רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
יש ביד 2 מודעה על מכירת מרצדס e190 מודל 1992 מנוע 2000 ידנית אני מנסה להעתיק אותה לפה אבל זה לא נותן לי בגלל מונה ההודעות שלי, אז אפשר לחפש אותה תחת הפרטים האלה כדי שתבינו על מה אני מדבר בקיצור הבן אדם טוען שהיא ידנית, ולפי מה שאני יודע במודל הזה אין מרצדס e190 ידנית זה לא הגיוני ויותר מכך איך הוא מבקש עליה מחיר כזה הזוי? 27 אלף? זה לא טעות? המחירון של הדגם הזה בשנה הזאת הוא 12 אלף, וגם אם הוא החליט לקחת מחיר קצת יותר גבוה על זה שהיא שמורה איך הוא הגיע ל27 אלף?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
Maserati Quattroporte 1 2 3 4 7
מאת Cuore Sportivo-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 95 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
נחשפה מאזרטי קוואטרופורטה החדשה. http://www.autocar.co.uk/car-news/detroit-motor-show-2013/new-maserati-quattroporte-revealed
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לפני מספר ימים הלכתי לסוכנות של סקודה כי התעניינתי לגבי סיטיגו ידנית עם 75 כ"ס ורמת גימור elegance. להפתעתי המוכר אמר לי שהפסקו להביא את הרכב ברמת גימור זו. גם המחירון של הסיטיגו לא מראה זכר לרמת הגימור. http://www.skoda.co.il/sites/default/files/%20%D7%92%D7%95.pdf לדעתכם זה יחזור מתישהו?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
גרר של עריית תל אביב עם הרמה צידית (מלגזות מהצד), לא מצאתי בשום מקום. אם מישו יודע איך להשיג או אתר אינטרנט תודה על כל מידע ואזרע מראש.
הודעה אחרונה מאת jokerjo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לאחר שלא הגעתי לאירוע פורמולה ישראל הקודם, הפעם החלטתי להעמיס על הבראבו את הפקלאות ולצאת בחמישי בערב דרומה. מגני תקוה לכניסה לאילת לקח לי 2:45 שעות - לא שזה משנה משהו לשרשור, סתם רציתי לשתף. כרטיס כניסה מלכתחילה החלטתי להגיע רק ליום הראשון של האירוע, כאשר את שבת התכוונתי לנצל לסנורקלינג בחוף האלמוגים. לפי הפרסום באינטרנט, המחיר לכרטיס חד יומי הוא 129 ש"ח, ותמורת 950 נקודות של אמריקן אקספרס ניתנת הנחה בסך 50 ש"ח. החלטתי מסיבותיי לרכוש את הכרטיס במקום ולא ברכישה מוקדמת. אז בסדר, זה לגיטימי מצד ההפקה להחליט שההנחה תקפה רק בהזמנת כרטיס מראש, אבל רבכ, למה לא להודיע על כך? אם הייתי יודע שלא אקבל את ההנחה ברכישת הכרטיס במקום, הייתי מצטייד מראש, ממילא אין לי מה לעשות עם…
הודעה אחרונה מאת rami205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ב 19/2 ביצעתי הזמנה לקיה פיקנטו חדשה (EX ובבלה ובלה ) נאמר לי הספינה נכנסת לישראל בסוף החודש ( פברואר ) ... בדקתי בעזרת כמה אתרים אם יש ספינות לקראת הסוף שבוע הקודם ואכן הייתה ספינה שעגנה באילת כל הסוף שבוע עד ראשון בלילה (שבוע זה) ... תוך כמה זמן אני אמור לקבל מספר שלדה פלוס מספר רישוי בערך ? ולאחר קבלת שני הדברים הנ"ל בערך הרכבים מגיעים לסוכניות כדי לאסוף אותם ? תודה ???
