Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Grand Tour - עונה שלוש התחילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

ב HEBITS ופיוזר יש רק כמה פרקים מהעונה הראשונה - כנראה לא כל כך נפוץ

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו 2 פרקים משעממים,אבל אהבתי.

הם העלו את רמת העריכה וכל פרק נראה יותר כמו סרט.

טופ גיר מתאמצים מידי,ולא הצלחתי להתחבר אליהם.

DOUG DEMURO משעשע במשך 2 סרטונים,אחרי זה נהיה מונוטוני וחופר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כאוהד מושבע של טופגיר והחבורה הזו, GT לא ברמה של טופגיר וטופגיר בלי השלישיה לא ברמה של טופגיר איתם. בקיצור הטעות הכי גדולה שנעשתה בז'אנר, זה להפריד את השלישיה הזו מטופגיר.

Finger's gonna kill me.

פורסם

Aדי זה אותו במאי ואותם כוכבים פשוט עם תקציב גדול יותר.

אישית לא ראיתי טופ גיר עד שגיליתי את GT, ועכשיו מדי פעם כשמשעמם לי רואה פרקים של טופ גיר וזה לדעתי פחות טוב.

פורסם

אני לא מרגיש הבדל כזה גדול בין GT לטופ גיר בזמנו.

בעונה הראשונה של GT הייו בעיות כדוגמת הסלבריטאים שלא באו ועם הנהג האמריקאי, והם תיקנו את זה בעונה לאחר מכן.

הדבר היחיד שחסר לי זה בדיחות הסטיג, אבל אי אפשר היה לקחת את מטופ גיר.

פורסם (נערך)

אני גדלתי על טופ גיר של Tiff Needell היה לי קשה מאוד כשהיא חזרה עם השלישיה בלעדיו, עם הזמן התרגלתי ולמדתי לאהוב את התכנית החדשה.

היום, לגבי GT, נכון שיש שם אותם אנשים, אבל עדיין משהו שם לא מתחבר, לא אפוי כמו שצריך. יכול להיות שפשוט הם כבר איבדו את הקסם, אבל זה לא אותו הדבר.

אגב,

לפי התגובות בעולם על הסדרה החדשה, אני לא היחיד שחושב ככה.

עריכה אחרונה על ידי Aדי

Finger's gonna kill me.

פורסם

ההרגשה האישית שלי לגבי הסדרה היא שבAmazon נותנים להם הרבה יותר חופש פעולה והרבה פחות צנזורה שלדעתי פוגם קצת בתוצר הסופי.

הסדרה מכילה הרבה יותר וולגריות מאשר Top Gear, הרבה מהסצינות מרגישות כאילו היה להם רעיון חצי אפוי והם כיסו את החלק הלא אפוי בשכבה עבה של הומור גס והגזמות במקום כתיבה חכמה ומצחיקה כמו בTop Gear..

יש משהו קלאסי ותמים בTop gear המקורית ומאוד חבל שהם לא הצליחו (או לא רצו...) לשחזר את התחושה הזו

פורסם

יכול להיות גם שזה הכוונה של אמאזון, הרי הכוכבים אותם כוכבים, התקציב גדל, אין סיבה שזה יהיה גרוע יותר.

גם אני מרגיש לפעמים מעט חוסר עניין תוך כדי הפרק אבל לא יודע להצביע בדיוק ממה זה נובע. בטופ גיר קבוע הייתי מדלג על החלק של הסלב.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
אני גדלתי על טופ גיר של Tiff Needell היה לי קשה מאוד כשהיא חזרה עם השלישיה בלעדיו, עם הזמן התרגלתי ולמדתי לאהוב את התכנית החדשה.

.

טוב לדעת שאני לא הזקן היחיד כאן. לדעתי ג'רמי קלארקסון תפקד ממש טוב בתור מגיש המשנה שלו. (לצעירים, חפשו old top gear ביוטיוב).

אבל מה עוצר אותך מלצפות בתוכנית של טיף (fifth gear)?

היא הרבה יותר מקצועית (פחות שטויות ובידור, יותר מכוניות), ולדעתי גם המגישים ( במיוחד ויקי) יותר טבעיים ומוצלחים.

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

רק אני מחפש בתוכניות הללו בידור טהור?

התוכניות הללו לרוב מציגות רכבים שעבורי הם לא ברי השגה ואם אני רוצה לראות סיקור ענייני שהוא תכלסעל הרכב אראה סרטונים ביוטיוב.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כולן תוכניות בידור. השאלה היא המינונים.

המבחן הוא האם מישהו היה ממבזבז זמן בלצפות בשלושת המגישים של TG במנותק מרכב? אני מעדיף ללכת לפרוקטולוג בשם דר" המרקיז דה סאד.

אז השאלה מי משרת את נושא הרכב יותר טוב, וזה מבחינתי הצוות של fifth gear, שבמאמר מוסגר גם יותר מוצלח בפן הבידורי.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אני מאוד אוהב את הסקירות של השלישיה. הם לא מעמיקים מדי והם מצליחים להעביר את התחושה של מי שנוהג בה.

לא אוהב שמדברים איתי על נתונים יותר מדי ונכנסים איתי לתכנון של המוצר.

כשזה שווה התייחסות (כמו בפרק עם המקלרן סנה או למבו פרפומנטה) אז הם נכנסים להסבר על מערכת כזאת או אחרת.

ובשביל סקירות מעמיקות יש את יוטיוב ויש שם ערוצי הנדסה שיחפרו אפילו עוד יותר.

• תוכן חדש...