Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:roll:

Chemguy (כדי שהפעם ידעו על מה אני מגיב :shock:) - גם בדף הרשמי רשום שמדובר בהנחה של 12 אלף ש"ח. בעצם למה שיפרסמו רק בפורום אם הם לחוצים למכור עד סוף החודש?

בלי קשר - מחיר מפתה, מאוד. חבל שאני לא בשלב בחיים לקנות אחת. אולי עוד שלוש שנים.

גם אני לא בשלב לקנות אחת עכשיו אלא אולי עוד שלוש שנים.

הבעיה היא שכשנרצה לקנות בעוד 3 שנים מה שנמצא זה רק רכבים שחוטים מיד 2 :cry:

פורסם (נערך)
:roll:

Chemguy (כדי שהפעם ידעו על מה אני מגיב :shock:) - גם בדף הרשמי רשום שמדובר בהנחה של 12 אלף ש"ח. בעצם למה שיפרסמו רק בפורום אם הם לחוצים למכור עד סוף החודש?

בלי קשר - מחיר מפתה, מאוד. חבל שאני לא בשלב בחיים לקנות אחת. אולי עוד שלוש שנים.

עזוב מה רשום באתר שלהם.

130 אלף היה המחיר ל-208GTI בשנה - שנה וחצי האחרונות. אני זוכר בוודאות כי שקלתי לשדרג מ-208 רגילה ל-208GTI.

מצאתי כתבה מ-2017:

https://wheel.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95-208-gti-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91-129900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C/

ללובינסקי יש נטייה לעשות "מחיר מבצע" ומחיר מבצע בעצם הופך למחיר הרשמי של הרכב. אבל לפי מחירון הרכב שווה יותר. משהו הזוי לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לא כזה הזוי, זו שיטה גם של קרסו עם רנו, הקליאו במחירון עולה 85 אבל ב״מבצעים״ שהם בערך תמידיים היא עולה 70 כבר כמה שנים ועכשיו כנראה בגלל הדור הבא שמגיע שמכריח אותם להעיף את המלאי הם ירדו במבצע פסח הנוכחי ל 65 (מחיר סופר שווה לדעתי)

בשורה התחתונה המחירון הוא פיקציה.

פורסם

כשנותנים מחיר טוב - אז זה סבבה, אבל אם פתאום מגלים שזה המחיר הרגיל אז זה כבר לא מפתה?

עזבו מבצע או הנחה או הטבה, תקראו לזה איך שבא לכם, המחיר טוב ביחס לתמורה וזו עובדה. מי שתכנן לקנות את הרכב, וגם מי שפתאום מזהה הזדמנות - לדעתי כדאי ללכת על זה.

פורסם

באתר של לובינסקי, כשלוחצים על מחירון ל 208gti מקבלים 142.0 אשח לרגיל, ללא גג פנורמי וללא צבע מטאלי, ו 144.0 עם גג פנורמי וללא צבע מטאלי.

באותיות הקטנות רשום שיש הנחה של 12,000 שח בעסקת מזומן ללא טרייד אין.

וכמובן ללא רישוי.

מביאים לכאן מבצע של החברה.

רע זה לא.

תמורה למחיר - ללא תחרות בעולם הזה של ההוט האצ'.

די ברור שיותר קל להקליד על המחשב מאשר באמת לקנות אחת כזו.

אגב, כאן באתר מפורסמת גולף gti מודל 2015 ב 135.0 אשח. אם הפיג'ו יקרה למישהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מאוד אוהב את ה 208 וגם את לובינסקי כיבואן, למען האמת.

אבל זה ככל הנראה רכב שיוצר באפריל 2018 ולכן לחוצים למכור אותו עד סוף החודש [כי אז הוא הופך ל 0 קמ מה שיקר ליבואן].

בגדול זה מחיר אש לרכב מצוין.

זה לא מחיר אש כשיש דגם חדש לחלוטין ממש מעבר לפינה.

פורסם

רק כתבתי פיג'ו וקפצה לי מודעה בפייסבוק על 308gt עם מנוע בנזין 225 כ"ס וגיר אוטומטי במחיר של 170.0 אשח במקום 175 אלף, וגם זו צריכה להיות מכונית מעניינת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עד כמה שידוע לי, ויואילו בטובם לובינסקי לתקן אותי, אגרת הרישוי היא 2000-2100 ש"ח, וצבע מטאלי 1200 ש"ח. יצא 133,200-133,300 אם נתייחס למחיר במודעה של 129,990

פורסם
אני מאוד אוהב את ה 208 וגם את לובינסקי כיבואן, למען האמת.

אבל זה ככל הנראה רכב שיוצר באפריל 2018 ולכן לחוצים למכור אותו עד סוף החודש [כי אז הוא הופך ל 0 קמ מה שיקר ליבואן].

בגדול זה מחיר אש לרכב מצוין.

זה לא מחיר אש כשיש דגם חדש לחלוטין ממש מעבר לפינה.

כמה לדעתך הדגם צריך לעלות כדי להיות באמת מחיר אש שיפצה על כך שזה דור שעוד רגע מתחלף?

פורסם

הייתי עם חבר לפני שבועיים בסוכנות של פיג'ו בשורק לגבי 208 רגילה. לא התגמשו איתנו בכלל כי אמרו שהם פשוט לא מייבאים יותר את ה 208 הישנה ולכן כל מה שנשאר להם לעשות זה לסיים את המלאי הנוכחי, ולכן אין להם סיבה אמיתית לקרוע מחירים.

פורסם
עד כמה שידוע לי, ויואילו בטובם לובינסקי לתקן אותי, אגרת הרישוי היא 2000-2100 ש"ח, וצבע מטאלי 1200 ש"ח. יצא 133,200-133,300 אם נתייחס למחיר במודעה של 129,990

אם כך לתת לחברי הפורום ב134,990 זה יותר יקר ממה שלקוח רגיל יקבל ללא היותו חבר פורום...

לא בא לקנטר אלא באמת להבין היכן טעיתי או שהטעו אותי.

לעניין הרכב עצמו: הוא היה ונשאר מוצלח ומתומחר נכון, רק שכעת אין לכאורה באמת מבצע ובתמורה ל'מבצע' מקבלים רכב שכנראה אוטוטו הופך להיות 0 ק"מ ויש לו דגם מחליף מעבר לפינה.

• תוכן חדש...