רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,594 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, במגוון הקורסים המוצעים:ישנם רכבים כגון:370z, מיאטה וכו"...השאלה האם יש קורס עם רכבים ספורטיביים ..איך נקרא לזה יותר "פרקטיים" מקבוצת ההוט האצ'?
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 863 צפיות
שלום חברים עברתי לעבודה חדשה שתדרוש ממני הרבה נסיעות - להערכתי 35-40K בשנה. אני "נאלץ" בגלל הנסועה הגבוהה הצפויה לקחת רכב חברה. כידוע, רכב היברדי מקנה הנחה של 500 ש"ח בשווי שימוש בחודש, מה שמסתכם בסכום לא מבוטל של 6K ש"ח בשנה. איך מומלץ להתנהל מול המעסיק/ חברת ליסינג בהקשר זה? האם מקובל בענף הליסינג שעובד דורש ומקבל רכב היברידי בלבד? אם כן, מי יכול להבטיח שהרכב לא יוחלף משיקולים של חברת הליסינג לרכב "רגיל" והעובד יספוג את העלייה בשווי השימוש? האם "מקובל" להכניס זאת להסכם מול המעסיק? תודה מראש לבעלי הנסיון בתחום
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כזכור לכם, במהלך ינואר ערכנו מפגש שתוכנן להיות יותר טכני ממה שהיה בפועל. עוד באותו הערב התחייבנו שנקיים מפגש נוסף, טכני בעיקרו. וזה חוב שצריך לסגור. התאריכים - או יום רביעי 29.5 או יום חמישי 30.5 - לפי מה שנוח לכם. למפגש יגיע המנהל הטכני של אקסון מוביל שאחראי על מזרח אירופה, וגם על ישראל. זכור לנו כי במפגש האחרון היו חבר'ה עם שאלות שנוגעות יותר למנועים משופרים, והיו חבר'ה ששאלו על שנים ותוספים לרכבי אספנות ומכוניות מיושנות יותר. מה אנחנו מבקשים מכם: 1. איזה יום יותר נוח לכם - רביעי 29.5.19 או חמישי 30.5.19 - אנחנו נתאים את עצמנו אליכם. 2. מי מגיע - לצרכי היערכות שלנו. 3. שאלות - מה מעניין אתם לשמוע? זה יכול להיות שאלות כלליות …
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
חותמי העצומה דורשים ממיצובישי לתת פיתרון לבעייה בסוללה ברכבים ההיברידים. מצ"ב קישור: https://www.change.org/p/outlander-phev-drivers-around-the-world-mitsubishi-outlander-phev-battery-degradation-acknowledgement-request-to-mitsubishi-japan
הודעה אחרונה מאת חנוך111, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 460 צפיות
השאלה בכותרת. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
בוקר אור , קצת לא הבנתי את הסבר על הגרירה והמשקלים על האוטו שלי כתוב - כושר גרירה עם בלמים - 750 ובלי בלמים - 450 התכנון זה עגלה לשני אופנועי שטח , עכשיו ראיתי שעגלות שוקלות חצי טון , אז איך שרשום שאפשרי לגרור שרק אם משקל העגלה עובר את המשקל הגרירה המותר ??
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
ביטוח למיאטה
מאת Ariel242- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 635 צפיות
היי חברים אני מתעניין בקניית מיאטה 2008 בחודש הקרוב ואני לא מוצא חברות ביטוח שמוכנות לבטח את הרכב הזה. הממצאים שלי עד כה הם: הראל חובה 1677 מקיף 5570 שומרה, ליברה, הפניקס, וובי, איילון לא מבטחים אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Ariel242, -
- 0 תגובות
- 457 צפיות
הי לכולם מחפשת ג'אנט או שניים, מקוריים לאיגניס 2005 אודה להכוונה איפה לחפש באזור נתניה-פרדס חנה תודה
הודעה אחרונה מאת Tul, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי הרבה שנים עם מנועי דיזל בלבד, סוף סוף האקסטרייל מקבל גם מנוע טורבו בנזין.
