Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוטו שלי בחיים-"מכל מלמדיי השכלתי".

לפני מספר שנים הייתי בעלים של אוקטביה 1.4 עם מנוע טורבו וגיר רובוטי 6 הילוכים יבש.

רמת האמינות של הרכב הייתה נמוכה מאוד , עד שבסופו של דבר בקושי הצלחתי למכור אותו והחלטתי לקחת אוטו מהעבודה (אוריס היברידית).

בשבועות האחרונים שמתי לב שקיה החלו לייבא לארץ מכוניות עם מנועי טורבו וגירים רובוטיים.

שאלת השאלות-האם הקוריאנים השכילו להבין מה גורם לתקלות הרבות בשילוב עם מזג אוויר חם כמו אצלנו ?

האוקטביה הייתה רכב מעולה,יחד עם זאת, אם אין שיפור מבחינת שרידות ואמינות מכלול המנוע והגיר, לא אשקול רכישה עתידית של רכבים אלה, בטח ובטח לא כלקוח פרטי.

פורסם

לפני מספר שנים הייתי בעלים של אוקטביה 1.4 עם מנוע טורבו וגיר רובוטי 6 הילוכים יבש.

רמת האמינות של הרכב הייתה נמוכה מאוד , עד שבסופו של דבר בקושי הצלחתי למכור אותו והחלטתי לקחת אוטו מהעבודה (אוריס היברידית).

בשבועות האחרונים שמתי לב שקיה החלו לייבא לארץ מכוניות עם מנועי טורבו וגירים רובוטיים.

שאלת השאלות-האם הקוריאנים השכילו להבין מה גורם לתקלות הרבות בשילוב עם מזג אוויר חם כמו אצלנו ?

האוקטביה הייתה רכב מעולה,יחד עם זאת, אם אין שיפור מבחינת שרידות ואמינות מכלול המנוע והגיר, לא אשקול רכישה עתידית של רכבים אלה, בטח ובטח לא כלקוח פרטי.

אתה לא באמת מאמין שהחום הישראלי הוא הגורם לתקלות, נכון?

פורסם (נערך)

קראתי שחום יכל לגרום לתקלות (אולי בשילוב עם הרבה פקקים ).

כשהגיעה הנירו לארץ ,ביצעתי נסיעת מבחן והגיר הרגיש יותר חלק בפקק , הנירו היברידית אז יכל להיות שהשילוב של מנוע היברידי וגיר רובוטי , הוא שילוב טוב .

היה לך גיר 7 הילוכים באוקטביה. מנוע 1.4TSI (טורבו יחיד ללא סופר) נחשב לאחד האמינים .

קיה סיד מזמן מגיע לארץ מצויידת בגיר רובוטי כפול מצמדים.

ייתכן שנפלתי על לימון .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הגיר שהיה לך הוא 7 יבש ולא 6 שהוא רטוב.

ואכן 7 יבש - dq200 בעייתי

קובי

:-)

פורסם

בארצות הברית שאמינות זה הגורם הכי חשוב בשוק העממי, פולקסווגן הבינו מה הולך ועברו לתיבת 8 הילוכים של aisin

https://en.wikipedia.org/wiki/AWF8F35

תכלס, גם בארץ היו מוכרים יותר אם היה להם תיבה אוטומטית פלנטרית, לצערי השוק שלנו קצת יותר קטן מארצות הברית

פורסם

איך זה קשור לגודל שוק, התיבה הפלנטרית הזו יותר יקרה לייצור מה DSG ולכן לא משתלם להביא רכבים כאלו לארץ?

ואם זה נכון זה סוג של הוכחה לכל אלו שאומרים שהתיבות הללו היום אמינות, אם זה היה נכון פולקסווגן לא היתה מורידה אותן מהשוק האמריקאי.

פורסם

זה לא שהם עברו לפלנטריות מDSG אלא לא הטמיעו את הDSG באותו אופן מלכתחילה בשוק האמריקאי, ולדעתי רוב המכוניות שכן נמכרו שם עם DSG נמכרו עם הDSG6

פורסם
בארצות הברית שאמינות זה הגורם הכי חשוב בשוק העממי, פולקסווגן הבינו מה הולך ועברו לתיבת 8 הילוכים של aisin

https://en.wikipedia.org/wiki/AWF8F35

תכלס, גם בארץ היו מוכרים יותר אם היה להם תיבה אוטומטית פלנטרית, לצערי השוק שלנו קצת יותר קטן מארצות הברית

למה נראה לך שיש להם בעיה במכירות? VAG הוא היצרן השני הכי גדול בארץ מבחינת מכירות, והמכירות שלו נמצאים בכיוון חיובי כבר יותר מ-10 שנים.

זה לא שהם עברו לפלנטריות מDSG אלא לא הטמיעו את הDSG באותו אופן מלכתחילה בשוק האמריקאי, ולדעתי רוב המכוניות שכן נמכרו שם עם DSG נמכרו עם הDSG6
\

אכן, ה-DSG7 לא שווק בארה"ב מכיוון שהמנועים הקטנים של הקונצרן (עד 25.5 קג"מ) לא משווקים שם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אכן, ה-DSG7 לא שווק בארה"ב מכיוון שהמנועים הקטנים של הקונצרן (עד 25.5 קג"מ) לא משווקים שם.

DSG7 שווק גם שווק בארה"ב (במספרים קטנים אמנם) ברכבים ההיברדיים.

פורסם
גם ברוסיה בקור כלבים רציני יש בעיות עם dsg7 הישן.

בהחלט, ובנוסף אצלם עדיין מוכרים את ה 1.6 האטמוספרי עם גיר פלנטרי 6 הילוכים באוקטביה והגירסה הזו די מבוקשת.

בנוסף, דיברתי לא מזמן עם קולגה מבולגריה (מדינה עם מזג אוויר לא חם במיוחד) וגם שם הושא מוכר, הוא העדיף לקנות גולף עם DSG6.

נסיעה בפקקים כמובן שמשפיעה על הבלאי של המצמדים אבל מזג אוויר - אני די בספק.

פורסם

הבנתי שבורסיות החדשות של גיר ה- DSG7 מצמדים יבשים, ברכבים מהשנה שנתיים האחרונות, ביצעו שיפורים בן מבחינת התנהלות הגיר (זינוקים ותמרוני חניה חלקים, אין רעידות וקופצנות) והן מבחינת האמינות שלו (לגבי מוח גיר אולי הבעיות נפטרו? בלאי מצמדים מן הסתם ישנו השאלה אם בקילומטרז סביר או לא? שומעים לפחות על פחות בעיות).

ושאלת השאלות, האם הייתם קונים רכב חדש עם גיר DSG7 מצמדים יבשים?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
איך זה קשור לגודל שוק, התיבה הפלנטרית הזו יותר יקרה לייצור מה DSG ולכן לא משתלם להביא רכבים כאלו לארץ?

ואם זה נכון זה סוג של הוכחה לכל אלו שאומרים שהתיבות הללו היום אמינות, אם זה היה נכון פולקסווגן לא היתה מורידה אותן מהשוק האמריקאי.

כל ייעודן של תיבות רובוטיות הוא חיסכון בדלק (ובמקור היה בכלל מערכת סיוע שמהווה תחליף לגיר ידני). השוק הצפון-אמריקני (כמו גם השוק היפני והקוריאני עד לאחרונה) לא כל כך רגיש לעניין הזה ולעומת זאת, שמרני בגישותיו הטכנולוגיות במיוחד במכוניות עממיות וזולות, שם מה שחשוב זו פשטות ואמינות, כפי שכבר הוזכר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...