Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אתה טועה, הרכב נמכר במערב אירופה כרגיל ואפילו הוא היה בתצוגה בתערוכת פריז - לא מדובר ברכב למדינות עולם שלישי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש לכם את זה ביותר מוגזם?

"עצוב שהרכב קיים", "עלבון", "עגלה לתינוק"...

מי ישמע כל המבקרים מתניידים במרצדסים.

עובדה שהבלנו נמכרה במספרים יפים, בלי מערכות בטיחות ובלי פרסום כמעט. היא מציעה אמינות ואבזור במחיר טוב. עכשיו כשהתחילו להציע מערכות בטיחות זה עדיין לא טוב לכם? תתבגרו.

פורסם

אני דווקא חושב שעכשיו כשיש בלימה אוטונומית, את כל השאר מובילאיי יעשה דווקא בסדר.

תוספת מבורכת.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הרכב הזה מיוצר למדינות עולם שלישי והגיע לפה בטעות, בדיוק כמו אטראז' ואלטו.

הביאו אותו בכוונה,אבל בכל מקרה זו דעתי על הרכב.

האלטו דווקא הייתה אחלה פיתרון ונמכרה מצוין, תמורת מחיר נמוך אתה מקבל רכב חדש וסופר חיסכוני.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לבעלים של כולמוביל יש יותר אחוזים אם אני לא טועה ואצלם אין את הבזיון הזה.

מאוד יכול להיות שהיצרנים לא נותנים לזה יד, במקרה של כולמוביל.

פורסם
האלטו דווקא הייתה אחלה פיתרון ונמכרה מצוין, תמורת מחיר נמוך אתה מקבל רכב חדש וסופר חיסכוני.

לכל רכב אפשר למצוא הצדקה.

מפתיע שהבלנו נמכרת באירופה המערבית,לא ציפיתי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האלטו עשתה כאן מהפיכת מחירים. היא הכתה ללא רחם את החזירות של חלק מהיבואנים.

הזקנים כאן בוודאי זוכרים שלפני שעידן האלטו, שתומחרה ב 60,000 ש"ח, מכרו כאן פיאט פנדה ידנית ב 80,000 ש"ח (בפירוש זכור לי שבשלב מסויים דגם הבסיס של הפנדה עלה 87,000 ). פשוט לא היו מחירים כאלה לפניה.

בעקבות הצלחתה, כולם יישרו קו והתחילו לתמחר מכוניות בצורה נורמלית. קוריאניות, אירופאיות, לא משנה. מכרו כאן אפילו סיטרואן C1 ב 55,000.

באופן טבעי היא גם משכה את שאר המחירים לכיוון מטה: המחיר של סקודה פאביה ידנית ירד מ 88,000 ל 75,000.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

המיני ב-60 אלף נראה כמו אפיזודה חולפת.

בהתחלה הגיעה רנו קליאו והמכירות המיני ירדו לטובת סופר מיני ידניות ואז לפני 5 שנים הגיעה האיביזה האוטומטית ב-80 אלף.

רק בשנה האחרונה הפסיקו שיווק גרסאות ידניות של i10, ספייס-סטאר, C1, אייגו, 108, פאביה, סיטיגו, מיי, i20, 208, סנדרו ועוד כמה שלא עולות לי לראש.

ריו ידנית לא מיובאת מאז הדור החדש.

ספק אם הדורות הבאים של מיקרה, קליאו ופיאסטה יגיעו עם תיבות ידניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לכם את זה ביותר מוגזם?

"עצוב שהרכב קיים", "עלבון", "עגלה לתינוק"...

מי ישמע כל המבקרים מתניידים במרצדסים.

עובדה שהבלנו נמכרה במספרים יפים, בלי מערכות בטיחות ובלי פרסום כמעט. היא מציעה אמינות ואבזור במחיר טוב. עכשיו כשהתחילו להציע מערכות בטיחות זה עדיין לא טוב לכם? תתבגרו.

במחיר שמתקרב ל 100,000 שקל הרכב הזה הוא תמורה די עלובה לכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...