הודעה אחרונה מאת Ariel.C, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בקניית רכב חדש ששייך לנכה. הפרשי תשלום שמגיעים לנו מביטוח לאומי -47,350 . סכום שנקבע עפי סוג הרכב (טויוטה קורולה 2013 ) בשלב זה הרכב הגיע לארץ ומתחילים לעבוד עליו. לפתע מגיע טלפון ממנהל המכירות של טויוטה להורים שלי, ומתבשר להם שהם קיבלו מייל (לא ברור ממי-כנראה מביטוח לאומי) שבו מודיעים להם שאושרו 42,800 מתוך ה47,350 וטויוטה מבקשים צ'ק על ההפרש כדי לשחרר את הרכב לתחילת העבודה. השאלה שלי היא, האם יש כאן חשד ל"שיטת המצליח", המנהל שלח כ"הוכחה" לאמא שלי מייל שבו ה"בשורה הזו" נשלחה לעוד 8 לקוחות שצריכים לקבל את הרכב. יש סיכוי לבדוק את הנתון הזה מול ביטוח לאומי, כי לי זה נראה מוזר שהחנות תחליט כמה מתוך הסכום שביטוח לאומי ישלם לטויוטה, יקבל הלקוח. …
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתנסות בנהיגה על רכב ספורטיבי, עכשיו הבנתי שקיים דבר כזה שנקרא נהג מרוצים ליום אחד. רציתי לדעת אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה, באיזה רכב מדובר האם יש מבחר, מאיזה גיל זה ובמה זה כרוך? ואם זה שווה את הכסף? תודה.
הודעה אחרונה מאת VIX Detailing, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, מצ"ב קישור ליוטיוב שם עלה הפרומו לעונה השלישית של "טסט ראשון". התוכנית תעלה בשלישי הבא בשעה 19:00 בערוץ 1. http://www.youtube.com/watch?v=n_0GxJ-0VF8 גילוי נאות: אני משמש כתסריטאי הראשי של העונה השלישית. תבלו.
הודעה אחרונה מאת shlomi171, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
המקרה הוא כזה: ידידה חנתה בב"ש בחניה שמסומנת כאפור, אך מסתבר שכל הרחוב הוא כחול לבן חוץ מ3 חניות שמסומנת באפור. זה לא כחול שנמחק ואז הופיע האפור,אלא ממש אפור. בכניסה לרחוב(היא לא שמה לב) מופיע שלט של חניה בתשלום של כחול לבן. היא קיבלה כמובן דו"ח חניה. האם לדעתכם יש על מה להגיש עירור? השלט תופס או הסימון במדרכה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 520 צפיות
http://www.iga.org.il/newsletter/news_303.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סאאב 900 טורבו ידנית. משום מה ברישיון הרכב תחת המשבצת "אוט' " רשום "כן" - כלומר הרכב כאילו רשום כאוטומט. זאת לא פעם ראשונה שאני רואה טעויות ברישום הרכב כמו דגם הרכב למשל, וממה שידוע לי הרכב תמיד היה ידני... הרכב עבר טסט ל-2013 למרות הרישום השגוי והוחלף בו מנוע ב-2009 כך שלא אמורה להיות בעיה בנוגע לרישום עצמו מה כדאי לעשות בעניין? אני חושש שאם אני יעורר את העניין יעשו לי בעיות עד כדי הורדת הרכב מהכביש..