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתקלתי בתמונה שחבר פרסם בפייסבוק לטענו המשאית נסעה מכיוון מעבר הגבול עם ירדן. מעבר לרכבים שמיועדים לרש"פ או לארץ אין לי תאוריות אחרות למה היא יכולה היא עושה שם.
הודעה אחרונה מאת falcon1, -
-
חבר,מבצע קיה
מאת cessna- 0 תגובות
- 757 צפיות
מבט ראשון במבצע חבר החדש-אין ידניות.רוב ההנחות בסביבות 6000 פלוס הטבות.
הודעה אחרונה מאת cessna, -
- 1 תגובות
- 566 צפיות
מתי,כמה ואיזו גירסה תגיע לארץ?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
בעקבות הפוסט הזה, קיבלנו מספר פניות, ביקשנו הנחה נוספת עבורכם, וקיבלנו. התנאים: 1. ללא טרייד אין 2. עסקה שחייבת להיות מושלמת עד 30.4.19 3. אפשרות למימון מלא. 4. נשארו שתי מכוניות בלבד. מחיר סופי לרכב, על הכביש, כולל רישוי, כולל צבע מטאלי, יד 00 (אתם יד ראשונה, ישירות מהיבואן) - 133,000 ש"ח. שחרור מיידי של הרכב עד יום ראשון. כרגיל - אם אתם מתעניינים - כתבו אלינו בפרטי. חג שמח, קבוצת לובינסקי
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
סובארו אימפרזה 2015 רושם בדוק כרטיס ראיתי שאין כרטיס אפשר לשים igo בכרטיס זיכרון ואז הגיפיאס יעבוד בלי בעיות?
הודעה אחרונה מאת S111222, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, היום התקשרה אלי משקית מילואים והפתיעה אותי לרעה. היא אמרה לי שהם קיבלו דיווח מהמערכת שהרישיון נהיגה שלי נשלל. כמה שנים טובות לא עצר אותי שוטר על עבירת תנועה ולא קיבלתי דו"חות. לשאלתי מאיפה המידע הזה אצלה, היא אמרה שקיבלה דיווח מהמערכת ולא ידעה להגיד יותר מזה. אני די מודאג מזה. האם יש איפה לבדוק את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איזה בוקר של כיף היה לי על הכביש והכל בזכות סקודה סופרב של משטרת התנועה. ועכשיו לפרטים: עוד בוקר עמוס בכביש 6, שני הנתיבים יחסית מלאים. מרחוק אני מבחין בניידת תנועה שנוסעת בראש השיירה. חשבתי שעוד פעם אתקל בניידת שתזדחל מתחת למהירות הממוצעת ותגרום לפקק. בשלב מסוים רוב הנהגים נצמדו לימין, גם רכבים מלפנים שהבחינו בניידת במראה. לאחר מספר קילומטרים אני הייתי הרכב היחידי מאחורי הניידת שנוסע בקצב שלה. החלטתי לא לחזור לימין ולנסוע אחרי הניידת בקצב שלה אבל במרחק מאוד גדול של כ4-5 רכבים. נראה שהניידת הייתה בנסיעה מנהלתית בנתיב השמאלי, לא הופעלה הסירנה או ה"צ'קלקות'. הניידת נסעה במהירות גבוהה יחסית לקצב התנועה. נסעתי אחרי הניידת מספר רב של קילומטרים …
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האוקטביה ברמת גימור Ambition הבסיסית עד כה זוכה לתוספת של כיוונים ותמיכה נוספת במושבים הקדמיים, חלונות כהים, חיישני חנייה מקוריים, מערכת מולטימדיה מתקדמת עם מסך 8 אינץ׳ וממשק אפל קאר פליי, ואנדרואיד אוטו. בגרסת ה1.0 חישוקי הפלדה יוחלפו בחישוקי מגנזיום 16 אינץ׳. לרמת הגימור הגבוהה Exclusive יתווספו פנסי לד מלאים מקדימה, וחיישני חניה קדמיים מקוריים. מגרסת Style אנו נפרדים. הסופרב תציע כבר מרמת הגימור Ambition הבסיסית מצלמת רוורס מקורית, מושב נהג חשמלי כולל זכרונות, וטעינה אלחוטית לנייד. בקארוק רמת גימור חדשה Premium תחליף את הExclusive ותציע לוח שעונים דיגיטלי, סאנרוף פנורמי כולל פתיחה, מושב נהג חשמלי כולל זכרונות, דלת תא מטען נפתח חשמלית, מושבי עור חלקי, וג׳אנטים…
