Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמרנית ? מי הכניס את הקומבו ( DSG TSI) לייצור הסדרתי במכוניות עממיות ? אחרי מי רצים כל היצרנים האחרים ולמי הם מנסים להידמות ? , פורד , יונדאי , שברולט כולם החלו לשלב מנועי טורבו קטני נפח ותיבות הילוכים כפולות מצמד בעקבות VW.

הקומבו המהולל - והלא בהכרח אמין - הופיע כבר בגולף 5 - ופותח הלאה בגולף 6. כפי שכתבתי במקום אחר, שתיהן מכוניות מצויינות.

גולף 7 לא מעיזה, לא מאתגרת את הלקוחות הקבועים במשהו מעניין יותר - ועיצובה שמרני ומשעמם. היא מנפנפת בדגל החסכון - במשקל, בדלק - אך חלק גדול הוא החיסכון בעלויות ליצרן. אם אתה עברת מגולף 6 לגולף 7 ואינך מסוגל לחוש את ההבדלים באיכות החומרים, תנחומיי.

עתונאים מזרח אירופאים ? באמת ? אתה רציני ? נימוק מתנשא ואף גזעני קמעא , איך היית מגיב אם הייתי מזלזל ביושרה המקצועית שלך בגלל מוצאך ?

ראשית, מוצאי מזרח אירופי ואין פה כל עניין של גזענות. בעברי הייתי עתונאי רכב פעיל - ולא רק בישראל, השתתפתי בהשקות בינלאומיות וזכיתי להכיר קולגות ממגוון מדינות, שהיו מגיעים לאירועים באופן מאורגן ביחד עם העיתונות הישראלית. בשנות התשעים, ההבדלים האתיים והתרבותיים בין עתונאים שלא מכבר השתחררו מכבליהן של דיקטטורות קומוניסטיות לעתונאי המערב היו בולטים מאד. בתחום הרכב, ההבדלים בלטו במיוחד על רקע המוטוריקה העלובה אותה חוו עתונאים אלו בארצם - ולנוכח חוסר יכולתם לבקר עניינית את היד ש"האכילה אותם" ודאגה להם לנסיעות לחו"ל ולפינוקים בהם לא היו מורגלים.

בימי העתונות של תערוכת פרנקפורט ב-1995, כשכבר זיהיתי לא מעט מהם, נדהמתי לראות כיצד הם מסתערים ראשונים על ביתני המציגים עבור מתנות מקדמות מכירות(giveaways).

כבר בביקורת שכתבת כאן לפני מספר שבועות על דגם ה 1.2 ו"ההתרשמות" שלך ממנו ניכר היה שאינך בדיוק יודע על מה אתה שח ,טענת שדור 7 הוא בבחינת חזרה אחורה , הבאת כדוגמא את דוושת התאוצה שלא צומחת יותר מהרצפה.... נו באמת , בתור בעלים של גולף חדשה 1.4 ובעלים לשעבר של דור 6 1.4 אני יכול לומר לך באחריות שיש שיפור ניכר בכל תחום שתבדוק מהדגם היוצא , ( חוץ מזה שדוושת התאוצה כבר לא צומחת מהרצפה כמובן....) קל נורא להטיל רפש בעיתונאים רק בגלל שדעתך לא מתיישרת עם דעתם , אבל עצור רגע , יש מצב שאולי אתה טועה ?

אכן, אני לא יודע על מה אני שח - וכמובן שכולנו נעדיף התרשמות אובייקטיבית של אחד שרץ להחליף את הגולף 6 בגולף 7 חדשה וחייב להסביר לכולם שהם טועים.

איך אמר לי פעם אחד כמוך? "גולף זה גולף" - ומול נימוק אינטליגנטי כזה, אני שותק...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד אני חייב לאמר לזכות הגולף - יש לה את המושבים הטובים ביותר (לטעמי) בקטגוריה. יותר מפורד, יותר מסיטרואן, יותר מרנו. בוודאי שיותר מקיה. אבל כל השאר - מביש ביחס למחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
דבר אחד אני חייב לאמר לזכות הגולף - יש לה את המושבים הטובים ביותר (לטעמי) בקטגוריה. יותר מפורד, יותר מסיטרואן, יותר מרנו. בוודאי שיותר מקיה. אבל כל השאר - מביש ביחס למחיר.

זה לא מה שהרגשתי ב-1.2 שנהגתי עליה - וחסרה לי תמיכת גב תחתון. המושב בפוקוס טרנד 2012 שהיתה ברשותי היה נוח ותומך יותר.

פורסם
אכן, אני לא יודע על מה אני שח - וכמובן שכולנו נעדיף התרשמות אובייקטיבית של אחד שרץ להחליף את הגולף 6 בגולף 7 חדשה וחייב להסביר לכולם שהם טועים.

איך אמר לי פעם אחד כמוך? "גולף זה גולף" - ומול נימוק אינטליגנטי כזה, אני שותק...