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
בשעה טובה, אבי מכר את רכבו ועד שנמצא עבורו רכב חדש הוא מתנייד בקליאו יקירתי אין בעיה אמרתי, אני גר במרכז הארץ, אוטובוסים ומוניות יש כאן בשפע - זה בטוח לא מה שישבור אותי. נכנסתי לאתר של אגד ודן, סמוך ובטוח שצ'יק צ'ק אני מוצא אוטובוס שייקח אותי מהבית למכללה, מרחק של כ-20, 25 דקות או כ-10 ק"מ נסיעה ברכב (+ מציאת חניה). נכנס לאתר של אגד, הפלא ופלא - 3 (כן, שלושה!) אוטובוסים שונים עלי להחליף על מנת להגיע ליעד שביקשתי ולא פחות משעה וחצי נסיעה משוערת (לא כולל זמני המתנה בתחנות). לא וויתרתי, נכנסתי לאתר של דן, וגם שם לא מצאתי נחלה - האוטובוסים של דן לא עוברים כלל קרוב למקום מגוריי, ולכן גם איתם עלי לקחת שלושה אוטובוסים, וגם שם זמני הנסיעה מטורפים! רק אציין שבס…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
חשבתי שאולי יבואן קיה יהיה חכם יותר וישבור את קרטל יבואני הרכב, אך לאחר קריאת הכתבה מעלה נראה שגם בקיה הבינו שמחיר הבינגו הנכון הוא 127,000 ש"ח... בכך מצטרפת קיה לשאר יבואני הרכב שהחליטו שהמחיר החדש הוא 127,000 ש"ח, האירו החלש והדולר הצולל לא מדבר אל אף אחד אלא אם היבואן מבקש לעלות מחיר או אז שער הדולר הופך לתירוץ לגיטימי... אז מה היה לנו פה: יונדאי I30 - מחיר רכב חדש 127K ש"ח יונדאי I35 - למרות שהרכב בסגמנט מעל ה I30 גם פה המספר הזוכה הוא 127K קורולה - נחשתם נכון..127 פוקוס - איזו הפתעה...127 אני מניח שהעיקרון מובן , ואני שואל את עצמי איפה הממונה על ההגבלים העיסקים ? , לא ברור מה שקורה פה ? כנראה שגם למדינה יש אינטרס כיוון שמחיר גבוהה מכניס מיסים ל…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מענין אותי מה דעתכם בנושא אמינות. דרגו את ה10 שלכם מבחינת אמינות בבקשה. 1. יצרן X 2. יצרן Y.. ..... בסוף נעשה סיכום ונגיע למסקנות
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב אני מעוניין למכור את הרכב שלי, ידוע לי שישנה בעייה בתושבת מנוע, האם שהקונה לוקח את הרכב לבדיקה ושם יגידו לו שישנה בעיה בתושבת מנוע, זה נקרא שהמנוע לא תקין (מה שיחייב אותי לשלם על הבדיקה?!) תודה רבה ויום נעים
הודעה אחרונה מאת avir306, -
- 2 תגובות
- 590 צפיות
אהלן חבר'ה, אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אני אוהד, ויש לי שאלה אליכם: ביולי אנחנו נוסעים לטיול משפחתי (לפני גיוס) בו אנחנו נוחתים במינכן וחוזרים מוינה. אני מעל גיל 18 עם ותק של מעל שנה בנהיגה. רציתי לדעת אם יש חברות מסויימות שיאפשרו לי לנהוג ברכב (בקבוצת פסאט). תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 תגובות
- 981 צפיות
שלום לכולם. סרטונים מומלצים לכל מי שמעניין אותו איך עובד גיר אוטומטי ברכב, אריק מERIC THE CAR GUY מסביר בערוץ היוטוב המצליח שלו את אופן פעולת הגיר האוטומטי. הוא לקח גיר אוטומטי ישן של טיויוטה ופירק אותו לגורמים. ובנוסף חתך את ממיר המומנט שנמצא בתוך הגיר והסביר את אופן פעולתו. למרות שאין מישהו שהוא יותר אנטי גיר אוטומט ממני,אני מאוד נהניתי ללמוד את אופן הפעולה שלו. The Basic Parts of an Automatic Transmission (Part 1) The Basic Parts of an Automatic Transmission (Part 2) Torque Converters Explained אני ממליץ לכם לעשות לו לייק בפייסבוק ולהתעדכן בכל מה שהוא מעלה. http://www.…
