רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,592 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
סובארו חושפת היום את הדור השישי לאאוטבק הפופולארית (לא פה...) שהיא סוג של משהו בין סטיישן לקרוסאובר... כמו הפורסטר, היא רוכבת על פלטפורמת גלובל של היצרנית, מה שאמור להציע נוחות טובה יותר, יכולת שטח טובה יותר, וספיגת אנרגיה טובה יותר במקרה של תאונה, כך לפי סובארו. חיצונית (כצפוי) אין המון חדש תחת השמש, ונראה יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש. לא חושב שיש אדם שמכיר את הפורסטר הנוכחי/קודם ולא יזהה מייד באיזה דגם מדובר. מקדימה השינויי הבולט הוא בפנסי החזית, כאשר מאחור השינויים קצת יותר בולטים עם פגוש גדול יותר, ספויילר גג גדול יותר, ודלת תא מטען שונה. בפנים בולט מאוד המסך טאצ׳ המאונך בגודל 11.6 אינץ׳, שמחליף את הקונסולה המרכזית בכל הגרסאות מלבד הבסיסית ביותר. אפל קאר פ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
רק רציתי לפתוח פוסט בכדי לחלוק במידע
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 24 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
אני נהג חדש בן 17 ןאני מעשן גראס לא קבוע ככה מדי פעם כשיוצא לי. ושמעתי שעכשיו שוטר יכול לעשות לי בדיקת רוק/שתן לבדוק אם אני תחת השפעת סמים. אבל נגיד ועישנתי שבוע שבועיים לפני ולא לפני הנהיגה או באותו יום אז השוטר יכול לעשות לי משהו? כי בדרך כלל thc נשאר חודש-חודשיים בגוף. אשמח אם תוכלו לענות לי,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם יש תקן המגדיר עובי צבע מינימלי? מה התחום/טולרנס של עובי צבע? חג שמח Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
אז כנראה שטבלת המסירות לא משקרת והסיבה ש VW ירדו חזק במכירות היא גם המחירים המטורפים של הטיפולים , החלפים היקרים והשירות המזעזע של היבואן. ברשות ההורים שלי פאסאט 2015 , לפני כשנה וחצי בערך התלוננו באחד המוסכים בטיפול על כך שהאוטו מאבד מים אמרו שהכל בסדר והסיפו מים. בטיפול זה הרכב היה עם קילומטרז נורא נמוך פחות מ 30 אלף קילומטר. בטיפול השני לפני מס' חודשים במוסך אחר הזכרנו את העניין של איבוד המים שנית ולטענת המוסך הבעיה היתה בפקק של המיכל עיבוי , הפקק הוחלף תמורת כ 240 שקל. סכום , שללא קשר מטורף! עבור פקק של מיכל סך הכל מפלסטיק. אמרנו בסדר , כאשר הרכב נכנס לטיפול נוסף חודש וחצי אחרי סיום האחריות עם סך הכל 35 אלף קילומטר הודיע לנו שהמשאבת מים הלכה. אמרנו להם שכל הזמן…
הודעה אחרונה מאת morshaked, -
הי חברים, שאלה לגבי טסט לעגלה - האם העגלה צריכה להיות ריקה מציוד בעת הטסט? מדובר בעגלה פתוחה שיש לה כרגע כיסוי ולא מעט ציוד בפנים. תודה לעונים. חג שמח.
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. אשמח להמלצה לצמיג להונדה סיוויק 2013 16/55/205. מחפש צמיג טוב וחא הכי יקר. תודה רבה
- 0 תגובות
- 473 צפיות
שלום, אם אפשר לעדכן פה מחירים אלו. למשל בניסאן: 400 ש"ח מינימום, לא משנה אם זה בדיקה קצרה או טיפול כלשהו.
הודעה אחרונה מאת afna, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בתקופה האחרונה אני רואה יותר ויותר טרקטורים ושופלים נוסעים בבוקר על כבישים בינעירוניים. אני מניח שאין חוק שמונע זאת אבל התופעה די מפריעה. כלי כזה נוסע באיטיות - כאמור, בכביש בינעירוני - מעכב את התנועה וגורם לכך שכולם צריכים לעקוף אותו.
