Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הן לא מצלמות את שני כיווני התנועה ,אך ורק מאחור בנתיב שהן ממוקמות.

אתה בטוח?

אני זוכר שקראתי שהמצלמות יודעות לצלם בשני הכוונים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
וואלה,אם הייתי גנן והייתי קרוב למצלמה הזאת,כבר מזמן היא לא היתה מתחבאת מאחורי צמחיה.

משטרה מעפנה.

אני בעד לפתח את זה עוד: במקום לגזום את הצמחיה, עדיף לתת לה לגדול עוד ברמה כזאת שהיא תסתיר לגמרי את העדשה, ואז המצלמה תצלם את הצמחיה היפה והירוקה נוסעת במהירות מופרזת.

אם חושבים על זה, אולי עדיף לשתול עץ ברוש מול העדשה ולתת לו לגדול - המשטרה החביאה את המצלמה בתוך שיחים אז שהיא תשא בתוצאות מעשיה. :wink:

פורסם

אם חושבים על זה, אולי עדיף לשתול עץ ברוש מול העדשה ולתת לו לגדול - המשטרה החביאה את המצלמה בתוך שיחים אז שהיא תשא בתוצאות מעשיה. :wink:

גם אפשרות! :wink:

פורסם
המזל הוא שבקטע הכביש הזה תמיד יש לך פקק חח

אגב יש עוד מצלמות שמוסתרות אחרי צמחיה כמו ברחוב ז'בודינסקי בפתח תקווה לפני קניון אבנת לכיוון מרכז העיר..

איפה בדיוק?

פורסם

בחייאת זומזום תהיה יצירתי!

לא קראת מזמן על ה2 ילדים שטיפסו על הגאטסו באום אל פאחם\ואדי ערה,וריססו ספריי שחור על כל הראש?

מול העיניים המשתאות של משטרת עירון מהצד,שעמדו ובהו (וסביר להניח שנהנו מהמחזה,בכל זאת שוטרים הם גם אנשים :smile:)

אגב, גם הצומת בירידה מטבעון לכיוון אלונים (הצומת הראשונה ישר אחרי הירידה) מתפקדת כמצלמת מהירות.

צומת השומרים ;)

איפה בדיוק?

אני חושב שהוא מדבר על זו

http://www.mitsu.co.il/wp-content/uploads/2013/02/gatso-zabotinsky-63-1.jpg

לגבי מצלמות הגאטסו האפורות והכתומות.

קראתי איפשהו שבהתחלה התקינו רק אפורות בתור מהירות בלבד בדרכים בינעירוניות,והכתומות יתפקדו בתור רמזור+מהירות בצמתים.

אך לאחר מכן היו הרבה תלונות שלא רואים אותן בכלל אז החליטו במשטרע שכל המצלמות יהיו כתומות (כל האחרונות,וכנראה גם העתידניות להתקנה) ע"מ להראות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...