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שעשיתי חיפוש ומצאתי כמה נושאים בעניין ואני הולך לאמץ כמה מהם בשמחה רבה. אז ככה, ביום שישי האחרון רכשתי סאאב 900 מנוע 2000 טורבו ידנית, עוד לא התרגלתי לכוח העצום שהמנוע משחרר ושלא לדבר על הקלאץ.. המטרה שלי בחודש הקרוב היא לשמור על הגיר והקלאץ כמה שיותר בנסיעות הראשונות, רצוי לומר שנהגתי במשך יותר ומשנתיים וחצי על אוטומט, לא צריך להזכיר את השינוי המטורף. העצה הראשונה שאני זקוק לה היא צורת נהיגה בפקקים עם מנוע טורבו חזק. איך אני אמור לרסן את כל הכוח הזה ולנסוע על הילוך ראשון בלי לנענע את הרכב? היו נהגתי בפעם הראשונה בפקק(ועוד בעליה) באיזור נצרת-משהד ונכבה לי הרכב כמה פעמים ופחות בגלל עניין הזינוק בעליה אלא יותר מלחץ שהרכב עוד שנייה נכבה בהילוך נמוך, האם אני צ…
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
כן בימים אלו החזרתי את היונדאי I20 אשר שירתה אותנו במשך 3 שנים האחרונות. בסך הכול היא עשתה רק 44,000 ק"מ. נכון שזה לא הרבה אבל זה מה יש. רכב שני או שלישי במשפחה. מבחינת אמינות הרכב עמד בכבוד אף פעם לא ניתקע לא עשה בעיות מבחינת מנוע וגיר. אבל מבחינת ההגה הוא פעמים נכשל בטסט והיה צריך לשלוח אותו לתיקון אצל היבואן. אחת הבעיות של יונדאי היא איכות ההרכבה , לאחר 3 שנים ההרגשה היא שהרכב אוטוטו מתפרק בעיקר שנוסעים על כביש משובש נשמעים רעשים נוראים כאילו בולמי הזעזועים לא מצליחים לטפל ברעידות וכול החלק התחתון מתפרק, בנוסף התחילו כול מיני רעשים מהדש ומצד המנוע שלא היו קיימים . אחת הבעיות של האוטו הוא פס המגן בקידמת האוטו מתחת לפגוש שמתפרק כול הזמן עד שבסוף פשוט מוציא…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 20 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני לא יודע אם מדובר בתופעה, אבל נתקלתי כבר בשלושה מקרים שבהם חניית נכים המסומנת בתמרור עם מספר רכב, משמשת אחרים (שכנים,בני משפחה וכו׳).באחד המקרים, רכב הנכה חונה מאחורי החנייה שלו, ומקום החנייה השמור משמש 2 מכוניות אחרות (כמובן ללא תו נכה). מדובר במקומות שבהם המשטרה לא מבקרת או לא מתייחסת לעבירות מסוג זה. זהו...שחררתי קיטור.
הודעה אחרונה מאת Solidice190, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום,אני מחפש מצלמת DVR נסתרת עד כמה שאפשר שאני לא אצטרך לפרק אותה מהרכב כל הזמן. חשוב שתיהיה לה יכולת צילום טובה בלילה,חייב את זה. יש חיה כזו? התקציב הוא עד 300 ש"ח +- תודה.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 תגובות
- 681 צפיות
שלום לכם אני מחפש כסאות אחוריים עם ידיות לידיים של דגם טיולים ספארי slt או של אסטרו lt 4 אנשים תודה רבה רז אלקבץ
הודעה אחרונה מאת Raziko, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 56 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
http://www.caroftheyear.org/ דבר הבוחר- The compact Volkswagen is one of the all-time top sellers in the global market, and the only model, together with Renault Clio, to have won twice the CotY award. All seven generations of this model have been in the podium of Car of the Year along almost four decades, since the position as runner-up of the original Golf in 1975. The new Golf has been recognized by the Jury for its overall balance and the outstanding achievements in safety, fuel efficiency, dynamics and comfort. Almost familiar in looks, Golf VII is entirely new under the skin, with a lightweight structure based in the new MQB flexible platform of VW g…
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