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, האפיקומן של פיג'ו לפסח 2019 - יש לנו שלוש יחידות של פיג'ו 208GTI. בכל צבע שאתם רוצים, ובתנאי שאתם רוצים אדום מטאלי. (למען הסר ספק - שלושתן בצבע אדום מטאלי). במקום מחיר של 142,000 ש"ח מחיר מיוחד עבורכם של 134,990 ש"ח. לא תמצאו ספורטיבית חדשה בכזה מחיר. תנאים: 1. שלוש מכוניות בלבד. 2. המחיר אינו כולל אגרת רישוי. 3. המחיר לעסקה ללא טרייד אין. 4. השלמת עסקה עד 30.4.19. כלומר יש לכם זמן לחשוב על זה בפסח הקרוב. יש אפשרות למימון מלא או חלקי כמובן למי שצריך. כמקובל - מי שבעניין - כתבו לנו הודעה פרטית עם שם וטלפון ונחזור אליכם. חג שמח לכם ולבני ביתכם, צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 3 עוקבים
- 53 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן טיול למערב אירופה בספטמבר שיכלול בתוכו גם את פרנקפורט. הייתי רוצה לשכור ליום אחד רכב "עצבני" כי אם כבר גרמניה זה חובה. אני מחפש חברה מומלצת לשכירת רכב ספורט, בסגנון bwm 430 / audi a5 או טוב יותר אפילו סדרות M/S של bmw/audi. בלת ברירה - אני "אסתפק" גם ברכב מפולפל אחר בסגנון Golf R / Leon Cupra. הדרישות הן: 1. אוטומט - חובה על פי רישיון. 2. אני בן 22 - אז שיהיה מתאים 3. חובה אפשרות של ביטול השתתפות עצמית. מאוד מאוד אשמח אם לחברה תיהיה נציגות ישראלית, אך לא חובה. אני מתכנן מייד לאחר מכן לנסוע לפריז או אמסטרדם (תלוי בנקודת ההתחלה שלי), מחיר של רכבת הוא כ-50 אירו, ב-sixt קיבלתי הצעות של כ-180$ עבור רכב מק…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מחפשים לקנות מטלית במצב טוב, רק יד ראשונה פרטית עם קילומטראז' נמוך לנגב את שלולית הריר שהצטברה לפבל מתחת לכסא בעקבות ההכרזה של קיה על הסטינגר GTS למי שצריך הקשר: סיכום הפרקים הקודמים.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ליונדאי יש את הקונה - קרוסאובר עירוני קטן. מעכשיו, יש ליונדאי גם את הווניו - קרוסאובר עירוני קטן. מישהו מצליח להבין את ההיגיון?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכירים את התמונות של מכוניות שמפרסמים היצרנים? אז אתם בטח גם מכירים שלפעמים משתרבבים פנימה כל מיני בני אנוש שאמורים לעזור באילוסטרציית "החיים עם" הרכב. כשלעצמן, התמונות האלה הן בסדר, אבל החלטנו לקחת אותן צעד אחד קדימה ולהיעזר בכם. נסו להצחיק אותנו עם כיתובים מצחיקים/דביליים/ממורמרים/מהורהרים שיתארו את מה שהמצולמים חושבים/אומרים. התמונה/תגובה שתקבל הכי הרבה "תודה" תזכה את יוצרה בפרס שעדיין לא החלטנו עליו, אבל הוא בטוח קשור איכשהו לעולם הרכב. ואם תהיתם, אז לא. אין באמת קשר לפסח. דוגמה (שלכם לא חייבת להיות עשויה כל כך יפה, אפשר גם סתם להעלות תמונה ולכתוב מתחתיה משהו):
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
גולשות וגולשי קארספורום, לאלו שגולשים תחת היוזר שבחרו, ולאלו שבוחרים לגלוש ללא רישום, בשם קבוצת כלמוביל אנחנו מבקשים לאחל לכם חג פסח שמח. במידה ואתם יכולים - נצלו את הזמן לבילוי משפחתי עם האהובים עליכם, נצלו את הזמן לצבור חוויות וזיכרונות שישארו עימכם לאורך זמן, סעו בזהירות בכלל ובמיוחד במהלך ימי החג בהם הכבישים יהיו עמוסים במטיילים, חג אביב שמח, צוות הדיגיטל של כלמוביל
הודעה אחרונה מאת קבוצת כלמוביל, -
קאדילק חושפת את ה-CT5 1 2
מאת פבל- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
חודש אחרי שחשפה פרטים ראשוניים, חושפת היום קאדילק את ה-CT5, מחליפת ה-CTS, במלואה. הבשורה כנראה הכי מעניינת - היא תהיה חלשה יותר.
