Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C מתקרבת לייצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איי איי איי. לכער את הפרונט המדהים הזה עם לוחית רישוי צהובה שגם אין ממש איפה למקם אותה.

מכונית מדהימה במלוא מובן המילה. אקזוטיקה במחיר שפוי.

לפי ההודעה לעיתונות, מנוע ה-1750 המוכר מהג'ולייטה QV עבר מספר שינויים לקראת התקנתו ב-4C. אני מקווה שהמנוע הזה ישוש אלי סל"ד ולא יתנהג כמו דיזל בתחפושת.

שלוש נקודות מענינות נוספות;

-המכונית תיוצר ע"י מאזרטי במודנה

-תיבת ההילוכים היחידה תהיה TCT

-ל-DNA יהיו 4 מצבים. לרביעי קוראים RACE...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.autocar.co.uk/car-news/geneva-motor-show-2013/alfa-romeo-4c-set-geneva-show-debut

הפנסים הקדמיים מעט מאכזבים (בהשוואה לדגם התצוגה). נותר לגלות את משקל הרכב והספק המנוע וכמובן, נסיעת מבחן! :)

לגבי המנוע, הוא עבר שינויים מאוד מהותיים - בלוק אלומיניום, למיטב הבנתי מולטיאייר משודרג, מערכות יניקה ופליטה חדשות ופיתוח נוסף של טכנולוגית ה-scavenging אשר, לטענתם, מחסל כל השהיית טורבו.

נ.ב. אני מקווה שRACE מבטל את בקרת האחיזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

-תיבת ההילוכים היחידה תהיה TCT

:shock:

הגם אתם, אלפא?!

אני תוהה מתי יגיע היום בו נוכל רשמית להספיד את התיבה הידנית..

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אתה מוזמן לנסות להזמין מפרארי רכב עם גיר ידני.

או אולי לשאול את החבר'ה מ-VAG אם יש להם כוונה לייצר למבורגיני ידנית בעתיד הקרוב.

גם במחסן החלפים של אסטון-מרטין דוושות המצמד מעלות אבק.

האורים והתומים של מכוניות הספורט החליטו שמותר המחשב על הנהג בכל הקשור לתפעול המצמד ושילוב ההילוכים. עכשיו זה עניין של כמה שנים שהמגמה תחלחל גם למכוניות הספורט "העממיות" יותר.

פורסם
אתה מוזמן לנסות להזמין מפרארי רכב עם גיר ידני.

או אולי לשאול את החבר'ה מ-VAG אם יש להם כוונה לייצר למבורגיני ידנית בעתיד הקרוב.

גם במחסן החלפים של אסטון-מרטין דוושות המצמד מעלות אבק.

האורים והתומים של מכוניות הספורט החליטו שמותר המחשב על הנהג בכל הקשור לתפעול המצמד ושילוב ההילוכים. עכשיו זה עניין של כמה שנים שהמגמה תחלחל גם למכוניות הספורט "העממיות" יותר.

כמה שנים? בהוט האץ' זה קורה כבר עכשיו, גם אם עדיין לא באופן גורף.

רביעיית הסופרמיני החמות של ואג(A1, איביזה קופרה, פאביה VRS ופולו GTI) מיוצרות אך ורק עם DSG. מצטרפת אליהן גם קליאו RS החדשה עם תיבת מצמד כפול.

תודה לאל, בפיאסטה ST וב-208GTI אין אפילו אופציה לאוטומטי מכל סוג שהוא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפנסים החדשים הרגו את העיצוב... :|

ואגב, על איזה מחיר שפוי אתם מדברים? צריך לזכור שמדובר בסמל"ת ועם הסטוריית התמחורים ההזויה שלהם, לא נראה לי שהיא תעלה פה פחות 400K.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם היא תעלה 400K זו תהיה מציאת השנה. אין לי מושג איך סמל"ת/מי שזה לא יהיה יצליחו להוציא 400K ש"ח מ-50-60K יורו. לדעתי היא תעבור את החצי מיליון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...