Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת ליסינג

avargel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

חברה של אשתי מעוניינת לקחת רכב בליסינג

אין לה מושג על מה היא מדברת, ולמעשה העולם הזה רחוק גם ממני (תמיד רכשתי את המכוניות שלי)

אשמח לסקירה פשוטה של הנושא

תודה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עסקת ליסינג זה בעיקרון להשכיר רכב לטווח ארוך . כמו אנשים שמקבלים רכב צמוד מהעבודה אתה משלם תשלום חודשי בעבור שימוש ברכב כאשר נגמרת התקופה אתה מחזיר מתקדם לחדש רוכש את הרכב או נפרד מהם כידידים.

קיימים מגוון מסלולים כמו ליסינג יבש בו אתה חוכר את הרכב ואחראי על כל המסביב או ליסינג תפעולי שבו אתה משלם תוספת וחברת הליסינג אחראית לטיפולים ביטוחים וכו. אם אין לכם מושג תנסו להעזר במישהו שמבין . צריך להבין את כל המשמועיות שבלקיחת ליסינג ולעשות בירור מעמיק מול החברות . יש המון דברים שצריך לקחת בחשבון .

אם יש לך עוד שאלות שלח לי הודעה בפרטי עשיתי כבר כמה עסקאות כאלה ואוכל לתרום לך מנסיוני.

• תוכן חדש...