, וביקוש ביד שניה, ובאותו מודל כמו הבלנו שכמובן שהצורך שהרכב יהיה מבוקש בשוק המשומשות זה מוריד רכבים כמו קסרה?

אני חושב שלדרישות הספציפיות האלה הבלאנו עונה לדרישות באופן מושלם.

פורסם

אדון tisan4us הנכבד. עם למעלה מ-1500 הודעות בפורום, ציפיתי ממך שתדע שאין קשר בין עובי פח של רכב לבין רמת הבטיחות שלו.

רמת הבטיחות העלובה של הבאלנו לא קשורה לעובי פח הרכב. עוד תוכל למצוא במנוע החיפוש.

ובענין הסחירות הכל-כך משמעותי, למה זה חשוב לך ?

אתה מתכוון למכור את הרכב מחר אחרי שתקנה אותו ? בעוד שנה ? בעוד 3 שנים ? אולי בעוד 5 שנים ?

שווה לסבול 5 שנים בבאלנו בגלל שאולי יהיה קל למכור אותה עוד 5 שנים ?

לא.

גם לא שבוע.

בקניית רכב לטווח ארוך - קצת קשה להתייחס ברצינות לסחירות.

מישהו מבטיח לך שהבאלנו תהיה סחירה בעתיד ? מישהו מבטיח לך שהבאלנו הספיציפית שלך תהיה סחירה ?

רוצה למכור מהר - תוריד במחיר. במחיר שהיא תעלה כשתרצה למכור אותה זה יסתכם בכמה מאות שקלים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

הבלאנו הוא רכב מצויין למי שמחפש תחבורה בסיסית מ A ל B , אמינות מצויינת , סחירות מצויינת, עלויות אחזקה נמוכות , אין בעיות מיוחדות = רכב יפני בסיסי.

פורסם

הבאלנו היא מכונית מצויינת לסוג מסויים של אנשים שמסתפקים ברכב נחות ובינוני, ולמרות שבאותו הסכום ניתן לקנות רכב אחר, טוב יותר, הם יעדיפו את הבאלנו כי הם מאמינים לנביאים שמבטיחים להם שהרכב יהיה סחיר בעוד מספר שנים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
רכב אמין,זריז ובעל שוק סביר.

לגבי הבטיחות-כוכב וחצי במבחני הריסוק של EURONCAP.

מה כל כך "זריז" בבלנו? נסעתי פעם בבלנו של חבר... זריזות זו בהחלט לא תכונה מובילה או קיימת בכלל ברכב הזה!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפי דעתי הרכב כן יהיה סחיר בשנים הקרובות מהסיבה הפשוטה שמדובר ברכב יפני ואמין עם עלויות אחזקה נמוכות,צריכת דלק סבירה,משפחתית בסיסית שעושה את העבודה כמו שצריך, ובגלל זה גם ימשיכו לקנות אותו.

לא צריך להיות נביא בשביל זה.

פורסם
מסכים עם razmel,הבלנו הוא רכב בנוני מאוד,הן מבחינת ביצועים,הן מבחינת נוחות והן מבחינת בטיחות.במחיר שלו יש הרבה אלטרנטיבות עדיפות.

תפרט??? במחיר של הבלאנו?? ובנוסף שיהיה אמין עם גיר אוטומטי, אני לא חושב שיש דבר כזה, במחיר שלו רק כריזמה זולה יותר השוק שלה בינוני וצריכת דלק וחלקים יקרים יותר.

• תוכן חדש...