Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצה פרקטית, אל תכנס לפניה המפורסמת בסרטון המצורף ביותר מ50 קמ"ש, אולי הפניה הכי מסוכנת ברינג:

הרבה נהגים (בינהם גם ישראלים) חשבו שהם שומאכרים ומבינים גדולים בנהיגה, וגמרו את העסק על הגדר עם תשלומים של אלפי יורו לביטוח.

h2b2wv-wNTA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני יודע שלכל פניה ברינג יש שם, איך קוראים לזאת (שאני אדע לחפש אותה במפה)?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
וכן, באמת עומדים שם המוני אנשים, שרק מחכים לזה שמישהו יתרסק אל תוך הגדר :)

אני גם עמדתי שם, זה תענוג:-D תעמוד שם ותהנה לך, וקח מצלמה טובה!

פורסם
אני יודע שלכל פניה ברינג יש שם' date=' איך קוראים לזאת (שאני אדע לחפש אותה במפה)?[/quote']

פניית Brunnchen, היוטיוב מפוצץ בסרטונים על הפניה הזו.

וכמו שאמרו פה, באחד הימים שלא תנהג, לך לפניה הזו קח איתך מצלמה ותתענג מהתאונות,

אולי זה ישמע לא טוב אבל זה כיף גדול לראות אחרים מרסקים את הפורשות המרצדסים והב.מ.וו שלהם על הגדר, אני 'זכיתי' לראות F430 מתרסקת שם :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ניסיתי לעשות הקפות על הרינג בSHIFT2 (מכיוון שאין לי PS3) על לאון קופרה (שזה הדבר הכי קרוב לאוטו שלי במשחק הזה) ולהפתעתי גיליתי שניתן לקחת כמעט את כל הפניות במהירות של בין 60-80 קמ"ש. ההקפה הכי טובה (ללא התנגשויות) היתה 9:35 וזה נראה לי זמן די גרוע בהתחשב בזה שפורד טרנזיט עשתה את זה בפחות מ8 דקות...

למישהו שנהג על הרינג יש את המשחק הזה? האם הוא מדמה סביר למציאות?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

4 סיבובים זה אחלה. זה לא מעט מדי. סיבוב ראשון אתה בקושי נוסע, רק לומד את המסלול, סיבוב שני טיפה מגביר קצב אבל עדיין לא מכיר עשירית מהמסלול, סיבוב שלישי כבר מתעסק יותר במהירות ובנהיגה הנכונה, קובע לך זמן (אישית. כי רשמית אסור למדוד זמנים במסלול) וסיבוב רביעי משפר את הזמן הזה.

יותר מזה זה א' יקר, ב' יצריך עצירה לתדלוק ג' יותר סיכון לזה שמישהו במסלול יתרסק ויסגרו לך את המסלול לכמה דקות/שעות- סתם תתבאס שאתה לא יכול לנהוג את ההקפות שלך.

אני הגעתי בפתיחה, לקחתי סוויפט סטייג' 2+, הגעתי, עשיתי הקפת היכרות עם החברה, חזרתי לפיטס, הורדתי אותה בבית-הקפה, ועשיתי עוד 3 הקפות רצופות.

סיימתי את ההקפה האחרונה, הגעתי לפיטס ושמעתי שפורשה התרסקה על הגדר מהסרטון, והמסלול נסגר לבערך שעתיים. אמרתי תודה על זה שלקחתי רק 4. ביליתי עוד שעה-שעתיים בסיבובים בחניה, הסתכלות על מכוניות, ודיבורים עם נהגים שם. אחלה יום שבעולם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
ניסיתי לעשות הקפות על הרינג בSHIFT2 (מכיוון שאין לי PS3) על לאון קופרה (שזה הדבר הכי קרוב לאוטו שלי במשחק הזה) ולהפתעתי גיליתי שניתן לקחת כמעט את כל הפניות במהירות של בין 60-80 קמ"ש. ההקפה הכי טובה (ללא התנגשויות) היתה 9:35 וזה נראה לי זמן די גרוע בהתחשב בזה שפורד טרנזיט עשתה את זה בפחות מ8 דקות...

קח בחשבון שבסימולטור, מכל סוג, נוסעים יותר מהר ממה שנוסעים במציאות. ב-gt5 אני סוגר שם זמנים של מתחת ל8 דק', ובמציאות גם עם רכב מספיק חזק בספק אם הייתי עושה פחות מ9:30. מתחת ל10 דק' במציאות עם הסוויפט של רנט4רינג זה זמן די טוב, אבל זה גם תלוי בהרבה פרמטרים כמו עומס על המסלול, מזג האוויר וכו'.

זמן השיא של החבר'ה מרנט4רינג עם הסוויפט הוא 8:40, לפי האתר. תראה את הוידאו הזה כדי להתרשם:

סתם, בשביל הפרופורציה, 20 ק"מ ב10 דק' אומר שאתה נוסע במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש במסלול, כשרובו רחוק מלהיות ישר ויש רכבים שעוקפים אותך במהירויות מטורפות כל הזמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תלוי גם איך מודדים - במחשב זה זמן הקפה מלאה. במציאות בגלל שלא עושים הקפות רצופות אלא יורדים כל פעם לחניה,

וגם אמורים להאט בסוף הישורת, אז מודדים מגשר לגשר - מהגשר הראשון עד לגשר הראשון בישורת האחרונה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כמו כל דבר בחיים יש הבדל 'קטנטן' בין התיאוריה לפרקטיקה במציאות, הרינג לא יוצא מן הכלל.. :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני רוצה להדגיש שכשהמלצתי להשקיע כסף ב ps3/gt5 זה ממש לא היה כדי למדוד מהירויות. זה אך ורק כדי ללמוד את המסלול בעל פה. פרקטית, זה יכול לחסוך המון כסף ותאונה ונזקים. ראיתי במו עיניי אנשים עפים מהכביש בסיבוב שהם לא הכירו ואני כן. בנוסף הייתי הרבה יותר מהיר מהר ולא כי אני נהג שודים.

אם אתה מתלבט, תן קפיצה תראה איך זה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...