Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

עברתי לעבודה חדשה שתדרוש ממני הרבה נסיעות - להערכתי 35-40K בשנה.

אני "נאלץ" בגלל הנסועה הגבוהה הצפויה לקחת רכב חברה.

כידוע, רכב היברדי מקנה הנחה של 500 ש"ח בשווי שימוש בחודש, מה שמסתכם בסכום לא מבוטל של 6K ש"ח בשנה.

איך מומלץ להתנהל מול המעסיק/ חברת ליסינג בהקשר זה? האם מקובל בענף הליסינג שעובד דורש ומקבל רכב היברידי בלבד?

אם כן, מי יכול להבטיח שהרכב לא יוחלף משיקולים של חברת הליסינג לרכב "רגיל" והעובד יספוג את העלייה בשווי השימוש?

האם "מקובל" להכניס זאת להסכם מול המעסיק?

תודה מראש לבעלי הנסיון בתחום

פורסם

יש סיכוי לא תיאורטי שהנחת המס ההיברידית תבוטל מתי שהוא בעתיד, אז אל תבנה על זה

6000 שח זה בברוטו, בנטו זה הרבה יותר נמוך - רכב היברידי גם יותר יקר בד״כ ממקבילו הרגיל אז ההפרש עוד יותר קטן עבורך

אם למעסיק שלך יש שכל הוא יכפה עליך לקחת רכב היברידי כדי לחסוך לעצמו דלק. גם תציג לו את זה אם נראה לו שרכב רגיל יעלה לו קצת פחות

פורסם

ברוב החברות שאני מכיר נותנים לעובדים לבחור רכב מתוך רשימה סגורה של אפשרויות. ברוב החברות היום מציעים יונדאי איוניק ואני מניח שבקרוב גם (או במקום) טויוטה קורולה היברידית. כדאי לבדוק בחברה שלך מה האפשרויות ומה מחויבות החברה... בהצלחה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
אם למעסיק שלך יש שכל הוא יכפה עליך לקחת רכב היברידי כדי לחסוך לעצמו דלק.

אצלי בעבודה דוחפים היברידי מאוד חזק, ודגם בנזין מקביל יעלה לך משמעותית יותר.

למשל במחיר שאני משלם על איוניק, יכולתי לקחת סקודה ראפיד, רכב נחות בכל פרמטר שאפשר לחשוב עליו. אוקטביה מנוע ליטר תעלה 500-600 שקל בחודש יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...