Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2014 FR.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא ממש מבין בעניין רכישת הרכבים,

מצאתי בכמה מגרשים גדולים כמה רכבים,

הכיוון שלי הוא סיאט איביזה FR 1.2 אוט׳ שנת 2014,

ראיתי באלבר אחת עם 80 אלף קילומטר, מליסינג ב-52 אלף שקל,

רציתי לדעת, האם זה מחיר הוגן?

זה רכב ליסינג לשעבר הריי,

מה טווח המחירים שרכב כזה אמור לעלות?

התקציב שלי הוא עד 50 אלף, אני בחור בן 22 לכן אני לא רוצה ליפול מבחינת רכב.

דעתכם?

פורסם

שלום לך איש צעיר,

ההגיון הפשוט אומר לגשת לאתר של לוי יצחק + מחירון יד 2 ולבדוק מחירון ע"פ הקריטריונים הרלוונטיים לרכב.

לאחר מכן, להבין מה באמת מחיר השוק של הרכב מחיפוש בלוחות השונים (יד2, פייסבוק וכו'). אני לא מכיר את המחירון של הרכב הספציפי הזה, אבל במצב השוק היום ייתכן ותמצא אותו בשוק הפרטי באותו המחיר +- מיד פרטית.

והמלצה - קח את הרכב ל2 בדיקות ב2 מכונים שונים ומרוחקים מהסוכנות.

פורסם (נערך)

העצה של ה 2 בדיקות תמוהה, תמליץ לכל אחד לזרוק 1000 ש''ח על בדיקות? ואם יבדוק כמה רכבים מה אז?

לפותח השרשור, אישית אני מסתייג מקניה מליסינג, מנסיון עבר אישי ומנסיון רב של אחרים, אני רק משער שמי שהחזיק רכב כזה בליסינג הוא בחור צעיר אולי מעט פחות ממך רק שלך יהיה ערך לרכב כי שילמת עליו ממיטב כספך, לו כנראה לא היה ערך לרכב כמו שיהיה לך ולכן הסיכוי להתעללות גבוה יותר שלא נדבר על תחזוקת שבר של ליסינג.

רכבי ליסינג לרוב גם עוברים ''השבחה'' שזה תיקוני פחחות שנראים זול וגם עם הזמן מתקלפים/מתפרקים ובעין לא מנוסה ניתן להבחין בהם.

האחריות שנותנים לרוב כוללת מס' מכלולים אך ברוב המקרים כשיקרה משהו זה להפתעתך לא יכלל.

לא לשכוח מדובר בגיר רובוטי ולא תיבה אוטומטית.

אם אחרי כל זה לא נרתעת הייתי מתחיל מ:

טופס סליקה מחברות הביטוח (דובר עליו רבות בפורום וחיפוש יעזור).

היסטוריית טיפולים עם פירוט של כל טיפול ולא הדף שקר שמרבים להציג במגרשים של הליסינג.

בדיקה במכון בדיקה (רצוי מרוחק מהמגרש אך כאן מדובר ברשת ככה שכל מכון יכול להטיב עימם)

הבאת הרכב למוסך מורשה לבחינה והצעה לתיקון הליקויים שיצאו.

בהצלחה!

עריכה: הנה החויה שלי מלפני כמה שנים בודדות בליס4יו: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D606415&share_tid=606415&share_fid=28771&share_type=t

לא לשכוח שאם אתה נתון לחסדי המימון וזה מה שמפתה אותך אצלם, אל תשכח שמהבנק שלך כנראה תוכל לקבל את אותו מימון ואולי בתנאים טובים יותר! הבטחות למימון שהם נותנים טובות ויפות אך את המימון בסופו של יום נותן הבנק ולא הם!

Sent from my MI 8 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לגבי בדיקת מחיר / רפרנס למחיר - קבלת התייחסות.

לגבי בדיקה בשני מכונים (לדעתי מיותר) - רק אם יש לך עודף מרשרשין (חפש מכון אחד, מומלץ ולא קרוב מדיי למגרש).

לגבי קנייה ממגרש - אין כבר אפשרות לקנות ממוכרים פרטיים ?בדקת ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...