Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על מגוון הBMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
880,000 ל-M5 נשמע מעניין, בעבר המחיר חצה את המיליון

מעניין? רכב שבאנגליה שלא בדיוק ידועה במחירי המכוניות הזולות שלה בהשוואה לשאר אירופה המחיר הוא כ430 אלף ש״ח, ו880,000 נשמע לך הגיוני??

זה הזוי!

פורסם

לספקנים לגבי קיומה של גרסה ידנית ל-BMW 316i, ראו ציטוטים מתוך מסמך התקינה של הדגם. לא מצאתי טעם בלהעלות לפורום מסמך בן מאות עמודים שתוכנו סתום לרוב הקוראים.

ובכל אופן, בתמונה הבאה ניתן לראות מודגש בצהוב את דגם BMW 316i הידוע כ-Variant 3A11.

ליד Variant 3A11 מופיעים שני Version-ים: 5A100 ו-5A200. אלו הן שתי הגרסאות בעלות התקינה האירופית של דגם 316i הקיימות במסמך זה.

בתמונה הבאה ניתן למצוא את פירושן של הגרסאות. כפי שניתן להבין, שתיהן אוטומטיות ועונות לתקני Euro 5. ניתן לראות בדגמים אחרים, כמו למשל 3D91 היא 316d ישנם version-ים 5H100 ו-5H200, אלו מציינים את הגרסאות הידניות של הדגם.

כאן אני מבטיח קבל עם ופורום לעדכן כאשר תקינה ל-316i ידנית תהה זמינה.

האם אפשר לסכם על הפסקת אש בנושא זה עכשיו?

F30 WVTA 1.jpg

F30 WVTA 2.jpg

פורסם
לספקנים לגבי קיומה של גרסה ידנית ל-BMW 316i, ראו ציטוטים מתוך מסמך התקינה של הדגם. לא מצאתי טעם בלהעלות לפורום מסמך בן מאות עמודים שתוכנו סתום לרוב הקוראים.

ובכל אופן, בתמונה הבאה ניתן לראות מודגש בצהוב את דגם BMW 316i הידוע כ-Variant 3A11.

ליד Variant 3A11 מופיעים שני Version-ים: 5A100 ו-5A200. אלו הן שתי הגרסאות בעלות התקינה האירופית של דגם 316i הקיימות במסמך זה.

בתמונה הבאה ניתן למצוא את פירושן של הגרסאות. כפי שניתן להבין, שתיהן אוטומטיות ועונות לתקני Euro 5. ניתן לראות בדגמים אחרים, כמו למשל 3D91 היא 316d ישנם version-ים 5H100 ו-5H200, אלו מציינים את הגרסאות הידניות של הדגם.

כאן אני מבטיח קבל עם ופורום לעדכן כאשר תקינה ל-316i ידנית תהה זמינה.

דווקא לא היה לנו ספק שקיימת גירסא ידנית ל316I (:

פורסם

כל מה שאני רואה זו רשימה של אותיות וספרות, אני גם רואה שה316 היא דגם הבנזין היחיד ברשימה.

בגלל שאני יודע עד כמה אתה טוב בלרשום ולהראות רק מה שנוח לך (ולפני שתגיד שאין לי הוכחות,אל תשכח שיש לי את כל המיילים ששלחת "בשבילי" לב.מ.וו גרמניה) ובוא לא נשכח שמדובר באותו מנוע וגיר של סדרה אחת (שלה יש "תקינה") ואני רואה את ה316 הידנית בכל אתר חוץ משלכם.

ועכשיו בטח תגיד שאני שומע,רואה ומבין מה שאני רוצה (כמו שאמרת בפגישה ביננו), בנתיים עדיין יש יותר הוכחות שהדגם הידני אכן קיים ונמכר בחול ורק פה כרגיל "לא קיים כזה דבר" (אני מקבל דז'ה וו לשיחה שהייתה לי איתכם).

אני יודע שמעכשיו אתה רק תביא תרוצים ו"המצאות" לכך שאין באמת 316 ידנית, אבל שאבקש הוכחה אמיתית,אפילו אם היא במרחק של דבר פשוט כמו שיחת טל' (זוכר שאמרתי לך שהייתה אז יכול לסגור את כל הנושא עם שיחת טל', שסירבת בכל תוקף לבצע כי אתה "לא רוצה"?).

אני עוצר פה ורק מאחל שעכשיו שטיפה נפתח היבוא המקביל נקבל יבואן קצת יותר נורמאלי, או לפחות אחד עם פחות תרוצים ושקרים.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
מעניין? רכב שבאנגליה שלא בדיוק ידועה במחירי המכוניות הזולות שלה בהשוואה לשאר אירופה המחיר הוא כ430 אלף ש״ח, ו880,000 נשמע לך הגיוני??

זה הזוי!

אתה שוכח שהמס מכפיל את המחיר. מעניין אגב שהקפיצה במחיר ללא מס אינה אחידה עבור כל הרכבים.

אבל יש M6, אז מה זה משנה:-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מסמך רשמי של BMW המציין קיומה של 316i ידנית.

אשמח לדעת אם ידוע כעת מה מחירה בארץ הקודש, והאם יש כוונה להביא גירסאות טורינג.

Specifications_BMW_3_Series_Sedan_316i_11_2012.pdf

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניתן טכנית להזמין 316i ידנית מזה 3 שבועות.

כרגע ישנה תקינה ישראלית לדגם 328i טורינג, כאשר התקינה לגרסאות 316i ,320i ו-335i כבר בתהליכי ביצוע וצפויה להסתיים בתוך מספר שבועות. ואז ניתן יהיה להזמין אותם.

לתשומת לבכם, הדגמים הידניים הללו אינם מופיעים כרגע במחירונים, אבל אם תראו התעניינות באולם התצוגה, ניתן יהיה להזמינם.

על כל מקרה, אנא הרגישו חופשיים לפנות אלי בה"פ בכל שאלה.

פורסם

בדורות הקודמים תמיד היה מחיר ל-520d סטיישן.

במקרה זה גם היה הרכב שירות של קמור.

האם גם בדור הזה של סדרה 5 יהיה מחיר לפחות לדיזל הבסיסי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...