רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
מוסתרת ע"י שלט דרכים ירוק גדול. בין מחלף הכפר הירוק לגשר הולכי רגל של מחנה גלילות. היזהרו...
הודעה אחרונה מאת saay222, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 888 צפיות
נשים ? זהירות ? יותר ??? על מה ולמה ? AIG
הודעה אחרונה מאת ziv433, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הבחור פה כתב שראה ניידת שצילמה אותו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468668 לא שמעתי ולא ראיתי דבר כזה מעולם. כפי הידוע לי ניידות משטרה מודדות מהירות דרך לייזר/ממל"ז וכו. האם יש ניידות שמחזיקות מצלמות מהירות שמצלמות עם פלאש בלילה? בדיוק כמו מצלמה שמוצבת בצד הדרך?..
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום פניתי ימינה מיגאל אלון לכיוון דרך השלום, הרמזור למיטב זכרוני היה צהוב, אני מקווה שהוא לא גירד את האדום, המצלמה שם יכולה לצלם את זה? או שרק מצלמת לכיוון נחלת יצחק?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , היום קיבלתי חידוש לרשיון רכב וטעו לי במחיר ב 35 ש"ח . הרכב שלי קבוצה 5 ולפי האתר אני צריך לשלם (כמו שנה שעברה) 1490 + 114 אגרת רשות השידור = 1604 שח. שלחו לי חידוש שרשום בו 1639 ש"ח. האם יש איזה שהוא תוספת שאני לא יודע עלייה שהוסיפו השנה או שסתם טעו? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
הגה של B.M.W
מאת lishaina- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורים הגיע לידיי לפני כ4 שנים בערך הגה של ב.מ.וו ומעניין אותי מאוד של איזה דגם ההגה הזה שייך ? ובכלל האם יש משקל מבכינת הגה מיוחד או משהו כזה ? ההגה נימצא ומשמש לתצוגה בלבד בנתיים עד שאני יגיע לרגע הזה שאוכל לרכוש לי איזה ב.מ.וו אחת ישנה ולהיות חלק מהמועדון הזה .
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כמה סיפורים הזויים על שיאני המהירויות של ישראל בשנה וחצי האחרונות: "1. נהג מדרום הארץ: נתפס בכביש קרית גת-באר שבע. המהירות: 234 קמ"ש. העונש: שישה חודשי מאסר בפועל, שישה חודשים על תנאי, קנס של 5,000 שקל ופסילת רישיון לעשר שנים. לדבריו, הוא עשה נסיעת מבחן ולא היה מודע למהירות בה נסע. השופטת: "יש לראותו כאדם האדיש לביצוע העבירה ולסיכון בלתי סביר לביטחונו ולביטחון המשתמשים בדרך מתוך מחשבה שלא יאונה לו כל רע". " איכשהו 90 אחוז מהפושעים הללו נתפסו בין קריית גת לבאר שבע. המקור- מאקו. http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-bdb76146c280d31006.htm?partner=obnetwork
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, בחודש אפריל אני מתכנן נסיעה לנרברגרינג בגרמניה ומעוניין לעשות שם 3 הקפות. זאת תהיה הפעם הראשונה שלי ורציתי לברר קצת פרטים על הפרוצדורה. ניסיתי לברר דרך האתר שלהם קצת מידע על איך להיערך אבל לא כל-כך מצאתי משהו שימושי. קודם כל, האם אני צריך להזמין מראש מקום על המסלול או שפשוט מגיעים ומשלמים במקום? מעבר לכך, האם כל רכב יכול להיכנס למסלול, כולל רכב שכור רגיל או שצריך איזושהי פוליסת ביטוח? אולי אפילו רק רכב שכור מהמקום עצמו? מה עוד חשוב לדעת?
הודעה אחרונה מאת eitama, -
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מצלמת "גאטסו" חדשה הותקנה לאחרונה על כביש 75 סמוך לרמת ישי שבעמק יזרעאל. המשטרה מיקמה את המצלמה בתוך שיחים גבוהים ע"מ שלא יראו אותה, כחלק מהמדיניות החדשה לכאורה של סחיטת כספי הנהגים, וכל המרבה זה משובח. בסופ"ש האחרון פורסמה כתבה בנושא בעיתון המקומי שלנו ובה גם תמונה, אני מצרף אותה לכאן. קרדיט לעיתון "העיר רצוי ומצוי". יש כבר מיקום מדוייק ב- WAZE, נותר רק להיזהר כדי שהכסף שלנו יישאר בארנק.
