Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני מספר ימים הלכתי לסוכנות של סקודה כי התעניינתי לגבי סיטיגו ידנית עם 75 כ"ס ורמת גימור elegance. להפתעתי המוכר אמר לי שהפסקו להביא את הרכב ברמת גימור זו.

גם המחירון של הסיטיגו לא מראה זכר לרמת הגימור. http://www.skoda.co.il/sites/default/files/%20%D7%92%D7%95.pdf

לדעתכם זה יחזור מתישהו?

פורסם

הם גם העלו את המחיר של כל הדגמים ב-61,500.

גם סופרב קומבי כבר לא מופיעה במחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סקודה הורידה את סיטיגו מדגם אלגנס שלא הצליחה לשווק במשך חצי שנה מאז ששווקה בסוף אוקטובר 2012 עקב חוסר ביקוש בדגם הכי מפואר של סיטיגו כי מחיר מתומחר גבוה ב-80K במחיר אפשר לקנות סופר מיני אוטומטי חדש מניילון במחיר בסביב 80-90K.

ועוד מוזר שסקודה העלתה מחירים בכל דגמים בייחוד סיטיגו, דווקא היה אמורה דווקא להוריד את מחירים בכמה אלפי שקלים או להוציא מבצעים כדי למשוך לקוחות חדשים שיקנו סיטיגו.

פורסם

שהתחיל שיווק הסיטי-גו אז הם העלו את המחיר את המחיר של הפאביה הידנית ל-77,000.

עכשיו שקונים פחות פאביה בגלל המתחרות הם הורידו את המחיר ל-70,000.

עכשיו הם העלו את המחיר של הסיטי-גו וההפרש בינה לבין הפאביה הידנית עומד על 8,500 שקלים (במקרה של גרסת ה-75 כ"ס ההפרש הוא 3,500).

מצד שני סיאט לא שינו את המחיר של המיי, אבל נראה שאפשר לקבל הנחות על הסיטי-גו.

אמנם יש כאן מחיר לא יציב, אבל זה משמח שרואים בתחום הזה ניצנים של תחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...