Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על מגוון הBMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וזה המשיך גם לדגמי מאזדה

ידוע לך אם המאזדה החדשה (SKYACTIVE),האם מדובר במנועים מתוגברי טורבו (סטייל TSI של VW) ? או שיש רק בחלקם?

ראיתי את הפרסום במרבית העיתונים יחד עם הגרסאות והמחירים אבל לא ציינו שומדבר לגבי אם יש או אין טורבו כלשהו (אולי הם בכלל אטמוספריים לחלוטין כמו שהיה עד עכשיו..?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מנועים אטמוספריים אבל שולבו בהם פטנטים שונים שאמורים לתרום לחיסכון.

יש כאן שרשור על ה-6 החדשה ויש שם מידע נוסף לגביה.

פורסם
880,000 ל-M5 נשמע מעניין, בעבר המחיר חצה את המיליון שקלים.

מה שחבל זה שאין גרסאות בסיסיות יותר לסטיישנים.

בעבר אצל היבואן הקודם לא היה קשר בין המחירון הרישמי למחיר בפועל. התיאור שכונה יחמיא למה שהלך שם. היום עם היבואן החדש, דלק מוטורס זה אירגון אחד הרציניים בענף שמתנהל מסודר מאוד וכמדיניות אסטרטגית הם הודיעו שהם מורידים את המחירים אבל לא יתנו הנחות מעבר לכך. גישה נכונה ואמיצה שכנראה תוכיח את עצמה. מגוון דגמים במכירה בשוק הפרטי הוא הכרחי אחרת אנשים יתפתו להביא ביבוא אישי. כמובן שצריך לברך על כך שמביאים את כל הדגמים הידניים ואולי גם יבואנים אחרים יפנימו שיש לזה דרישה ושוק.

פורסם
באמת!

אתה רוצה מסמכי תקינה שיוכיחו את זה?

בוא נראה,

האם אני רוצה להאמין לעובד של דלק מוטורס (שאם אני לא טועה אפילו נפגשתי איתו בעבר) או להאמין לכל אתר ב.מ.וו אחר בעולם שנותן לי לבחור 316I גם בצורה ידנית.

אני יודע אני אברר עם אתרי ועיתוני רכב, איזו הפתעה גם הם אומרים שיש ל316I גרסה ידנית.

יודע מה יש לי עוד רעיון.

הנה צילום מסך של השוואה בין 316I ל320I מBMW.COM

וכמה מפתיע, גם כאן רשום שיש ל316 גרסה ידנית

14157398.png

אז קדימה מר אלכס, תראה לי את "מסמכי התקינה" שלך.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אתה מוזמן לפרסם אותם כאן

פורסם

לפי האתר של BMW (בדקתי גם) יש גרסת 316i ידני.

לא יפתיע אותי אם היבואן החליט לא לייבא אותה כדי לא להוריד את המותג מתחת לרמת המחירים ה"יוקרתית" שלו.

התקינה מתבצעת רק לרכבים שהיבואן מחליט לייבא כך שיכול להיות שפשוט אין תקינה לדגם הספציפי.

במחירון אגב, גם אין 116 ידנית 3 דלתות, אך הן קיימות.

פורסם

יש הבדל בין לרשום שלארץ לא רוצים להביא ידנית ולכן בארץ אין לרכב תקינה

לבין לרשום:

316i אינה מיוצרת בכלל עם תיבת הילוכים ידנית

אלכס.

שיגיד שדלק מוטורס לא רוצה להביא ידני ולא שב.מ.וו לא מייצרת 316 ידנית.

אני עדיין אומר שהתקינה הזו זו חרטא, הרי הגיר הזה הוא אותו אחד שיש בסדרה 1 הידנית, אז מה ההבעיה להביא גם 3 ידנית?

לא שיש לי משהו נגד תיבת 8 ההילוכים של ב.מ.וו, זו תיבה מעולה לפי דעתי, אבל אני מעדיף דוושה שלישית. 8)

פורסם

מה שאני מתכוון זה שלפי התקינה העדכנית ביותר לדגמי F30, מספר e1*2007/46*0314*09 מתאריך 31.05.2012 אין גרסה ידנית לדגמי 316i, קוד דגם 3A11.

זה לא אומר שגרסה כזו לא עתידה להיכנס לייצור בעתיד הקרוב ויחד איתה ישוחרר עדכון לתקינה שיכלול אותה. יתכן שהאתרים של BMW באירופה מקדימים כבר את הפרסום של גרסה זו כצעד שיווקי.

ברגע שתקינה תעודכן, ניתן יהיה לקבל גרסאות ידניות גם של דגם זה, על פי המדיניות הרגילה. אף אחד לא "מחביא" גרסאות.

ובנימה זו: ערן: אתה מכפיש כאן ללא בדיקת העובדות לאשורן, גם אותי באופן אישי וגם את החברה בה אני עובד. אנא תשומת לבך לכך.

פורסם

ובנימה זו: ערן: אתה מכפיש כאן ללא בדיקת העובדות לאשורן, גם אותי באופן אישי וגם את החברה בה אני עובד. אנא תשומת לבך לכך.

האיום התקבל :roll:

רק שים לב שבנתיים (כמו גם במפגש ביננו) אני היחיד עם הוכחה שהיא לא סתם מילים או מספרים יפים :roll:

פורסם
האיום התקבל :roll:

רק שים לב שבנתיים (כמו גם במפגש ביננו) אני היחיד עם הוכחה שהיא לא סתם מילים או מספרים יפים :roll:

להוכיח שיש יותר קל מלהוכיח שאין, מבחינת ראיות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...