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש מצלמה שעומדת בצד ימין והיא מכוונת אם הפנים לאותו נטיב זה אומר שהיא מצלמת את הנטיב הנגדי? כי נסעתי שמה 115 בערך ואני רוצה לדעת אם היא צלמה אותי כי מישו אמר לי שמצלמות מצלמות רק את הגב של האוטו אז למה שמו אותה בנטיב הנגידי
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים, במהלך היום נסעתי כ-40 ק״מ נסיעה בין עירונית בכביש 4 במהירות של כ-90 קמ״ש, בלי מזגן דלוק ועים חברתי. לפני הנסיעה איפסתי את מחשב הדרך ולאטלאט המחשב הראה צריכה של בין 6.5 ל-7.2 ליטר ל-100 ק״מ (סביב 14.5 קילומטר לליטר). האם זה הגיוני? חשוב לציין שבקרת השיוט פעלה באותו הזמן וגם בדקתי פעמים על ידי איפוס המחשב,גם בהלוך וגם בחזור, והמחשב הראה את אותם הנתונים, פחות או יותר. מה אתם אומרים זה הגיוני ? הרכב הוא פורד מונדאו 2006.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
קודם כל אני לא מהאנשים שצופרים. שונא לצפור ושונא שצופרים. אתמול נסעתי בכביש 5 עם חבר. אחרי מחלף ירקון, אותתי לעבור מהנתיב האמצעי לנתיב הימני על מנת לפנות לכיוון פ''ת לקניון הגדול. לידי השתלב רכב, וממש רצה להישתלב מולי לנתיב שלי (הוא משתלב שמאלה ואני ימינה) מכיבן שראיתי שהנהג/ת פשוט החליטו לאותת ולעבור נתיב פשוט האטתי מעט והשתלבתי לנתיב שהייתי צריך, בלי רעש וצלצולים. ואז חבר אמר תצפור לו! למה אתה לא צופר?! תצפור לו שיבין שמה שהוא עושה לא בסדר! עכשיו אני שואל את עצמי... האם זה כזה חשוב לצפור? הרי הנהג גם ככה לא מבין את מה שהוא עושה או עשה עד כמה הצפירה באמת תעזור?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמן האחרון אני נתקל בתופעה די מוזרה ברחבי העיר חיפה... הבעיה היא שמכוניות נוהגות ללא/מסתירות בעזרת משהו את המספר של הרכב. ב3 שבועות האחרונים עברתי 5 פעמים בואדי ניסנאס בפעמיים מהם הסירו/הסתירו את הלוחית רישוי. עכשיו אם זה קשור, רכב אחד היה מיניוואן אשר שמו לו על הלוחיות רישוי שקיות אדומות בשביל שלא יראו את המספר. והפעם השנייה זה ג'יפ מרצדס לבן שאין לו לוחית רישוי בכלל. לנושא, את 2 המכוניות ראיתי בפעמים שונות ולדעתי היו עוד כמה כאלה, אך מכיוון שאיני בטוח בכך לא ארשום את זה. מישהו יכול להסביר את התופעה? למה? רק אצל הערבים?
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 58 תגובות
- 6 אלף צפיות
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dUJWC47Ykzg http://www.autoedizione.com/alfa-romeo-4c-standard-with-296-bhp/ http://www.autoedizione.com/alfa-romeo-4c-hides-new-scudetto-in-snow/
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחי העובד בחברה בינונית בדרום חתם על חוזה העסקה חדש. במסגרת החוזה מקבל, תמורת ניכוי חודשי ממשכורתו, רכב מקבוצה 1 (קודם לכן החוזה היה ללא רכב) הרכב שקיבל הוא רכב שנת 2009 עם למעלה מ-100K ק"מ. ידוע לי שחברות הליסינג מוכרות רכבים בני -3 ומעלה ולא מחזיקות רכבים ישנים כאלו בצי. האם עשו על אחי קומבינה, האם זה הוגן לשלם מחיר ליסינג מלא ולקבל רכב שהוא אינו שווה ערך לרכב חדש? האם זה מקובל בענף?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנצלנות של הישראלי והצפצוף על החוק עוברת כל גבול. שאלתי היא כזאת: האם בגלל שאין מי שישמור על החוקים, יש בכך עילה לעבור עליהם? בדיוק כמו ביום שבת, בזמן שאנשים חונים במדרכה בלי לדפוק חשבון לאמהות שאולי רוצות לעבור עם העגלה על המדרכה, או בזמן שאנשים חונים וחוסמים אנשים אחרים בלי לזרוק ז'. באופן אישי, אני חושב שחוק הוא חוק! ואני לא אעז לעבור עליו גם אם אדע שלא אקבל עליו שום עונש.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשנו מיצובישי לנסר 2011 מהיבואן ועלינו לעשות ביטוח. אנחנו זוג בני 28 וזה הוא הרכב הראשון שלנו. אין לנו שום מושג בביטוחים ומה עלינו לדעת. יש לכם המלצות לחברות ביטוח? ומה חשוב לשאול כשמבקשים הצעת מחיר? תודה מראש, חסרי המושג