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
- 3 תגובות
- 795 צפיות
חברים שלום, מנסה לאתר מישהו שיש לו רכב מהדגם הנ"ל לצורך תביעה ייצוגית מעניינת. אשמח ליצירת קשר, עו"ד ניר (050-7519441). חג שמח !
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוך כדי צפיה של הילדים במגוון שירי לולי, פסח, פורים, שירי חיות ועוד, כל פרסומת הילד בן שנה ו 10 צועק לי שאחזיר לו את לולי, מחכה 5 שניות ומעביר את הפרסומת. שמתי לב שיש פירסום דיי מאסיבי למוסכי מאזדה פורד מורשים. האמת העניין דיי תמוהה בעיניי, הרי יש להם מעגל לקוחות שבוי של אנשים שמטפלים שם במסגרת האחריות, רכבי צבא, רכבי משטרה ועוד. לא ברור לי למי הם פונים בפרסומות הללו? לבעלי רכבי מאזדה פורד ישנים יותר? או לאנשים שכלל לא בעלים של מאזדה פורד או כל לקוח פוטנציאלי אחר? הקטע שהפרסומות ברמה יפה והשקעה ניכרת, ממתי מפרסמים ככה מוסכים? מצרף כמה בשלוף: 1. 2. 3. חבל רק ששכחו לציין שבמחיר שאתה משלם כלול הסוכריות, היעוץ שירות, הספה, השוקוצ'ינו והספר ש…
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
בעקבות תאונת חניה המאזדה נשלחה לתיקון ובמקומה קיבלנו JETA . לא היו אפשרויות אחרות וזה הרכב היחידי שהיה זמין כרכב חלופי. אין לי מושג מה ההיסטוריה של הרכב ומדוע חברת הליסינג מחזיקה רכבים ישנים יחסית בצי שלה. הייתי מאוד סקפטי לגבי הרכב, נראה כאילו שלפו אותו מאחסנה כל שהיא. הוא היה מכוסה בשכבה גדולה של אבק. מעט נתונים על הרכב: - שנת 2015 עם יותר מ90K ק"מ. - מנוע 1.2 CBZB משודך לגיר DSG - רמת הגימור הנמוכה ביותר הרע: - ישר לאחר ההתנעה מתקבלת התראה לטיפול שלא נעשה בזמן. - צמיגים מחברות עלומות שם בכל סרן במצב סביר מינוס. - מכות ושפשופים סביב הרכב, לא משהו הסטרי. - חלונות נוסעים איבדו מהשקיפות שלהם, סימני מריחה ושחיקה שלא יורדים. …
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש אצלי בשכונה שני רכבים שמדי פעם מחליפים לוחית רישוי. לפעמים לוחית רגילה וצהובה, ופתאום לוחית לבנה עם כיתוב אדום "במבחן". לא מדובר ברכבים משנתונים חדשים אבל מותגי יוקרה, מרצדס וקאדילק. יש הסבר לתופעה הזאת?
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
המוטו שלי בחיים-"מכל מלמדיי השכלתי". לפני מספר שנים הייתי בעלים של אוקטביה 1.4 עם מנוע טורבו וגיר רובוטי 6 הילוכים יבש. רמת האמינות של הרכב הייתה נמוכה מאוד , עד שבסופו של דבר בקושי הצלחתי למכור אותו והחלטתי לקחת אוטו מהעבודה (אוריס היברידית). בשבועות האחרונים שמתי לב שקיה החלו לייבא לארץ מכוניות עם מנועי טורבו וגירים רובוטיים. שאלת השאלות-האם הקוריאנים השכילו להבין מה גורם לתקלות הרבות בשילוב עם מזג אוויר חם כמו אצלנו ? האוקטביה הייתה רכב מעולה,יחד עם זאת, אם אין שיפור מבחינת שרידות ואמינות מכלול המנוע והגיר, לא אשקול רכישה עתידית של רכבים אלה, בטח ובטח לא כלקוח פרטי.