הודעה אחרונה מאת me5000, -
לאחר כמעט שלוש וחצי שנים הגיעה המחליפה של הויטרה לביתנו הקט , הארונה בגימור FR . כיוון שהרכב הוא של בת זוגתי היא זו אשר ביצעה את נסיעות המבחן בדגמים השונים אשר עלו לשלב הגמר. ASX נפסלה עקב הגודל (מרבית הנסיעות בעיר) , העיצוב המיושן (בעיקר פנימי) ובעיקר נוחות המושב והנהיגה. CX3 לא התחברה לבת הזוג, היא אינה מחפשת רכב לנהג אלא רכב לנהוג בו. C3 AIRCROSS - למרות שבתחילה הוא היה הרכב הנבחר , לאחר הנסיעה בארונה הרכב ירד למקום השני. מנסיעה בארונה בהחלט ניתן להגיד שהוא התקדמות גדולה קדימה מהויטרה , איכות הגימור של הרכב היא פשוט בכמה רמות מעל הסוזוקי הספרטני. הפלסטיקה מרגישה איכותית הרבה יותר, התיפורים על המושבים \ הגה \ קונסולה מרכזית הופכים את הסיאט למקום שמאוד נעי…
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
אאוטלנדר 2020
מאת me5000-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עיצוב נחמד ביותר הייתי אומר...
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
מי יועיל בטובו לעזור לי להבין את עיקרון ואופן פעולתו של שמאי רכב להעלת ערך הרכב אחרי שיפוץ ,חידוש ועיצוב אישית של כלל הרכב כולל פנים וחוץ (בלי כול קשר לשמאות עקב תאונה ופגיעות ברכב) 1) מה הם ההגבלות של שמאי רכב במתן ערך חדש לרכב , איפה ומתי הערכה יכולה להגמר במספרים 2) מי מעל שמאי הרכב ומי מגביל אותו 3) איך אופן הבחינה שלו מתנהל תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת שלומי אליהו, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי כחלק מהבדיקות לפני רכישה שאני עושה בדקתי מחירים של הרכבים הנ''ל, במחירון יצחק לוי מחיר הגולף נמוך משמעותית מהלאון, לדוגמא 2016 הגולף עולה 142 והלאון 154. אז בדקתי גם ביד 2 ושם מחיר הגולף סביב 140 והלאון בטווח של 135-155 תלוי תת דגם. הייתי בתחושה שהגולף מחזיקה מחיר יותר גבוה מהקופרה. אני מפספס פה משהו או שזה אכן המצב? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת אייל, -
עסקת ליסינג
מאת avargel- 1 תגובות
- 511 צפיות
שלום חברים חברה של אשתי מעוניינת לקחת רכב בליסינג אין לה מושג על מה היא מדברת, ולמעשה העולם הזה רחוק גם ממני (תמיד רכשתי את המכוניות שלי) אשמח לסקירה פשוטה של הנושא תודה
הודעה אחרונה מאת ornakash123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 463 צפיות
מאשדוד. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת sectioni, -
2009, חברון, פילבוקס, מילואים. יש לכם ארבעה ימים לשרוף, אז באופן טבעי אתם מתיישבים לשחק שש-בש עם מתי. השיחה זורמת למשפחה, עבודה, תחביבים ותחומי עניין. אתם מספרים למתי שאתם בקטע של מכוניות. הוא מספר לכם שהוא בדיוק קיבל קידום בעבודה ועכשיו הוא מנהל מחלקת משכנתאות בבנק, ושאם אתם צריכים עזרה או ייעוץ לגבי משכנתא, תרימו טלפון. אל תתביישו. כי מה לא עושים בשביל חבר'ה מהמילואים. אנחנו משפחה. 2019, 20:03, הדירה שלכם. אתם אחרי האטרף של מקלחות, צחצוחי שיניים ובדיוק שמתם את הילד לישון. הדקות הבאות קריטיות. כל פתיחת דלת, צעד לא מתוכנן, או מילה בווליום לא מדויק תעיר את העולל ותשרוף לכם עוד 40 דקות ברוטו של ניסיונות להרדים את הילד. הטלפון מצלצל. שכחתם לשים אותו על שקט. בצד השני צ…
