רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אין לי מושג אם היה פה כבר או לא, אבל סתם בשיטוטים אחר סקרי אמינות רכבים, נתקלתי בסירטון הבא: http://www.youtube.com/watch?v=GgpaZgt1Rao דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. כניראה שזה סתם הגזמה, אבל בכול זאת יש מאחורי זה משהו, לא?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כשאני קורא כתבות מעין אלה אני שואל את עצמי כמה כסף היבואנים מרוויחים על הגב שלנו, אם הם יכולים לחתוך את המחיר בצורה כה דרסטית (90K ש"ח על יגואר XF;ו-K54 ש"ח על S-80 ועוד). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000607330
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
מצטער מאוד טעות בפורום הנ"ל
הודעה אחרונה מאת David303, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מתפתה לקחת מהם רכב (פזו 5008) למרות שהחברה שלי לא עובדת איתם - כלומר אני אהיה הרכב היחיד שלנו שם. שמעתי שמועות על בעיות שירות (למרות שגם בחברות הליסינג האחרות המצב לא מזהיר). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
קודם כל מגיע לי מזל"ט, אני מתחתן יום שלישי השבוע לאחר שהלימוזינה שבניתי עליה נעלמה, אני מחפש השכרה של רכב יוקרה ולא לימוזינה, (משהו כמו מרצדס, BMW) שמגיע ביחד עם נהג Built-in באיזור ירושלים. אני צריך אותו סה"כ למס' שעות של הצילומים, משעה 2:00 עד 6:30 אחה"צ. משהו במחיר עממי. אם למישהו מכם יש הצעה בשבילי, אשמח מאוד לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
באיחור אופנתי מודיעה היום חברת לובינסקי על שיווקה הקרוב של הסיטרואן C1. הקלף החזק של לובינסקי הוא המחיר - החל מ-65 אלף ש"ח בעבור סיטרואן C1 ידנית. פרטים נוספים בקישור - סיטרואן C1
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, ברשותי רכב ליסינג מסוף 2009, ממש מהאחרונים שנקנו בסוף שנת 2009. שווי השימוש לפיו מחושב לי המס הוא: 2330 שקל, בשיטת החישוב הישנה. כמו שרובנו יודעים, משנת 2010 החלה בארצנו שיטת החישוב החדשה הקרויה שיטת החישוב הלינארי הנהוגה על רכבים ממודל 2010 והלאה... כפי שכבר הבנתי, בתחילת שנת 2011 מעלים את שווי השימוש הנ"ל בעוד כמה אחוזים. השאלה האם גם הולכים להעלות את השימוש השימוש הרגיל לרכבים ממודל 2009 ומטה? האם אני אשלם יותר מ2330 שקל מס בחודש? תודה.
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, באתרים שונים בחו"ל ובעיקר בEBAY ראיתי למכירה הרבה ג'אנטים מדהימים (ובעיקר, מקוריים) של מותגים ידועים כמו Enkei konig וכולה, שרובם לא ניתן למצוא כלל בארץ. מהשוואה למחירי ג'אנטים דומים בארץ יוצא שהמחירים ממש משתלמים, ובנוסף לדמי משלוח די סבירים, הופך לדעתי את העסקה לדי משתלמת. עכשיו השאלה המכרעת, כמה מכס ושאר ירקות שאצטרך לשלם עליהם? ויותר חשוב, מה הסיכוי שהמכס יעשה לי בעיות ביבוא "חבילה" כ"כ גדולה? - איזה סחבת בירוקרטית צפויה לי? איזה אישורים צריך להמציא מראש? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מתעניין בג'אנטים המקורים של הפולו שנמכרים בגרמניה במידה 17 אינץ , לג'אנט קוראים boavista והוא נראה ככה : מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם ? צ'מפיון ? ייבוא מגרמניה? אם זה להביא מחו"ל איך ניתן לעשות את זה ? אני לא מעוניין לקנות דרך Ebay אני רוצה רק חדשים.