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 727 צפיות
היי, אני לא ממש מבין בעניין רכישת הרכבים, מצאתי בכמה מגרשים גדולים כמה רכבים, הכיוון שלי הוא סיאט איביזה FR 1.2 אוט׳ שנת 2014, ראיתי באלבר אחת עם 80 אלף קילומטר, מליסינג ב-52 אלף שקל, רציתי לדעת, האם זה מחיר הוגן? זה רכב ליסינג לשעבר הריי, מה טווח המחירים שרכב כזה אמור לעלות? התקציב שלי הוא עד 50 אלף, אני בחור בן 22 לכן אני לא רוצה ליפול מבחינת רכב. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
ביטוח רכב חובה 1920ש"ח מקיף 2250ש"ח מחיר סביר ליונדאי טוסון שנת 2008 מנוע 2656. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 31 אלף צפיות
אהלן, איזה קארטינג הכי מומלץ בארץ? איפה המסלול הכי טוב ואיפה המהירות הכי גבוהה? הייתי לאחרונה בתאילנד במסלול של 800 מטר למקצה עם 70 קמש מסלול מאתגר מאוד יש משהו באזור בארץ?
הודעה אחרונה מאת b-e-n-n-y, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 932 צפיות
שלום רב, אני מתעניין עבור השמשת רכב שעמד 3 שנים, שייך נכון להיום לאישה מנוחה. נכדתה תטפל בעניין ביצוע המכירה. מישהו יכול לשפוך אור בנושא הנפקת רישיון רכב לתשלום לצורך חידוש טסט ואולי ביטול חוב של 3 שנים? תודה
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 994 צפיות
במקום לטפס על הקירות, לכו לראות מכוניות. בואו נריץ בימים שנשארו שרשור על אירועי חול המועד המוטוריים שצפויים להיערך השנה. הראשונים (שהגיעו אלינו לפחות) הם לובינסקי, שממשיכים במסורת של תערוכת רכבי אספנות, פעילויות ופינוקים חינמיים לילדים, והטבות על מכוניות חדשות. שמעתם גם על אירועים? שתפו עם העולם.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הי עלתה לי בראש שאלה כזאת האם יש ישראלים שפתחו סדנאות שיפורים בחו"ל במידה וכן אשמח לשמות של הסדנאות+כמה שאלות מה צריך בשביל לפתוח סדנא בחו"ל (כסף/ ידע/אשרות כאלו ואחרות) איך הם מרוויחים כסף? האם הם מרוויחים ברמה של להחזיק את מקום וגם להתפרנס מהמקצוע? כמובן שממקצוע כזה לא נהיים מליונרים אך אין כמו ללכת לפי התשוקות והחלומות אם יש עוד שאלות שלא שאלתי והן חשובות אשמח לשמוע פירוט בכללי על כל העניין אני ממש רוצה לדעת אם יש על מה להילחם נכון לעכשיו עובד בתחום המוסכים הכללים כ5 שנים (כולל בצבא) מוכן לעשות הכל כדי להגשים את החלום שלי השאלה עד כמה האופציות פתוחות אם זה אפשרי בכלל וכמה עוד עלי ללמוד בשביל שאוכל בכלל לממש את החלומות עוד דבר הרי בארץ הספורט המ…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שמחה מהולה בעצב. סוזוקי ישראל מודיעה על תחילת שיווק הבלנו עם בלימת חירום אוטונומית אבל היא לא מקבלת התרעת סטיה מנתיב, אז היא נשארת עם מובילאיי.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
מדוע אין מנועים היברדים של דיזל חשמל? הרי הדיזלים חסכוניים יותר ואפילו אאודי עברו בסידרת ה S לדיזל אז מדוע לא לשלב? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eladts, -
וה"פרומו" מאתמול:
הודעה אחרונה מאת ezuf,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 2,052 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- - XM -
- עוזי ל
- נהג חדש תקציב קטן
- Liviur
- vigi
- topop
- ELI001
- David32
- flytomars
- dorosen
- פאר האורה