Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום התקשרה אלי משקית מילואים והפתיעה אותי לרעה. היא אמרה לי שהם קיבלו דיווח מהמערכת שהרישיון נהיגה שלי נשלל. כמה שנים טובות לא עצר אותי שוטר על עבירת תנועה ולא קיבלתי דו"חות. לשאלתי מאיפה המידע הזה אצלה, היא אמרה שקיבלה דיווח מהמערכת ולא ידעה להגיד יותר מזה.

אני די מודאג מזה. האם יש איפה לבדוק את זה?

תודה

פורסם

כנראה טעות במערכת.

תתקשר למשרד הרישוי או תיגש אליהם ותברר לגבי הרישיון.

גם אצלי היה משהו דומה כשרציתי להתקבל לעבודה והמעסיק שיש לו גישה לבדיקת רישיון, אמר לי שהרישיון שלי פסול לנהיגה וגם הוציא טופס שרשום זאת.

ניגשתי למשרד הרישוי, הפקידה שם בדקה ואמרה שזה מוזר ושהיא לא רואה שום בעיות עם הרישיון.

באתי בחזרה למעסיק, הוא שוב פעם עשה בדיקה ויצא שהכל בסדר עם הרישיון ואני יכול לעבוד.

פורסם

יש מצב ש״עיקלו״ את הרישיון בגלל חוב כספי? להוצאה לפועל יש יכולת לעקל רישיון נהיגה במידה ויש חוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יש מצב ש״עיקלו״ את הרישיון בגלל חוב כספי? להוצאה לפועל יש יכולת לעקל רישיון נהיגה במידה ויש חוב.

אני לא מבין איך בדיוק שלילת הרשיון של החייב, שעלולה לפגיעה בפרנסתו, תתרום להשבת החוב. יתנו את הרשיון לבעל החוב?

פורסם

ממש מוזר וחשוד ממה שאני יודע (הייתי נהג צבאי במקצועי) הצבא ממש לא מסונכרן מול משרד הרישוי הממשלתי וגם לא ממש מעניין אותם . תתקשר למשרד הרישוי ותבדוק מה פשר העניין לדעתי מדובר בטעות אחרי הכל המערכת הצבאית מלאה בטעויות .

פורסם

האם יכול להיות שמדובר ברשיון צבאי לרכבים צבאים בלבד כגון טנק, האמר או כלי אחר ואין שום קשר לרשיון נהיגה אזרחי. הילדה לא בדיוק בדקה ומבחינת אתה לא יכול להיות "נהג בצבא" כל השאר לא מעניין אותה באמת. כמו שכבר כתבו לך קודם בדיקה הכי טובה היא מול משרד הרישוי אזרחי :)

פורסם

תראה את זה ככה - אם המקצוע הצבאי שלך זה נהג נגמ"ש/ריאו/זחל"ד/כלי לא סימפטי אחר, אז זכית בפטור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בניגוד לתגובות קודמות, צה"ל כן מקבל מידע מרשות הרישוי.

ישנם מגוון של סיטואציות בהן תתכן שלילת רישיון נהיגה - עבירות תנועה, סרבן תשלום חובות בהוצאה לפועל, הליכי גירושין (במקרה של סירוב למתן גט) ועוד.

בתור צעד ראשון, מצטרף להמלצות לפנות למשרד הרישוי ולברר מולם מי הגורם שהחליט על שלילת רישיון. לדעתי עדיף לפנות פיזית ולא טלפונית.

כאשר יהיה לך את המידע מי הגוף שהורה על שלילת רשיון הנהיגה - תוכל לפנות לגוף זה ולברר מולו יותר לעומק.

בכל מקרה - לא מומלץ להזניח את הנושא אלא לטפל בו בהקדם האפשרי.

• תוכן חדש...