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 4 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אשמח לקבל את עזרתכם בעניין מסויים. במידה ונרכש רכב ממגרש גדול לדוג׳ מטריידמוביל,כלמוביל וכו , ולוקחים מימון של כ-80% , המימון מחייב ביטוח מקיף לפני הרכישה. האם ניתן למכור את הרכב בזמן שהמימון עדיין משולם ע"י המוכר ?. איך זה עובד בעצם ?.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עוד שבועיים עומד להיגמר לי הביטוח לרכב (מאזדה 323F שנת 92) ושהתקשרתי לחדש את הביטוח הציעו לי חובה+צד ג' ב 800 ש"ח אבל בלי ביטוח שמשות בטענה שהרכב ישן מדי ולא מבטחים שמשות לרכב ישנים. יש לכם מושג אם יש חברות שכן מבטחות שמשות לרכב ישן כמו שלי? אני יודע שיש גם אופציה לעשות ביטוח שמשות חיצוני אבל אני לא מכיר כל כך את הנושא ורציתי לדעת אם זה משתלם? מה הטווח מחירים פחות או יותר? יש חברות שאתם ממליצים עליהן? תודה
הודעה אחרונה מאת Cleaner, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברשותי טויוטה פריוס 2012 ומצלמת רוורס תואמת שנקנתה באיביי אשמח לקבל המלצות לקומות באזור חיפה והקריות שבהם ניתן להתקין את המצלמה . תודה וחג פורים שמח
הודעה אחרונה מאת yahavk, -
- 2 תגובות
- 25 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מידע כללי בדבר עלויות שוטפות הכרוכות באחזקת משאית קלה (7-10 טון). ביטוח, טיפולים, דלק, אגרות, מסים וכיו"ב. אין צורך בנתונים מדוייקים, סד"ג כללי יספיק. אשמח לסיוע מבעלי נסיון וידע. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dk87, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שאפו! עם קשר לדיון הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466960 מיותר לציין שמדובר בנקודת זכות נהדרת שתפעל לטובת היבואן והצרכנים! יאללה תחרות!
הודעה אחרונה מאת sofiste, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 25.3 אלף צפיות
מישהו יודע מהן התוכונות והיתרונות של המערכת הנ"ל זו המערכת שהוצאה לנו בסקודה ונאמר שאי אפשר לשיםן קודן
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בעלים של פולו GTI כבר שנה וארבעה חודשים. במהלך הזמן הזה נסעתי על 4 רכבים אחרים כרכבים חילופיים למשך יום עד שלושה ימים מאותו סגמנט +\-. אני בטוח שבין מאזדה 3 1.6, פוקוס 1.6 סטיישן, יונדאי I20 1.4 וניסאן טידה 1.6 יכולים להיות הבדלים גדולים בביצועים ובכוח. אתם חושבים שאני יכול להצביע על המהירה או החזקה מביניהן? ממש לא. כולן נראו לי אותו הדבר בדיוק. יסלח לי הפולו לרגע אבל כתבי רכב נוהגים על דברים הרבה יותר מהירים וחזקים ואז ביום למחרת יכולים לעשות מבחן בין 3 משפחתומטיות ובלי להתבלבל להכריז על אחת מהן כזריזה. מישהו יכול להסביר לי איך הם עושים את הסוויץ'?
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, חבר אמר לי שראה אופל ספידסטיר בארץ, לצערי אין תמונות. אני חושב שיכול להיות שבפועל ראה טיגרה טווין-טופ שיש ממנה כמה בודדות בארץ. אז רציתי לשאול, האם מישהוא יודע אם יש אופל ספידסטיר בארץ? הרכב נראה כך:
הודעה אחרונה מאת O92, -
-
במחירון החדש יש את כל סידרה 1 בידני!!! 320.328 גם בידני!!! סידרה 3 ו-5 סתיישן סידרה1 ב3 דלתות באמת שינוי מבורך הרבה מאוד גירסאות. כל הכבוד
הודעה אחרונה מאת bar72, -
לא מצליח להוציא תו נכה 1 2
מאת bgfc-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני מנסה להוציא בשביל אמא שלי, אשה בת 70 עם בעיות של ניידות.. שלחתי למשרד התחבורה הפניה מאורטופד שכותב בברור שהיא "זקוקה להסעה ואם היא לא תקבל הסעה יש סכנה לפגיעה בבריאותה" תשובתם הייתה ש"בהתאם להחלטת רופא יועץ לאגף הרישוי..לא מתקיים התנאי כי תנועתה בדרכים ללא רכב עלולה לערער את מצבה הרפואי"?! ביטוח לאומי אומר שאימי לא יכולה לקבל אחוזי נכות כי היא כבר הגיעה לגיל פרישה. מה עלי לעשות?!
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הלינק הובא בהודעתו של ניר1985 והציטוט הרלוונטי: לא שזה רע, אבל זה לא מרוץ כפי שאוהבים לקרוא לזה.
הודעה אחרונה מאת YaronMi, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלחו לי בדואר את התשלום לאגרת רכב ברשיון החדש ששלחו כתבו קילומטראז' לא נכון כלפי מעלה. רשמו לי 91 אלף כאשר אני ב76 כרגע. איך משנים?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 943 צפיות
שלום , רציתי להתעדכן איפה יש מפגשים של כול יום שישי , מכוניות כמו sti , EVO וכאלה ..
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 280 אורחים (הצג רשימה מלאה)