Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב אותך מהרפתקאות עם 190 שלא ברור איפה תמצא לה חלקים. לך על סדרה 3 שהיא גם יותר מהנה וגם עם חלקים יותר זמינים

ספיקינג אוף...

http://www.youtube.com/watch?v=ANv83OJk--4&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את הרכב. שמור בקנאות ומטופל בכלמוביל כבר 14 שנה.

הרכב לא יד 1 אלא שלישית.

לא מדובר בפנינה אבל בהחלט רכב נדיר ומיוחד.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם פוסט ישן אבל בא לי להגיב עליו.

בוודאי שיש w201 ידניות, גם בארץ ובוודאי בחול.

יש, או לפחות היו שתי 2.3 16 בארץ. היתה לי אחת כזו באנגליה, רכב אדיר.

נכון, 13000 זה מחיר הגיוני. יחד עם זאת תקנה גרוטאה ב6000, נוסעת ככה וככה בסכום שציינת, עם חלודות פה ושם, אחרי פחחיות ושפכטלים, וכו וכו. זה מה שבעיקר יש ולכן המחיר.

יחד עם זה, אם תמצא אחת שמורה, מדוגמת, מקורית מושקעת ומטופלת, תקבל ב 30k תמורה טובה בהרבה וחסכונית ממה שתקנה סביר מינוס ב 13.

החשבון? פחחות צבע 6-10 k ( רמה סבירה, לא יותר) מכניקה, חשמל, מתלים, צמיגים, מצבר, מזגן, חימום ושאר ( הרבה) ירקות עוד 5000- 15000, ובלי להכנס ליותר מידי עומקים יצאת בין 24k ל 38.

ואחרי כל זה היא לא תהיה ברמה של רכב מקורי שמור אמיתי.

זה החשבון האמיתי, לצערי ישראלים לא ממש יודעים לעשות אותו. הם פוחדים לצאת פראאירים, ויוצאים פראירים כפול 2.

גילוי נאות: אני בעלים של 190. היא נקנתה בזול אך ורק בגלל בודי פשוט פנטסטי. היא מושקעת בצורה הכי סבירה, עם חלקים שלפעמים הייתי צריך לחכות להם במחיר הנכון והרבה עבודה עצמית בערך 15k, וזה זול, ועוד לא סיימתי הכל. אבל רק אחרי ההשקעה המאוד מדוייקת זה מרצדס, שנוסעת ואוחזת ומפנקת כמו מרצדס, ולא פחנוע עם סמל.

איך אמא שלי אומרת: אני לא מספיק עשירה בשביל לקנות משהו זול״

• תוכן חדש...