Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחקר שנערך על ידי הרשות לבטיחות בדרכים ברחבי הארץ נבדקו מספר קטגוריות.

אני מעלה את הדברים העיקריים מתוך הכתבה:

"מהבדיקה עולה כי בחמש השנים האחרונות נפגעו ברחבי הארץ 18,132 בני אדם מתאונות אופנוע, מתוכם 263 נהרגו ו 2139 נפגעו קשה.

עוד עולה כי אופנועים עד 250 סמ"ק מעורבים פחות בתאונות דרכים. זאת לעומת האופנועים הכבדים, וב 31 אחוז מהתאונות הקשות".

הולכי רגל:

80% חוצים את מעבר החציה באופן לא בטיחותי

56% אינם מתבוננים לצדדים לפני מעבר החציה.

15% חוצים באור אדום(מעבר חציה).

24% מהצעירים(מתחת לגיל 21 חוצים באדום).

נהגים:

6% עוברים באדום.

5% עוברים את הצומת תוך דיבור בסלולרי ללא דיבורית.

88% מהתאונות שבהן מעורבים אופנועים הן בתוך העיר.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/042/181.html

מתוך

"מעריב"

1-2-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בגלל זה הם ראשונים אצלי בחתימה

אגב מי שתוהה...

שלי כרגע אין רכב מאז שמכרתי..

זה לא הופך אותי להולך רגל..

אני רוכב אופניים או הולך על הידיים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקשר להולכי רגל.

בינינו, רובנו כשהולכים ברגל, עוברים הרבה פעמים באור אדום, כי לנו הצעירים אין סבלנות לחכות.

אני עובר מדי יום ביומו באור אדום, כי פשוט בכביש המדובר צריך לחכות רבע שעה כדי לעבור את הכביש.

(לסטודנטים ותושבי ב"ש שבינינו, הרמזור שצריך לחצות ברחוב רגר כדי להגיע לאוניברסיטה).

• תוכן חדש...