שלום חברים. רציתי לשתף אתכם במקרה מגעיל ומבייש שחוויתי אתמול. בצאתי ללימודים בצהריים מהדירה, נדהמתי לראות את הרכב שלי מרוסק בצד של הנהג, כאשר המראה (שהייתה מקופלת) והטסה התנפצו לרסיסים כ-10 מטר מהרכב. את הדלת לא יכולתי לפתוח. הבטתי בשמשה, מאחורה, על הגג, ולא מצאתי שום פתק. במסגרת הביטוח גרר לקח את הרכב למוסך וכרגע אני מחכה להערכת נזק. אמנם ביטוח גרר יש, אבל מקיף אין. מדובר בפיאט פונטו ספייס אוטומטית שנת 2001 שהשקעתי בה רבות. הרכב במצב מכני מעולה ומשרת אותי נאמנה, וכסטודנט דל אמצעים יחסית צריכת דלק של כליטר ל-16 ק"מ אני יותר ממרוצה. לצערי אתמול חוויתי עד כמה אנשים יכולים להיות רעי לב. הרי אין שום סיכוי שהבן **** לא שם לב שהוא נכנס בי. אמנם הרחוב צר, א…
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
- 0 תגובות
- 480 צפיות
מהירות מופרזת ביחס לחוק גורמת לחצי אחוז מכלל התאונות. " יש לציין כי על-פי נתונים שפרסמה בשנה שעברה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס), מהירות מופרזת ביחס לחוק גרמה ל-0.5% בלבד מכלל התאונות שבהן נרשמה עבירה לחובת הנהג. עבירת נהיגה במהירות מופרזת ביחס לנסיבות נרשמת בכ-3.5% מהתאונות." איזה בר דעת יכול לקום ולהצדיק את המצלמות ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4352524,00.html
הודעה אחרונה מאת amir74, -
מבצע מועדון חבר 1 2
מאת offer24- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
הבנתי שהמבצע של חבר עם יונדאי הסתיים. האם יש למישהו מידע לגבי המבצע הבא של חבר?מתי ועם איזה חברה? תודה.
הודעה אחרונה מאת avi2014, -
- 0 תגובות
- 564 צפיות
אני לא מצליח לעלות סרטון ליוטוב, אבל לקחתי כמה תמונות מהסרטונים. http://www.siz.co.il/my/2ujjz1yzkmmh.jpg http://www.siz.co.il/my/zwodmzhdeomf.jpg http://www.siz.co.il/my/nej4zumdxnmj.jpg http://www.siz.co.il/my/uj1tcdzomowy.jpg http://www.siz.co.il/my/tnamnmbdj3dm.jpg המצלמה מאוד איכותית מבחינת צילום ואיכות סאונד. קניתי אותה ב120$. זה המפרט שלה: 120 degree ultra wide angle lens. 1920*1080P 30FPS FULL HD high quality resolution. Advanced H.264 video compression technology. 5 Mega pixels. 4X digital zoom, ranges from 12cm to limitless distance.(please note: Full HD resolution 1920*1080P without digital function)…
הודעה אחרונה מאת Saar21, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי חבר עם נכות מסויימת ברגל ימין, אז אני רוצה לשאול בשבילו אם יש איזשהי דרך לשים באוטו את הדוושות או משהו בסגנון - כדי שהוא ילחץ עליהן עם רגל שמאל... מצטער אם השאלה יצאה מסורבלת, מקווה שהבנתם אותי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
החבילה במכס?
מאת yoni_s-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הזמנתי חלק לרכב לאחר שוידאתי מראש: - מחירו נמוך מ 50$ - נמנה על רשימת השחרור המהיר בנספח משרד התחבורה עם זאת במעקב משלוחים באתר הדואר מצויה ההודעה הבאה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 03/03/2013 ומועבר ליחידת הדואר מכס כסף ת"א -ההגנה 137 לשם מסירתו לנמען" שוחחתי עם שירות לקוחות של הדואר ונאמר לי שאין עמילות מכס על החבילה אלא היא נמסרה לבדיקה. מה המשמעות ומה עלי לעשות? תודה,
הודעה אחרונה מאת Gadgets-Car, -
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sarbar
- TvrSpee12
- efraimc
- amosbmw
- baer
- guy.a
- יוני3227
- Ctzvi
- נהג חדש תקציב קטן
- Shay Shd Dave
- לב טוב
- yaniv572