הודעה אחרונה מאת erezarmo, -
שלום חזרתי היום מפורטוגל ושם שכרתי רכב שהזמנתי מהארץ דרך חברת השכרה /מתווכת וקיבלתי רכב עם 43,000 ק"מ. רציתי לדעת האם יש נוהל/חוק לקבל רכב מהשכרה עם ק"מ גבוה יחסית ומעל לשנה על הכביש? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום, יש לי כבר שנה שלמה את הרכב הנפלא הנ"ל. נתוני צריכת הדלק הממוצעת ע"פ היצרן היא 23.8 ק"מ לליטר. צריכת דלק "אמיתית" לפי אתר "אוטו" היא 20.2 ק"מ לליטר. בפועל כשאני בודק בלוח המכוונים את הצריכה היא עומדת על 13.5 ק"מ לליטר שזה הבדל משמעותי מאוד. אני זוכר שהגעתי לסוכנות לשאול משהו כחודש אחרי שקיבלנו את הרכב, סוכן המכירות שלנו התלהב ורצה להראות לי איך רואים את הנתונים וכשראה 13.5 עוד אז הוא היה קצת מופתע ושתק... התעלמתי מזה כי תארתי לעצמי שזה ישתנה עם הזמן.. עכשיו לאחר שנה, ובכל פעם כשבדקתי את נתוני הצריכה הם עמדו על 13.5 ללא תזוזה כלל. חשוב לי לציין שלעיתים דיי נדירות אני משתמש במצב "SPORT" אם מישהו חשב שזאת אולי הסיבה.. מה דעתכם? האם יש כאן איזשהי ת…
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
קוניגסג שחררו סרטון מרתק על הכנת הרכבים שלהם למבחני ריסוק, ולמרות שזאת קלישאה לעוסה, אין ברירה אלא להגיד אותה - זה ממש לא כמו שאתם חושבים.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כתבה שפורסמה היום במאקו: https://www.mako.co.il/Sports-others/q2_2019/Article-38045c7f7926a61004.htm?Partner=rss להלן חלק מהכתבה: שישה יצרני רכב (מיצובישי, פיאט/קרייזלר, יונדאי, קיה, הונדה וטויוטה) מעורבים בחקירת כריות אוויר חדשה בארה''ב למעלה מ-12 מיליון כלי רכב שיוצרו בשנים 2010-2019 חשודים בתקלה במנגנון כריות האוויר. פרשיית התקלה בכריות האוויר של טקאטה עדיין מהדהדת בתעשיית הרכב העולמית. מדובר בקריאה לתיקון הגדולה ביותר בכל הזמנים שנמשכת כבר שנים בניסיון להחליף את כריות האוויר במכוניות של למעלה מ-20 יצרנים שונים בעולם כולו וזאת עקב תקלה בעת הפיצוץ של הכרית שעלולה להתפוצץ ולפזר לחלל הרכב וישירות לפניו של הנהג רסיסי מתכת שעלולים להיות קטלניים. ה לתי…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 825 צפיות
גירסה 4.2.5914 כוללת גם תמיכה במסכים גדולים/רחבים. שיפור נחמד, לא תמיד מתאים, אבל טוב שיש את האפשרות. כך זה נראה ב- R-Link 2 של רנו:
הודעה אחרונה מאת adunsky, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
איבדתי רישיון הנהיגה הזמני שלי, השאלה היא - בהנפקת רישיון זמני חדש דרך מכונות השירות (רשיומט) שנמצאות בסניפי סופר פארם אני צריכה לשלם עוד פעם ? כי כבר שילמתי את האגרה !!
הודעה אחרונה מאת tinoki,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,804 אורחים (הצג רשימה מלאה)