Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמת "גאטסו" חדשה הותקנה לאחרונה על כביש 75 סמוך לרמת ישי שבעמק יזרעאל. המשטרה מיקמה את המצלמה בתוך שיחים גבוהים ע"מ שלא יראו אותה, כחלק מהמדיניות החדשה לכאורה של סחיטת כספי הנהגים, וכל המרבה זה משובח.

בסופ"ש האחרון פורסמה כתבה בנושא בעיתון המקומי שלנו ובה גם תמונה, אני מצרף אותה לכאן. קרדיט לעיתון "העיר רצוי ומצוי". יש כבר מיקום מדוייק ב- WAZE, נותר רק להיזהר כדי שהכסף שלנו יישאר בארנק.

trwannhzmijj.jpg

פורסם

אגב,

הבנתי שדלפה המפה המדויקת של המצלמות האמיתיות ושל הדחלילים בעקבות בקשת תקינה שנשלחה מהחברה המבצעת [תים]

האם למישהו יש לינק ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

וואלה,אם הייתי גנן והייתי קרוב למצלמה הזאת,כבר מזמן היא לא היתה מתחבאת מאחורי צמחיה.

משטרה מעפנה.

פורסם

עצוב, פשוט עצוב המצב שאנחנו הולכים להגיע אליו.

כבר זמן רב אני על רכישה של צ'יטה, רואים בבירור שכל המצלמות החדשות הולכות להיות כאלה המתחבאות לנו בסיבוב, בצמחיה ומאחורי שלטים.

היום יצא לי לעבור ליד המצלמה החדשה על כביש 5, זאת שמתחבאת מאחורי השלט, התמונות עשו איתה חסד, פשוט לא רואים אותה עד השנייה האחרונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אומר שבמקום להיות אלימים וונדליסטים ששורפים מצלמות נצא כולם לכבישים ונקשט את המצלמות עם גרילנדות של מנורות צבעוניות, כתרים מוזהבים ענקיים ולדים במגוון צבעים מתחלפים כמו עצי חג מולד, שיראו אותן אפילו מהירח. אין חוק נגד זה, לא?:lol:

למצלמות מגיע הכבוד הזה, בגלל שהן עוזרות להורדת כמות ההרוגים בתאונות דרכים, לא? :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב, גם הצומת בירידה מטבעון לכיוון אלונים (הצומת הראשונה ישר אחרי הירידה) מתפקדת כמצלמת מהירות.

אני יודע שכיף לגהץ את הסיבוב הזה אבל קחו בחשבון שיש שם גם מצלמה ברמזור.

והמצלמה ששמו ברמת ישי זה נטו לגביית כספים היא באמת תקועה בתוך שיח אבל ניתן לראות אותה כשמתקרבים לצומת.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
עצוב, פשוט עצוב המצב שאנחנו הולכים להגיע אליו.

כבר זמן רב אני על רכישה של צ'יטה, רואים בבירור שכל המצלמות החדשות הולכות להיות כאלה המתחבאות לנו בסיבוב, בצמחיה ומאחורי שלטים.

היום יצא לי לעבור ליד המצלמה החדשה על כביש 5, זאת שמתחבאת מאחורי השלט, התמונות עשו איתה חסד, פשוט לא רואים אותה עד השנייה האחרונה.

המזל הוא שבקטע הכביש הזה תמיד יש לך פקק חח

אגב יש עוד מצלמות שמוסתרות אחרי צמחיה כמו ברחוב ז'בודינסקי בפתח תקווה לפני קניון אבנת לכיוון מרכז העיר..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
האין זו גם מצלמת רמזור או שהתחילו לצבוע גם מצלמות מהירות (בלבד) בצבע כתום?

המצלמות החדשות הן גם מצלמות רמזור (אם ממוקמות בצומת) וגם מצלמות מהירות.

ההבדלה הזו כבר חסרת תועלת. הצבע גם הוא כבר לא משנה.

בעקרון הן רובן כתומות. בנוסף חלקן מצלמות את שני כיווני התנועה. לא יודע להגיד איך יודעים, אך כך קראתי.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...