Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Encoder, אני מאחל לך שלעולם לא תזכה להגשים את משאלת הלב שלך.

אמנם תעניש כהוגן את אותו עבריין, אבל במקביל תיווכח שבחיים הבוגרים למעשיך יש השלכה יותר רחבה מסיפוק זעם רגעי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שהייתי עושה לעבריינים שנוסעים בשוליים השמאלים (קו הפרדה רצוף) במודע ושלא לצורך זה בדיוק מה שהייתי עושה לאידיוט שחצה אתמול צומת גדולה ומרכזית בקריות (צומת צבר) דרך הכביש המהיר, בשעות הערב כשהכל חשוך, וכמובן שלא במעבר חציה ו/או באור ירוק - דורס אותו למוות ובכוונה. לצערי אין לי אפשרות לעשות דבר כזה בלי להיתפס ולעמוד לדין, ולכן אני בעיקר מתפלל שמישהו אחר יעשה את זה במקומי.

עונש מוות אינו מידתי לעבירת טפשות (למיטב ידיעתי עבירה כזו אינה קיימת בחוק הפלילי). כיון שאני רואה שזו גישתך אני ממליץ לך לעשות רוויזיה יסודית שלה.

לגבי צומת צבר, ושאר הצמתים בכביש 4 מהצ'ק פוסט עד צפון הקריות - יש בהם בעיה קשה של העדר אכיפה על הולכי רגל החוצים באדום גם בתנועה זורמת. להזכירך, לא כל כך מזמן נהרגה בצומת צבר קבצנית שקיבצה נדבות בין המכוניות שחיכו ברמזור.

א

ובעניין השרשור - אין להפחית מחומרת התנהגותם של רוכבי דו"ג רבים, אשר מיוצגים בכבוד על ידי השליחים, אולם לא רק הם, המסכנים את עצמם ואת סביבתם. ענישה בדרך של עצירת הרכב למספר שבועות תהיה הרבה יותר יעילה, בעל הפיצריה שמפסיד רכב הפצה למספר שבועות יחשוב היטב בפעם הבאה לפני מתן התדריך לשליחיו.

הבעיה היא חוסר האכיפה הכללי של עבירות תנועה בארץ, וכיון שלרוכבי הדו"ג קל מאוד לחמוק מעונש - הן על ידי הסתרת מספר הרישוי והן על ידי יכולתם לחמוק בזריזות בסבך התנועה - נראה כי יש צורך בהגברת אכיפה על עבירות אחרות. למשל - יחסית קל לאכוף הסתרת מספר הרישוי, וסביר שקטנוען שזכה לקנס על עבירה זו פעם-פעמיים לא יחזור עליה, ואז יהיה יותר קל לאכוף עליו את שאר החוקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני פוגש לעיתים קרובות תופעה דומה. רוכבי אופונועים לרוב אני רואה דווקא שנוהגים טוב (בד"כ מדובר על אנשים עם מודעות לכלי ומודעות לבטיחות), אבל קטנועים של שליחויות זה משהו מדהים.

רוכבי הקטנועים של שליחויות עוקפים במקומות שפוט אסור לעקוף, לא פעם ולא פעמיים בזכות זה שהסתכלתי במראות איפשרתי להם לסיים את המהלכים הלא בטיחותיים שהם עושים. מישהו עלול ככה להוריד אותם מבלי לשים לב. לעיתים קרובות מדובר על קטנוע בצבע אספלט (שחור מטאליק) - כימעט ולא רואים אותו ולא את האור שלו אם השמש מסנוורת.

אם אני רואה כלי רכב דו גלגלי אחרי, אני עוקב אחריו כדי לחזות את המהלך שלו ולאפשר לו להשלים בביטחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...