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
הבוקר נסעתי על כביש 5 לכיוון מזרח בנתיב השמאלי על כ-100 קמ"ש. בימני היו שתי משאיות שנסעו קצת יותר לאט ממני. פתאום שתי המשאיות מאיטות מאוד, ובזווית העין אני רואה את המשאית הראשונה סוטה לכיוון השוליים בשביל להכנס לדרך עפר שמובילה לאיזה עסק. הנהג בטיפשותו כמובן לא חשב לרגע שיש סיכוי שמישהו נוסע לו בשוליים, ולכן כנראה לא הסתכל במראות, אבל הוא לא העריך נכונה את טיפשותו של רוכב הקטנוע שב-מ-ק-ר-ה נסע שם. האופנוען התרסק לצד חלקה הקדמי של המשאית באיזה 100 קמ"ש בדיוק בשנייה שאני עוקף אותה, וכתוצאה הקטנוע שלו נזרק לאורך הנתיב הימני - ממש לצידי - כשחלקים ממנו מתעופפים לכל עבר. הקטנוע עצר איזה 30 מטר אחרי שהרוכב נעצר, ואני עצרתי מיד אחרי השרידים שלו ורצתי אל הפצוע. נהג המשאית הג…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המשאלה הבאה אינה מבוססת על עובדה או מידע פנימי. אולי עם הגעת הסיטוראן C1 החדשה, ה-107 של פג'ו, האלטו, ה-500 ואולי האייגו, אולי דלק מוטורס יביאו לארץ את הפורד קא שמיוצרת באירופה בגרסה ידנית בלבד? עם מחיר אטרקטיבי כמו של המכוניות הזעירות בשוק כיום והמותג פורד שבהחלט פופולרי בישראל, הפורד קא יכולה להיות הצלחה לא רעה בכלל. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הסמל הלא רגיל של טויוטה. ולמה הוא שונה, יש לו את המסגרת העגולה של טויוטה, ובאמצע יש מין קו אלכסוני כזה לאורך מישהו יודע על מה אני מדבר?? ולמה הסמל הזה קיים. תודה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשעה טובה הזמנתי סיאט לאון חדשה ו הכל מוכן לעליה לכביש חוץ ממשהו אחד! אני צריך ביטוח לרכב יש מישהו שיכול להמליץ לי על סוכן ביטוח טוב שייתן לי הצעה? מדובר פה על שני נהגים אחד נהג צעיר והשני נהג חדש פחות משנה זה רכב ראשון פרטי שיש לי ,היה לי מקודם רכב של חברה אז אין לי תיק ביטוח אצל סוכן כזה או אחר . קיבלתי הצעה ראשונית שהיא די גבוהה , אם אפשר קצת כיוון ו עזרה לא יזיק ..תודה
הודעה אחרונה מאת חאלד, -
- 0 תגובות
- 580 צפיות
למי שמכיר את המכשיר אם יכול לומר לי איך שמים מספרים קבועים לחיוג מהיר/טורבו 1-9 יש לי בעיה אחת שהצג של המכשיר לא עובד ואני לא רואה מה אני עושה אשמח לקבל עזרה
הודעה אחרונה מאת zeez100, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 763 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות נורות הלוגן לרכב, אבל אני לא ממש מבין בתחום הזה. אשמח לקבל נורות מומלצות .. תודה. דרך אגב זה ליונדאי טוסון
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה אני נוסע בערפל כבד והשמשה שלי מקדימה ניהיית מלאה אדים על מה אני מפעיל תמזגן על קור או על חום?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני יודע שחרשו על השאלה הזו בפורום אלף פעמים, חיפשתי ומצאתי אשכולות ובשום אשכול לא מצאתי הסבר מובן אחד שמסביר חד וחלק איך לסובב נכון, בכולם היו חילוקי דעות אז אני אשאל פה. בהתחלה הייתי משתמש בשיטה של המורי נהיגה [והלא ממש נוחה] יד רודפת יד. יצאתי ממנה די מהר ועכשיו אני מסובב עם יד אחת על 12[אני יודע שזה לא בסדר אבל מבחינת נוחות זה נוח]. רציתי לדעת מה השיטה האידיאלית לסובב הגה נכון, קיבלתי סרטון מחבר שטוען שככה צריך לסובב [מה דעתכם?] : http://www.driving-test-success.com/steering/steering.html תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לדעת האם יש צורך להוריד או להעלות לחץ אוויר בצמיגים בימים גשומים.לפי עניות דעתי, צריך להוריד את הלחץ ע"מ להעלות את רמת אחיזת הרכב על הכביש הרטוב, אך אינני בטוח אם אני מבין את זה נכון.אשמח לקבל הסבר בנושא. תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צהריים טובים, לימדו אותי פעם שבכביש מושלג (שבארץ קיים רק רמת הגולן) את תחילת הנסיעה יש לבצע בהילוך שני בעזרת הטיפטרוניק. שאלתי היא האם גם בכביש רטוב זה מומלץ? ואם כן ,אז זה לא גורם נזק לרכב כאשר פעם אחר פעם הוא מתחיל נסיעה מהילוך שני? תודה ובשת שלום.