Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת ברכבי אזעקת רנגר r30rc עם גלאי נפח וזעזועים , האזעקה והצופר הכל תקין אך לנטרל אותה

מהשלט לא ניתן, אם אני מפעיל דורך אותה עם המפתח מתחת למיכסה מנוע וסוגר את הדלתות ברכב

היא נטענת ושפותחים את אחד הדלתות היא פועלת אך לא ניתן לנטרל אותה ע"י לחיצה על השלט כמו פעם

בשלט יש סוללה ושלוחצים על אחד הכפתורים הנורה האדומה נדלקת, אז מה יכולה להיות הבעיה וכיצד

ניתן לאפס את המערכת מחדש שתעבוד ע"י השלט ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

היי אנסה לעזור לך

תבדוק אולי הסוללה חלשה אז היא מדליקה את הנורה בשלט אך לא נשאר לה "כוח" לשלוח אות לאזעקה ובמידה והסוללה טעונה תלחץ על שני הכפתורים של השלט [דריכה ו איתור] יחדיו לשניה ממש

מקווה שזה יעזור

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
היי אנסה לעזור לך

תבדוק אולי הסוללה חלשה אז היא מדליקה את הנורה בשלט אך לא נשאר לה "כוח" לשלוח אות לאזעקה ובמידה והסוללה טעונה תלחץ על שני הכפתורים של השלט [דריכה ו איתור] יחדיו לשניה ממש

מקווה שזה יעזור

אוקיי תודה אני ינסה ויעדכן

אם מישהו מכיר את האזעקה הזאת ספציפית ויש לו עוד רעיון אני אשמח לשמוע

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ככל הנראה השלט קיבל מכה והתדר זז

ישנם שני אפשרויות קידוד מהשלט או קידוד מהמוח של האזעקה

בעיקרון אמור להיות בורג כיוון בשלט עצמו הבורג משפיע על כיוון ועצמת התדר

ועכשיו לשלב הביצוע קודם כל תאתר את הבורג

שנית צא למקום שומם

שים את המשדר (השלט ) על שולחן עץ או כל דבר אחר שלא מכין ברזל וכדומה

לחץ על כפתור האזעקה ותוך כדי סובב את בורג הכיוון עד שהרכב יגיב !

במידה ואין בורג כיוון יש אפשרות שהבורג נמצא במוח עליך להוציא את הגומיה המכסה ולראות אם הוא שם .

הפרוצדורה דומה .

בכל אופן לפני הכל הייתי מחליף סוללה

לאחר הקידוד יש צורך בשימוש בשעווה על הבורג שלא יברח הכיוון בשנית

מקווה שעזרתי

אמיר .

פורסם

החלף סוללה בשלט.

אם לא עוזר יש לתת מכה על פוטנציומטר הכיוון הקטנטן בשלט ליד נורית הלד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניסיתי את הרעיונות שצוינו כאן אך אף אחד מהם לא הצליח לנטרל את האזעקה דרך השלט רק עם המפתח מתחת למיכסה מנוע, האם ישנם עוד רעיונות שעליי לנסות?

אם האזעקה פועלת כשמפעילים אותה עם המפתח והצופר תקין הבעיה חייבת להיות בשלט ?

יש מצב שיהיה צורך להחליף או לשכפל שלט חדש או שהבעיה היא שהתדר פשוט זז וצריך לאפס אותו?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...