Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שבורסיות החדשות של גיר ה- DSG7 מצמדים יבשים, ברכבים מהשנה שנתיים האחרונות, ביצעו שיפורים בן מבחינת התנהלות הגיר (זינוקים ותמרוני חניה חלקים, אין רעידות וקופצנות) והן מבחינת האמינות שלו (לגבי מוח גיר אולי הבעיות נפטרו? בלאי מצמדים מן הסתם ישנו השאלה אם בקילומטרז סביר או לא? שומעים לפחות על פחות בעיות).

ושאלת השאלות, האם הייתם קונים רכב חדש עם גיר DSG7 מצמדים יבשים?

הגיר זה עבר שדרוג מהותי עם השנים ולשאלתך, בתוואי הנסיעה שלי היית קונה רכב עם DSG7 ללא היסוס - זה פשוט הגיר האוטומאטי הכי טוב לדעתי במכוניות עממיות. בהמלצתי, אבא שלי רכש ייטי אוט' לפני 3 שנים והוא מאד מרוצה (ולא הייתה לו שום בעיה - תוואי הנסיעה שלו הוא עירוני/פרוורי).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תוואי הנסיעה שלך הוא בין עירוני בעיקר?

ומה אם כן היה לך תוואי גם עירוני ופקוק לעיתים, עדיין היית קונה רכב עם גיר כזה?

פורסם
תוואי הנסיעה שלך הוא בין עירוני בעיקר?

ומה אם כן היה לך תוואי גם עירוני ופקוק לעיתים, עדיין היית קונה רכב עם גיר כזה?

פקק פה ושם זה לא נורא - בטח שגם הייתי קונה - אבל זה אני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שלום

כשלי היו רכבים מתוצרת סיאט ופולקסווגן גם עם הגיר הרובוטי,

במשך השנים שמעתי את הנציגים מבטיחים הבטחות לגבי תקלות מן העבר שלא יהיו יותר בגירסאות החדשות,

מה לעשות התקלות הללו המשיכו לצוץ שוב ושוב גם אחרי שידרוג או החלפת המוצר,

אני את השקרים שלהם לא אוכל יותר,

ופשוט חזרתי לרכב יפני שוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכב שדי מעניין אותי ואולי אשקול את רכישתו בעוד כשנתיים =קיה נירו .

היות והרכב כבר נמצא תקופה מסוימת בכבישי ארצנו, האם הגיר הרובוטי בנירו מציג אמינות גבוהה ?

המנוע ברכב זה משולב אם אני לא טועה (היברידי+טורבו)-גם כאן נשאלת שאלת אמינות ?

פורסם

הנירו הוא היברידי, כך שבמהירויות נמוכות, בהן יש את הבלאי הכי גבוה למצמדים, עובד המנוע החשמלי ולכן הגיר לא עובד ואין בלאי למצמדים. על פניו, ובלי ידע קונקרטי אם יש או אין בעיות/תקלות אחרות בגיר הזה, מבחינת ההיגיון הבלאי של המצמדים בנירו צריך להיות נמוך יחסית.

היו בעיות עם גירים כפולי מצמדים של קיה (בספורטאז' GT), אבל שם דובר על התחממות שנבעה מחיכוך יתר של המצמדים (בגלל שחרור לא מלא של הברקס או החזקה של הרכב בעליה בלי ברקס).

ולא, אין שם טורבו. זה 1.6 אטמוספרי עם מנוע חשמלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התיקון .

אשמח לתגובות נוספות מחברי פורום שיש להם ניסיון עם רכבי וואג ולאחרונה התנסו עם הנירו .

מסקירות שראיתי אודות נירו 2019, מסך המולטימדיה משתלב עם הדשבורד ולא כמו אצל רוב היצרנים שלאחרונה הולכים עם האופנה ו"תוקעים" את המסך באזור פתחי האוורור ועל כך ,תודה נפרדת למהנדסים של קיה .

• תוכן חדש...