Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של פולו GTI כבר שנה וארבעה חודשים. במהלך הזמן הזה נסעתי על 4 רכבים אחרים כרכבים חילופיים למשך יום עד שלושה ימים מאותו סגמנט +\-. אני בטוח שבין מאזדה 3 1.6, פוקוס 1.6 סטיישן, יונדאי I20 1.4 וניסאן טידה 1.6 יכולים להיות הבדלים גדולים בביצועים ובכוח. אתם חושבים שאני יכול להצביע על המהירה או החזקה מביניהן? ממש לא. כולן נראו לי אותו הדבר בדיוק.

יסלח לי הפולו לרגע אבל כתבי רכב נוהגים על דברים הרבה יותר מהירים וחזקים ואז ביום למחרת יכולים לעשות מבחן בין 3 משפחתומטיות ובלי להתבלבל להכריז על אחת מהן כזריזה.

מישהו יכול להסביר לי איך הם עושים את הסוויץ'?

פורסם

לא נראה לי מסובך מדי.

אפשר לנגב חומוס במקום מינימליסטי ולהנות ובמועד אחר ללכת למסעדת יוקרה ולהגיד מה טוב ומה לא.

אפשר ללכת למגרש כדורגל ולעודד בלהט ובהזדמנות אחרת להנות מקונצרט בישיבה "תרבותית".

ניסיון זה שם הדבר וכמובן הבנת החומר. יש עבודות מסובכות יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואיך בעבודה יש תקופה של פרויט חדש ומעניין,נסיעות לחו"ל וכו' ואחר כך י תקופה משעממת של דוחות וניירת?

זה העבודה TAKE IT OR LEAVE IT

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני חושב שההקבלה לאוכל לא כל כך במקום.

אני רוכש סטייקים בקצביה בשם דלישס. 220 ש"ח לקילו אנטריקוט!!! יקר בטירוף אבל בשר ליגת על.

אני לא חושב שאני נהנה מהסטייק יותר מאשר אני נהנה מג'מבו מסבחה של עלי קאראוואן ב 33 ש"ח.

יכול להיות שכן ניתן להקביל את זה לאוכל שאתה אוהב ואוכל שלא.

בכל מקרה תודה לכולם

פורסם

שורש הבעיה היא שעיתונות היא מקצוע "חופשי", כל אחד יכול לפתוח איזה בלוג באינטרנט, נניח נקרא לו "לא אטמוספרי", יש רישיון נהיגה, יש יבואני רכב שמשחררים מכוניות לסופי שבוע בקלות, יש מפרסמים באתר, יש פזומט ברכב כן ...

ויש לא מעט כאלה שקוראים לעצמם "עיתונאי רכב" מבלי שלמדו איזה קורס בתקשורת המונים,שיווק, קצת היסטוריה של תעשיית הרכב (ולא, צפייה בפרקים של טופ גיר משני העשורים האחרונים אינם מקנים יכולת בחינה וכתיבה !!!).

עד כדי כך שישנם כאלה שמסוגלים לראות אינפיניטי G37 ולהגיד "איזה ניסאן גרוטאה בתחפושת" ...

כמו כל דבר אחר במדינתנו - החלטורה שולטת.

צריך להפוך את העיתונות למקצוע ברישיון ובפיקוח, ממש כמו עורכי דין ורואי חשבון שהרי לעיתונאים יש כוח רב המשפיע על דעת הקהל בתחומים אותם מסקרים. שמישהו יסביר כאן למה יש דממה לא מוסברת ואף אחד לא מספר מהי מידת האמינות של הגיר הרובוטי כפול-המצמדים של הפוקוס החדשה ?! מה קרה, יפסיקו לפרסם ?!

• תוכן חדש...