Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה סיפורים הזויים על שיאני המהירויות של ישראל בשנה וחצי האחרונות:

"1. נהג מדרום הארץ: נתפס בכביש קרית גת-באר שבע. המהירות: 234 קמ"ש. העונש: שישה חודשי מאסר בפועל, שישה חודשים על תנאי, קנס של 5,000 שקל ופסילת רישיון לעשר שנים. לדבריו, הוא עשה נסיעת מבחן ולא היה מודע למהירות בה נסע. השופטת: "יש לראותו כאדם האדיש לביצוע העבירה ולסיכון בלתי סביר לביטחונו ולביטחון המשתמשים בדרך מתוך מחשבה שלא יאונה לו כל רע". "

איכשהו 90 אחוז מהפושעים הללו נתפסו בין קריית גת לבאר שבע.

המקור- מאקו.

http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-bdb76146c280d31006.htm?partner=obnetwork

פורסם

איכשהו 90 אחוז מהפושעים הללו נתפסו בין קריית גת לבאר שבע.

יש פה אוכלוסיה מאוד בעייתית, שכנראה אותה מחפשים, ועל הדרך מוצאים גם דברים אחרים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני אישית נהנה מתאוצה (כוח G) ולא ממהירות ואת זה אפשר לעשות חוקית לחלוטין... לא מבין מה הריגוש בלהגיע לקצה הסקלה - זה מרגיש בדיוק כמו נסיעה ב100 בשורה התחתונה ואני בטוח שהם לא נוסעים במהירויות האלו בסיבובים.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אני אישית נהנה מתאוצה (כוח G) ולא ממהירות ואת זה אפשר לעשות חוקית לחלוטין... לא מבין מה הריגוש בלהגיע לקצה הסקלה - זה מרגיש בדיוק כמו נסיעה ב100 בשורה התחתונה ואני בטוח שהם לא נוסעים במהירויות האלו בסיבובים.

אולי בשבילך זה כוח G ובישבלי זה מהירות. ככול שהמהירות עולה כך גם דופק לב ערנות והתגובה.

פורסם

תעשה סיבוב על R1 .. תקבל גם G לפרצוף - וגם מהירות של 300 קמ"ש ומעלה, אתה תדבר אחרת לגמרי. :)

למען הסר ספק הכותב נסע במסלול מיוחד שנבנה ע"י פינגווינים באנטרטיקה כדי לבדוק זאת. 8)

פורסם

הבעיה זה שהוא נסע 234 קמ"ש ולא שם לב!

אין דבר כזה לא שמתי לב בכביש, לא רק במהירות, אלא בכל דבר. 99 פעמים זה רק: "לא שמתי לב", בפעם ה100 זה: "לא שמתי לב ודרסתי ילד."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמתם לב שכל אלו שקיבלו מאסר, בין אם בפועל או על תנאי, היו איך נאמר, לא מקהל חוגגי הבר מצווה.

"נהג מדרום הארץ", "שלושה צעירים מעכו", תושב הפזורה הבדואית 2x.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
יש פה אוכלוסיה מאוד בעייתית, שכנראה אותה מחפשים, ועל הדרך מוצאים גם דברים אחרים.

ממש לא... פשוט רק באיזור הזה יש כבישים פתוחים שאפשר להמריא בהם.

פורסם

אתה חושב שבקריית גת - באר שבע יש את שיאני המהירות.

אתה מוזמן לראות מה הולך בכביש המקביל (צומת בית-קמה - אשל הנשיא), לידו כביש קריית גת - באר הרבה יותר בטוח.

הסיבה שיש שם הרבה תפיסות, הוא בכלל שהכביש מלא מצלמות (3 לכל כיוון וזה עוד לפני הגאטסו).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם האצה מהירה (משהו הזכיר כאן G) לא חוקית בישראל.

שוטר בקלות יתן לך דו"ח על נהיגה בקלות ראש או כל סעיף רלוונטי אחר.

שימו לב לסרטון הבא (0:28)

http://www.youtube.com/watch?v=kt0Snnm9riI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני יוריד את הכובע ואשלם בכיף לשוטר שימדוד לי מאפס למאה 8)

(וד"א, אני לא חושב שהראש שלי שוקל כל-כך הרבה שיכול להשפיע על ביצועי הרכב...)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אגב גם בארה"ב המצב דומה, רק ששם יש לך אלטנטיבה לנסיעה לא חוקית על הכביש הציבורי.

לא יודע אם זה חוק פדארלי או של מדינה אבל אפשר לקבל דו"ח על exhibition of acceleration ועוד כל מיני דברים הזויים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה שהשאיר אותי המום , זה המורה נהיגה שאפשר לתלמיד לטוס ב 148 קמ"ש :shock:

"מסתבר שיש אנשים שלא מחכים עד לקבלת רישיון הנהיגה כדי להפוך את הכביש למסלול מרוצים ולפני מספר חודשים שוטרי מרחב העמקים עצרו רכב שנסע במהירות של 148 קמ"ש. לתדהמתם הם גילו שמדובר ברכב לימוד נהיגה ובהגה אוחז צעיר שטרם קיבל רישיון. המורה זומן לחקירה ומאחר שהתברר שהוא אפשר לתלמיד לנסוע במהלך השיעור במהירות הגבוהה רישיונו נפסל."

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...