Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ביד 2 מודעה על מכירת מרצדס e190 מודל 1992 מנוע 2000 ידנית

אני מנסה להעתיק אותה לפה אבל זה לא נותן לי בגלל מונה ההודעות שלי, אז אפשר לחפש אותה תחת הפרטים האלה כדי שתבינו על מה אני מדבר

בקיצור הבן אדם טוען שהיא ידנית, ולפי מה שאני יודע במודל הזה אין מרצדס e190 ידנית זה לא הגיוני

ויותר מכך איך הוא מבקש עליה מחיר כזה הזוי? 27 אלף? זה לא טעות?

המחירון של הדגם הזה בשנה הזאת הוא 12 אלף, וגם אם הוא החליט לקחת מחיר קצת יותר גבוה על זה שהיא שמורה איך הוא הגיע ל27 אלף?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחפש את הדגם הזה אבל אל התמקדתי עוד באחת ספציפית.. זאת מתאימה למה שאני רוצה

אבל בטח שלא במחיר לא הגיוני כזה, רכב מהדגם הזה לא אמור לעבור את ה13 אלף בגלל זה אני שואל איך המחיר המוזר הזה

פורסם

ברכבים ישנים ונדירים אין כל קשר בין "המחירון" למחיר המכירה. כמה מכוניות כאלה יש בארץ? ידניות? אולי 4?

כותב המחירון לא יכול להתבסס על שום עסקאות שבוצעו בזמן האחרון ולכן המחירון הוא חסר משמעות למעט לצרכי ביטוח.

הכל שאלה של היצע וביקוש. המוכר יכול לבקש כמה שהוא רוצה. אם יש ביקוש לדגם הזה, הוא יקבל בהתאם למצב של הרכב בפועל, כי אין לו מתחרים. יכול להיות הבדל עצום בין רכב מטופל היטב מלא חלקים חדשים וגרטואה שעומדת להתפרק.

אם אין ביקוש, הוא פשוט לא ימכור עד שיוריד את המחיר.

אגב, בטח שיש W201 ידניות, פשוט בארץ הן פחות נפוצות. אני מכיר אחת עם מנוע 2.0 בירושלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אני מכיר 2 190 ידניות.

לפותח השרשור, אם המחיר שהמוכר מבקש לא מתאים לך - אל תקנה. לא ברור לי מה הבעיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יש להבין פה? הוא רוצה סכום מסויים, בעיה שלו. יש חיפושיות שנמכרות ביותר מ30K, גם זה נראה לך הזוי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה רוצה דגם שהוא נדיר ואה אפילו מבין את זה. גם בעל הרכב מבין את זה, ומבקש בהתאם למה שהוא חושב שהוא יכול לקבל. מתאים לך - תקנה. לא מתאים - תחכה או תעזוב. להתלונן בפורום בטוח לא יקדם אותך ומה שהוא עושה חוקי ומותר ואפילו לא קשור לצדק חברתי, קוטג' או דפני ליף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מכרתי סובארו ליאונה קופה שנת 86 במחיר של 10K מעל המחירון, פשוט כי זה היה רכב במצב מדהים ומצאתי לשמחתי לקוח שמוכן לשלם עליו את המחיר הראוי.

ברכבים נדירים ומיוחדים, זה רק מפגש של קונה ומוכר.

כשאתה מוכר טויוטה קורולה נפוצה, יש מחירון ואם תבקש 10K מעל, לא תקבל טלפונים.

פורסם

תראה את הרכב , אולי הוא החליף/שיפץ לא מזמן מנוע או גיר לכן המחיר שהוא דורש הגיוני.

בנוסף יכול להיות שהרכב בעל ק"מ נמוך - זאת עוד סיבה למחיר גבוה.

פורסם

תגידו לי, יש הרבה דגמים של המרצדס האלה שהפנסים מקדימה, הוינקרים בצבע כתום כמו בתמונה.

ויש מהדגמים האלה שהפנס של הוינקר לא כתום, זה דגמים שונים?

פורסם
אני מחפש את הדגם הזה אבל אל התמקדתי עוד באחת ספציפית.. זאת מתאימה למה שאני רוצה

אבל בטח שלא במחיר לא הגיוני כזה, רכב מהדגם הזה לא אמור לעבור את ה13 אלף בגלל זה אני שואל איך המחיר המוזר הזה

ומי בדיוק קבע ש"רכב כזה לא אמור לעבור את ה-13 אלף"? אתה?

אין בעיה, לך תמצא אחד אחר במחיר של עד 13K. איש אינו מחייב אותך לקנות דווקא את זה. זה שוק חופשי: המוכר רשאי לבקש את המחיר שלדעתו הולם את הרכב והקונה ישלם כמה שהוא מוצא לנכון.

אגב, את שתי האלפות שהיו לי קניתי ומכרתי מעל המחירון. אז מי טעה: המחירון, אני או אלה שקנו אותן ממני?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ומי בדיוק קבע ש"רכב כזה לא אמור לעבור את ה-13 אלף"? אתה?

אין בעיה, לך תמצא אחד אחר במחיר של עד 13K. איש אינו מחייב אותך לקנות דווקא את זה. זה שוק חופשי: המוכר רשאי לבקש את המחיר שלדעתו הולם את הרכב והקונה ישלם כמה שהוא מוצא לנכון.

אגב, את שתי האלפות שהיו לי קניתי ומכרתי מעל המחירון. אז מי טעה: המחירון, אני או אלה שקנו אותן ממני?

אף אחד לא קבע.

אני ספציפית לא ישלם יותר מ15 אלף. בלי קשר שלדעתי הרכב לא ימכר בחיים ב27 אלף.

• תוכן חדש...