בניגוד אליך יש לי את הכלים לשפוט מתוך התנסות ויכולת השוואה , למרות ההתנסחות האינטילגנטית שלך סלח לי אתה פשוט מקשקש בקומקום , אין שום ירידה באיכות החומרים , נהפוך הוא : תא הנוסעים קפץ כיתה (לפחות בדגם ה 1.4) ואני לא היחידי שאומר זאת , השינוי בצריכת הדלק משמעותי , היכולת הדינמית השתפרה , השילוב מנוע גיר קפץ כיתה והוא הרבה יותר נעים וחלק , אתה יכול לטעון עד מחר אחרת אבל אתה פשוט טועה ומטעה , מילא אם היה מדובר רק בי בעל הגולף ההדיוט הלוקה בדיסונאנס הקוגניטיבי ומחפש הצדקות לרכישתו שחושב כך , מאות עיתונאי רכב ברחבי הגלובוס אומרים בדיוק אותו דבר (הרוב הגדול שלהם לא ממזרח אירופה רק שתהיה רגוע) כולם יושבים על ה PAYROLL של VW ומקבלים שוחד ? רק 504L יודע את הסוד הנורא שמדובר בחרא של אוטו ודור 6 הוא הרבה יותר טוב?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מאות עיתונאי רכב ברחבי הגלובוס אומרים בדיוק אותו דבר (הרוב הגדול שלהם לא ממזרח אירופה רק שתהיה רגוע) כולם יושבים על ה PAYROLL של VW ומקבלים שוחד ? רק 504L יודע את הסוד הנורא שמדובר בחרא של אוטו ודור 6 הוא הרבה יותר טוב?

ראשית, אתה מוזמן להראות לי היכן כתבתי על פיירול ועל שוחד. חפש טוב, כי לא תמצא.

שנית לא טענתי שמדובר בחרא של אוטו אלא בנסיגה לעומת הדור השישי בגרסה בה נהגתי(1.2).

ולסיום, מכיר את הסיפור על בגדי המלך החדשים?

פורסם
ראשית, אתה מוזמן להראות לי היכן כתבתי על פיירול ועל שוחד. חפש טוב, כי לא תמצא.

שנית לא טענתי שמדובר בחרא של אוטו אלא בנסיגה לעומת הדור השישי בגרסה בה נהגתי(1.2).

ולסיום, מכיר את הסיפור על בגדי המלך החדשים?

טוב , כפי שכבר טענו לפני , מדובר בוויכוח עקר , בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים. :-)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני חייב לומר שהמלחמה בין חובבי VAG לסולדים מ-VAG כאן בפורום דומה יותר ויותר למלחמת קונסולות המשחקיחם בתחילת שנות ה2000. גם אז נשמעו טענות באתרים כאלה ואחרים שמשחקים מסויימים לקונסולה מסויימת מקבלים ציונים טובים יותר בגלל שמיקרוסופט משחדת את המבקרים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
זה לא מה שהרגשתי ב-1.2 שנהגתי עליה - וחסרה לי תמיכת גב תחתון. המושב בפוקוס טרנד 2012 שהיתה ברשותי היה נוח ותומך יותר.

המושב בפוקוס טיטניום היה סביר, טרנד לא בדקתי.

לגבי הגולף - אתה כנראה צודק, ב- 1.2 לא טרחתי לשבת. ;-)

פורסם
המושב בפוקוס טיטניום היה סביר, טרנד לא בדקתי.

לגבי הגולף - אתה כנראה צודק, ב- 1.2 לא טרחתי לשבת. ;-)

באופן מפתיע - ולמרות חוסר ביכולות כוונון מיוחדות - המושב של הטרנד נוח יותר. גם נוחות הנסיעה שלו עדיפה - בזכות הצמיגים.

פורסם
דבר אחד אני חייב לאמר לזכות הגולף - יש לה את המושבים הטובים ביותר (לטעמי) בקטגוריה.

באיזו קטגוריה? אתה מתייחס ל-160 דור קודם ול-gti. ברכבי ה"עמך" דור קודם הכסא לא היה משהו.

בדור החדש, גם בגרסת ה-1.2, יש שיפור בתמיכה הצידית לירכיים. בתמיכה לגב התחתון הם כנראה לא טיפלו.

פורסם
באיזו קטגוריה? אתה מתייחס ל-160 דור קודם ול-gti. ברכבי ה"עמך" דור קודם הכסא לא היה משהו. בדור החדש, גם בגרסת ה-1.2, יש שיפור בתמיכה הצידית לירכיים. בתמיכה לגב התחתון הם כנראה לא טיפלו.

ב- 1.4TSI הנוכחי ביחס למתחרות שהוזכרו לעיל.

פורסם
יתכן שהוויכוח אכן עקר , בלי להתייחס לשום ביקורת או לשום פרס , הגולף החדשה טובה באופן משמעותי מהדור הקודם נקודה !

אני מרשה לעצמי לקבוע זאת נחרצות מתוך התנסות אישית ובעלות על שני הדגמים. זה שאנשים פה בפורום חורצים דעה מבלי אפילו לנהוג בשני הדגמים זה פשוט מגוחך.

וד.א : דגם ה1.4 הנמכר בארץ הוא בעל מתלה רב חיבורי בדיוק כמו הדור הקודם.

הדעה שלך לא אובייקטיבית כי אתה שיכור מריח של רכב חדש. תעביר ביקורת אחרי חצי שנה - שנה ו-40 אלף קילומטר.

• תוכן חדש...