Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שמחליף לוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי בשכונה שני רכבים שמדי פעם מחליפים לוחית רישוי.

לפעמים לוחית רגילה וצהובה, ופתאום לוחית לבנה עם כיתוב אדום "במבחן".

לא מדובר ברכבים משנתונים חדשים אבל מותגי יוקרה, מרצדס וקאדילק.

יש הסבר לתופעה הזאת?

פורסם

מדובר במספר רישוי זמני לנוע על הכבישים עד קבלת מספר רישוי קבוע. "במבחן"=טסט. מרצדס עם לוחית במבחן בדר"כ לבנה ובדר"כ בהליכים שונים - ממונית ל"פרייבט"\ או אם הרכב חדש יחסית משתמשים ברכב עד למציאת קונה בעל מספר ירוק (על ידי סוחר מוניות).

הקאדילק, כנראה יבוא אישי בהליך רישוי.

פורסם

שניהם לא רכבים חדשים והם פה כבר תקופה ארוכה. הקאדילק לפחות שנה (מאז שאני הגעתי לשכונה) והמרצדס הופיעה לפני כחצי שנה.

המרצדס שחורה, אז מונית היא לא. פשוט כל כמה זמן הלוחית רישוי מתחלפת, מלבנה עם כיתוב אדום לצהובה רגילה.

פורסם

האם הם נוסעים עם הלוחית הצהובה?

יתכן שהרכבים ללא טסט או ללא ביטוח ולכן עומדים עם לוחית צהובה,

שרוצים לנסוע איתם אז מרכיבים את הלוחיות "במבחן" ויוצאים לנסיעה.

פורסם

האם ראית את המכוניות נוסעות עם מספר צהוב?

לדעתי הוא שם את לוחית המבחן רק כשהוא רוצה לנהוג בהם.

והסיבה כנראה כי לרכבים אין טסט..

פורסם

רוב הזמן אני רואה את הרכבים בחנייה ולפעמים הוא חונה עם לוחית רגילה ולפעמים עם מבחן, כמעט ולא יוצא לי לראותם בנסיעה.

לפני כמה ימים כן ראיתי את הקאדילק בנסיעה והיא הייתה עם לוחית במבחן.

קצת מוזר לי שסוחר מחזיק בשני רכבים בלבד ובאותה קאדילק כבר הרבה מאוד זמן.

אבל תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...