Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולם כבר ציינו לפניי, שפו על הזכיה אבל ברגע שיביאו את המנוע והאיבזור שתודות לו הרכב זכה בתואר לישראל ו במחיר שפוי תוכלו לברך את הצרכן הישראלי בכניסה לאולם, לא לפניכן.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגולף זכתה פעמיים בתחרות מכונית השנה - השנה וב 92', אז בעיקר בשל מנוע ה VR6 הנהדר.

תחרות מכונית השנה איבדה בשנים האחרונות מחשיבותה, בעיקר מאז ששיקולים פוליטיים תפסו את אלו שלשמם נוסדה התחרות - חדשנות וקידום עולם הרכב.

סבא לימד אותי שהעולם מורכב משני סוגי אנשים, כאלה שמצליחים וכאלה שמסבירים. :wink:

שאפו לגולף 7.

נ-ק-ו-ד-ה

נ.ב. סבא גם לימד אותי את אמנות שתיית האלכוהול ואת העובדה שאסור להתווכח עם שיכורים , אבל זאת שיחה אחרת לגמריי. :lol:

זמין 8)

פורסם

^תשמע ישראל זאת נקודה על המפה.

באירופה מדובר דווקא בעסקה דיי משתלמת, במיוחד כשמדובר על מנועי הדיזל.

כמובן שבארץ התמחור של הגולף מוריד מהאטרקטיביות של הרכישה, אבל אין לשפוט קונצרן גלובאלי ע"פ מדינת יעד אחת.

בארץ כמובן הייתי הולך על חבילה משתלמת יותר בדמות הסיאט לאון החדשה. 8)

זמין 8)

פורסם
סבא לימד אותי שהעולם מורכב משני סוגי אנשים, כאלה שמצליחים וכאלה שמסבירים. :wink:

שאפו לגולף 7.

נ-ק-ו-ד-ה

נ.ב. סבא גם לימד אותי את אמנות שתיית האלכוהול ואת העובדה שאסור להתווכח עם שיכורים , אבל זאת שיחה אחרת לגמריי. :lol:

שאפו גם לרנו 9, אופל אומגה ופורד סקורפיו.

כולן הצליחו וזכו בתואר מכונית השנה.

הדבר האחרון שניתן להגיד עליהן הוא שאפו.

סביר להניח שהגולף MK7 היא מכונית מעולה, וגם אם היא לא שיפרה מאום מהגולף MK6 היא עדיין הקומפקטית השלמה ביותר.

השאלה היא מה גרם לשופטים, שכולם עיתונאי רכב, לבחור בה למכונית השנה ?

ובעינייני שתייה, סבא שלך היה צריך לממוד מסבי עליו השלום.

ביום שהוא נפטר בשיבה טובה, מפעל "אלוף העראק" בהחלט השתתף בצערנו..:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תגיד לי, אתה בן 13?

אז 9 אנשים יחשבו שהולוסטר יותר טובה, זה אומר שהיא יותר טובה?

אפשר לבחור למכונית השנה הונדה סיווק עם בודי קיט של בוגאטי לפי הדעה שלך...

לא, אבל מתוך מאות דגמים של מיטב היצרנים זכה אוטו אפור, אוטו שנראה כמו קודמו.

עם כל הכבוד אני מצפה מרכב השנה שיהיה טיפה מעל היתר אם זה בעיצוב ואם זה בהתפתחות טכנולוגית ב2 המקרים האלו הגולף הוא ממוצע במקרה הטוב.

פורסם
לא, אבל מתוך מאות דגמים של מיטב היצרנים זכה אוטו אפור, אוטו שנראה כמו קודמו.

עם כל הכבוד אני מצפה מרכב השנה שיהיה טיפה מעל היתר אם זה בעיצוב ואם זה בהתפתכות טכנולוגית ב2 המקרים האלו הגולף הוא ממוצע במקרה הטוב.

ה ACT אינו מייצג את הממוצע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
^תשמע ישראל זאת נקודה על המפה.

באירופה מדובר דווקא בעסקה דיי משתלמת, במיוחד כשמדובר על מנועי הדיזל.

כמובן שבארץ התמחור של הגולף מוריד מהאטרקטיביות של הרכישה, אבל אין לשפוט קונצרן גלובאלי ע"פ מדינת יעד אחת.

בארץ כמובן הייתי הולך על חבילה משתלמת יותר בדמות הסיאט לאון החדשה. 8)

ומה הקשר לישראל? כוונתי הייתה למשהו יותר אפל...

נ.ב. גם באירופה, כלכלית נטו, הלאון יותר משתלמת.

השאלה היא מה גרם לשופטים, שכולם עיתונאי רכב, לבחור בה למכונית השנה ?

אני חושב שדווקא הגולף 7 כן מביאה עמה בשורה. VW דיברנו מזמן על ה-MBQ ועכשיו הם מיישמים זאת בפועל.

האם זה מספיק בשביל "רכב השנה"? ממש לא בטוח, אבל זה מה יש...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

העלית טענה הנוגעת לטוהר הזכייה של הגולף, אני סך הכל אומר שאין סיבה לזרוע נגע אצל היצרן טרם אוששה טענה זו.

או במילים אחרות, אין שום סיבה לחשוב שהיו "תמריצים כספיים" וכן יש לתת קרדיט ליצרן על הזכייה.

זמין 8)

• תוכן חדש...