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נהג חדש והיום בשיא טיפשותי נסעתי לאחר חבר שלי למקום כלשהו בגדרה, עזבו שבדיוק בדרך הזאת הוא קיבל פלאש על אור אדום ולא נשלח לו קנס הביתה למזלו, נסעתי אחריו והוא עבר בצהוב, והייתי די אחריו ונתתי גז כדי להספיק לעבור... חבר שלי שהיה לצדי אמר שהוא הסתכל כל הזמן על הרמזור והיינו על צהוב, למרות שאני די בטוח שכבר התחלף לאדום אבל לא קיבלנו שום פלאש, וגם אם עבר לאדום יש שנייה עד שהמצלמה מצלמת ובגלל זה אין סיכוי שקיבלנו. האם יש סבירות כלשהי ששוטר היה מאחורי, ובזמן שפניתי רשם את המספר שלי ואני אקבל דו"ח ונקודות בדואר? יש אופציה כזאת? לאחר הפנייה הסתכלתי תמיד במראה האחורית לראות אם יש שוטר כלשהו מאחורי, וכלום... רק אחרי איזה ק"מ היה מישהו והוא בכלל בא מהכיוון הש…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותינו וולוו S40 חדשה (בת חודש), ולפי וולוו מותקנת בה מערכת נגד צליפת שוט. במיוחד אני רוצה לדעת אם המערכת מיקומה במשענות הראש, כי אבא שלי החליף אתמול את המשענות לכאלה עם מסכים וDVD, וכשהוציאו את המקוריות לא היה מחובר אליהן אף כבל, אבל בכל זאת אני רוצה לא לקחת צ'אנס ולוואדות שזה לא פוגע בבטיחות הנסיעה. תודה רבה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 2 תגובות
- 641 צפיות
http://seriouswheels.com/cars/2010/top-2010-New-Stratos.htm פרויקט של אספן רכב בשיתוף עם פיניפארינה לייצר גרסה מודרנית ללנצ'יה סטרטוס.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי רק את האתר המשווה בין תעריפי הביטוח השונים. אני מחפש (אם קיים בכלל) אתר המוסר את שווי הרכב לפי קבוצה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ds20101208_95884 לא מידע קריטי, אך מעניין.
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תאמינו לי http://www.youtube.com/watch?v=-PtDNlhGsEw&feature=fvwk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לדוד שלי יש פיאט פונוטו (95 אם אני לא טועה) שהמנוע שלה נשלח לשיפוץ ומאז לא מניע שוב, הטסט נגמר וככה גם המצבר והביטוח, והפיאט נשארה זרוקה ברחוב. (מבחינת קוסמטיקה היא במצב טוב). ובנוסף לצרות שעושה הפיאט גם היונדאי שרכש לפני כשנה הלכה לעולה, המנוע מצויין אבל הגיר האוטומטי עשה את שלו, גם לה נגמר הטסט המצבר הביטוח ומה שבינהם. (שנת 96 או 97). עכשיו מבחינת גריטה הם עוד צעירות מכדי להיכנס, והם גם בלי טסט. מה עושים עם רכבים כאלו? הפיתרון היחיד שיש לנו כרגע הוא למכור אותם לברזל (בסביבות ה800-1000 שקל לרכב). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? *אם מישהו מעוניין באחד הרכבים לאיזשהי מטרה 0546615205 (נסתדר במחיר). אפשרות החלפה*. תודה לכול העונים.
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני נוסע בסןף שבוע הבא לאיטליה ל10 ימים, ואני מחפש מקום שבו ניתן לעבור "חווית נהיגה ספורטיבית" - כלומר - חצי יום של נהיגה על מכונית ספורט על מסלול עם מדריך. מישהו יכול לשלוח מספר טלפון \ קישור לאתר של כזה מקום? יש למישהו המלצות? כמה זה אמור לעלות? מסלול הטיול שלי מתחיל בפירנצה, ונגמר ברומא, אז אם יש משהו כזה באזור, זה עדיף. תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת oren_, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בפולו עוצמת הסאונד שמגיע עם האיתות נמוכה מאוד, יחסית למה ששמעתי במכוניות אחרות. זה גורם לכך שלפעמים שוכחים את האיתות וכד'. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות ? אולי יש משהו שלא מצריך התקנה מסובכת ?
הודעה אחרונה מאת travian, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שמתי לב (יכול להיות שזה ממזמן, אבל רק עכשיו שמתי לב לזה) שהחיפושית החדשה פשוט נעלמה מהכבישים (וגם באתר של פולקסווגן אין זכר לרכב). זה לא היה רכב נפוץ מי-יודע-מה, אבל היה אפשר להיתקל בו בכבישים. והיום, כאילו כל הרכבים מהדגם הזה נעלמו (אם כי החיפושית הישנה עדיין חיה ובועטת ) אז... לאן נעלמה החיפושית החדשה?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
איך זה שבפתיחות וגם בנסיעה קטנוע בורגמן עם מנוע 400 לוקח את מאזדה 3 שהוא בעל מנוע 1600 שזה בעצם בחזקת 2 מנוע יותר חזק מ400?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r